Εγώ μια φορά πέρασα χύμα & δεν δώσανε σημασία.Ειδικά στα διόδια τα 2ρα προς Πάτρα είναι εντελώς απάτη τα 1,90 ευρώ......Τελικά μήπως είναι καλύτερα να περνάμε χύμα??![]()
![]()
Εγώ μια φορά πέρασα χύμα & δεν δώσανε σημασία.Ειδικά στα διόδια τα 2ρα προς Πάτρα είναι εντελώς απάτη τα 1,90 ευρώ......Τελικά μήπως είναι καλύτερα να περνάμε χύμα??![]()
![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
εγώ που ποτέ δεν πλήρωνα διόδια και είπα μια φορά να πληρώσω και έπεσε και με πλάκωσε η μπάρα, τί να πω??![]()
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
παλια εθνικη η Κτελ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Δεν έχω πληρόση ούτε μια φορά διόδια, ούτε καν σταματάω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
παλια εθνικη η Κτελ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι ρε με το κτελ σταματαει αναγκαστικα......![]()
και αν ο οδηγος του ΚΤΕΛ ειναι τοσο αλανι που εχει βγαλει την πινακιδα και περναει ετσι....Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
οχι ρε με το κτελ σταματαει αναγκαστικα......![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
egw pantws anebika 1 fora salonika kai 2 kalamata to kalokairi kai dn plirwsa oute e 1 eurw!oute kan sta tempi pou itan foul stous mpatsous..
dn asxolountai re paidia me mixanes..eidika me ta ss!
basika kai na asxolithoun o monos tropos gia na se stamatisoun einai i me karfia sto dromo i otan meineis apo benzini...:rotflmao: :rotflmao:
χρειαζεσαι ιδιαιτερα νεο.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
και στις μπαρες διακτινιζεσε?
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εγω εχω βαλει την ζελατινα πισω που ειναι για τα φφωτογραφικα ρανταρ,και εχω να πληρωσω διοδια απο το 2004,ακομα και στην αττικη οδο!η μεθοδος ειναι απλη...περνας μαζι με το αυτοκι νητο.!!
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
Που την έκρυβες τόση προστυχιά εσύ ρε Γιώργη ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ολο και καπια τρυπα θα βρουν και θα μας την κατσουν.![]()
www.pesoxi.gr
Στο fAQ του site λυνονται πολλες αποριες που τοσο καιρο εχουμε ολοι μας.
Για μενα το πιο σημαντικο που εμαθα ειναι οτι δηλωνουμε αρνηση και ΔΕΝ συμπληρωνουμε κανενα χαρτι γιατι η εταιρεια δεν εχει δικαιωμα να ζηταει τα προσωπικα δεδομενα μας. Επιμενουμε σε αυτο και τους λεμε απλα να σημειωσουν την πινακιδα μας αν θελουν.
Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.
Ρε παιδια να ρωτησω.
Καπου διαβασα οτι αν δεν υπαρχει αλλος δρομος για την διελευση των οχηματων απο το Α σημειο στο Β τοτε μπορουν να μπουν διοδια κανονικα. Αφου υπαρχει παραθυρακι γιατι το πολεμαμε ακομα το θεμα;
Kαι αφου ειναι ετσι γιατι πληρωνουν ολοι, μα ολοι; Προσφατα περασα και δεν ειδα κανεναν δεξια να δινει στοιχεια.
Περιεργο.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
εγω εχω βαλει την ζελατινα πισω που ειναι για τα φφωτογραφικα ρανταρ,και εχω να πληρωσω διοδια απο το 2004,ακομα και στην αττικη οδο!η μεθοδος ειναι απλη...περνας μαζι με το αυτοκι νητο.!!
αυτος παντως ειναι ενας μυθος που κατερριψαν οι mythbusters σε καποιο παλιο επεισοδιο..![]()
![]()
και ποιος ειπε πως δεν υπαρχει? η παλια εθνικη οδος τι ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Ρε παιδια να ρωτησω.
Καπου διαβασα οτι αν δεν υπαρχει αλλος δρομος για την διελευση των οχηματων απο το Α σημειο στο Β τοτε μπορουν να μπουν διοδια κανονικα. Αφου υπαρχει παραθυρακι γιατι το πολεμαμε ακομα το θεμα;
Kαι αφου ειναι ετσι γιατι πληρωνουν ολοι, μα ολοι; Προσφατα περασα και δεν ειδα κανεναν δεξια να δινει στοιχεια.
Περιεργο.![]()
Σωστο αυτο. Αλλα προτιμω να μπλεξω που λεει ο (γραπτος) λογος με την κυβερνηση οποιασδηποτε αλλης ευρωπαικης χωρας παρα με το ελληνικο κρατος/δημοσιο. Δυστηχως. Για μενα.![]()