Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: οι μοναχικες μας εξορμησεις

οι μοναχικες μας εξορμησεις

σημερα το βραδυ με επιασε μια ανησυχια και μετα το φαγητο ειπα να κανω μια μικρη χωματινη εξορμηση για να χωνεψω λιγο.
    ετσι λοιπον κατα τις 11 και κατι φορτωνω στην ktm 990 που εχω <<εχω και μια bmw gs 1200 2008 model>> εργαλεια για μην εχω κανενα απροοπτο λαστιχο η ζημια,ενα kit επσκευης ελαστικων tubeless,αν και το adventure δεν εχει tubeless εγω του εχω αλλαξει τις ζαντες με alpina αγωνιστικες που εχουν κανονικα tubeless με ακτινες,εργαλειοθηκη,λαδακι συμπλεκτη και λαδι κινητηρα,2 φακους καλους,γκλοπ και 2 σουγιαδες,το πρωτο ανκατσει κανενα απροοπτο στις ερημιες που γυριζω και το δευτερο για βοηθεια σε καποια τυχων ζημια,επισης ασφαλειες και 1 λαμπιτσα και ξεκινησα για μια διαδρομη σχετικα μικρη,100 περιπου χιλιομετρα,παιδια αν και το βραδυ ειναι σχετικος αντιπαλος για μια τετοια βολτα και ειναι και λιγο επικυνδυνο μπορω να πω οτι το καταχαρηκα,πηρα τα πανω μου,ξυπνησα για τα καλα.πηγαινα σιγα σιγα στην διαδρομη μου που ηταν ενα μονοπατι με αρκετα μεγαλες πετρες,σε καποια σημεια βραχωδεις μπορω να πω αλλα τα εβγαλα περα μια χαρα,στην μεση του γυρισμου η διαδρομη ειναι μεσα σε φαραγγι και ειναι πολυ ωραιο να σταματησει ο αναβατης και να καπνισει ενα τσιγαρο η ακομα και με τον λιγο φωτισμο να παρατηρησει την αγρια ομορφια των βουνων που τον περιτριγυριζουν,πραγματικα ξυπνανε αλλα ενστικτα μεσα σου,ξεφευγεις απο την καθημερινοτητα και τις σκοτουρες κι απλα αφηνεσαι στην φυση,πραγματικα θα το επαναλαβω συντομα μιας και οι εξορμησεις μου συνηθως ηταν την μερα,την νυχτα παντως θελει πολυ προσοχη,σταθεροτητα στο γκαζι και απενεργοποιημενο το abs στο χωμα.

και λιγες φωτος.

http://www.imageshack.gr/files/yjvukkj51aok868m2fdm.jpg
    http://www.imageshack.gr/files/afy4xt6cpew334r4617v.jpg
    http://www.imageshack.gr/files/rawnkef88qba2ls2051x.jpg στην επιστροφη.

Παλαιό μέλος
    Μπραβο σου. Αν και μονος δεν φοβηθηκες να πας νυχτα χωμα.
    Η μονη μου ενσταση ειναι αυτη η πλαστικη μπαγκαζιερα. Δεν νομιζω οτι χρειαζονται κεντρικες (και ειδικα πλαστικες) μπαγκαζιερες οταν κανεις χωματινη βολτα.

Παρ' ολα αυτα μπραβο σου.

Ωραίος ρε φίλε, πάντα τέτοια!
    Έτσι θέλει, να τη φχαριστιέσαι τη μηχανή σου.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Μπράβο ρε φίλε Αυτό έλειπε να γίνουμε κι εμείς σαν τους καραγκιόζηδες με τα suv
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
    Η μονη μου ενσταση ειναι αυτη η πλαστικη μπαγκαζιερα. Δεν νομιζω οτι χρειαζονται κεντρικες (και ειδικα πλαστικες) μπαγκαζιερες οταν κανεις χωματινη βολτα.

+1

κατα τα αλλα μπραβο και απο μενα!!!
    δεν μας ειπες ομως που πιγες;
    και ακομα ενα μπραβο για το ακαταλληλο
    της ωρας
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Όμορφα

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    πολυ ωραιος φιλε για αυτο αξιζει σου την βαραει περνεις το μωρο και φευγεις...
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

ασε εδω σκεφτομαι να κανω τωρα το αλλο,σκηνη,εξοπλισμο και διημερο σε κανενα βουνο.
    δεν ξερω μου την εχει δωσει τελευταια

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ΣΩΣΤΟΣ ολοι λενε πως θελουν να παρουν τα βουνα , ομως λιγοι το κανουν
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παρόμοια θέματα

1. οι δρομοι μας...
    από darkrider στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2006, 17:26
  2. Οι γυναίκες μας...
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10