σωστο λαθος διατυπωση .θα αισθανομαστε πιο ανετα το σωστο.
σωστο λαθος διατυπωση .θα αισθανομαστε πιο ανετα το σωστο.
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Ρε χυμαδορ, αμα νοιωθεις μ@λακας στην χωρα σου, σηκω και φυγε να πας να βρεις τα καλυτερα. Αν κα εισαι κλασικος Ελληνας, που μιζεριαζεις και ραγιαδιζεις.
Βαρεθηκα πια να αυτο βριζομαστε και να ζηλευουμε τους φλωρους με τα ποδηλατα τα κρανοι και τα ανακλαστικα.![]()
![]()
![]()
το θεμα αγαπητε Vestroma δεν ειναι να εχεις επιγνωση της καταστασης σου...θεμιτο σε καθε περιπτωση ειναι και απαραιτητη προϋποθεση αν θες να κανεις ενα βημα μπροστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ρε χυμαδορ, αμα νοιωθεις μ@λακας στην χωρα σου, σηκω και φυγε να πας να βρεις τα καλυτερα. Αν κα εισαι κλασικος Ελληνας, που μιζεριαζεις και ραγιαδιζεις.
Βαρεθηκα πια να αυτο βριζομαστε και να ζηλευουμε τους φλωρους με τα ποδηλατα τα κρανοι και τα ανακλαστικα.![]()
![]()
![]()
το πραματικο θεμα ειναι να εχεις επιγνωση της δυσχερους καταστασης σου και να την προβαλλεις ως πλεονεκτημα και μαγκια...
Οι φλωροι με τα κρανη και τα ανακλαστικα που αναφερεις απολλαμβανουν πολυ καλυτερη ποιοτητα ζωης απο την δικη μας και στην τελικη αμα γουσταρουνε ερχονται και για 10 μερες στο greece να χαρουν τον ηλιο και την θαλασσα....ο μεσος ελληνας ποσο καιρος νομιζει οτι τα χαιρετε;
Αν κρινω απο τις εξοδους τα Σαββατοκυριακα τα τριημερα και τα Καλοκαιρια, δεν τα παμε και ασχημα.
Αν μπορεις να βρεις επισης θεση χωρις να κλεισεις τραπεζι πουθενα το Σαββατο το βραδυ θα εισαι πολυ μαγκας.
Επισης παρε τηλ. στα Ζαγοροχορια τωρα, η πριν απο ενα μηνα που πηρα εγω και δεν βρηκα τιποτα.Αν βρεις, κλεισε μου ενα δικλινο.:rotflmao:
Αν δεν ειναι ετσι τα πραγματα πηγαινε οπου θες να βρεις την ποιοτητα ζωης και ελα να τα ξαναπουμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν κρινεις την ποιοτητα ζωης μονο απο τις εξοδους και τις εκδομουλες, κλαυτα Χαραλαμπε...Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Αν κρινω απο τις εξοδους τα Σαββατοκυριακα τα τριημερα και τα Καλοκαιρια, δεν τα παμε και ασχημα.
Αν μπορεις να βρεις επισης θεση χωρις να κλεισεις τραπεζι πουθενα το Σαββατο το βραδυ θα εισαι πολυ μαγκας.
Επισης παρε τηλ. στα Ζαγοροχορια τωρα, η πριν απο ενα μηνα που πηρα εγω και δεν βρηκα τιποτα.Αν βρεις, κλεισε μου ενα δικλινο.:rotflmao:
Αν δεν ειναι ετσι τα πραγματα πηγαινε οπου θες να βρεις την ποιοτητα ζωης και ελα να τα ξαναπουμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα, κλεινεις τραπεζια για να διασκεδασεις;![]()
υ.γ. Μην πας στα Ζαγοροχωρια, εχει ενα καρο αλλα μερη, απλα δεν ξετω αν ειναι του trendy γουστου σου...
Eκλεισα σε ενα δασικο χωριο πανω απ τα Σαλονα.![]()
Πρεπει να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη Χυμαδορα, να δεις ποσο τρεντυ ειμαι.![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Vasdekiss, ωραια ολα αυτα. Γελασα πολυ. Ζηλευω που δεν μπορουμε κ εμεις να γινουμε ρομποτ για να φιαξουμε την ωραια βιτρινα του πολιτισμου.
Απ την αλλη ομως γουσταρο να την κοπαναω απ τη δουλεια και να πηγαινω να πιω το φραπεδακι μου. Γουσταρο να δηλωνω ασθενεια και το Σαββατοκυριακο να το κανω τριημερο. Γουσταρο να παιρνω χαμπαρι οτι η ζωη ειναι μικρη για να με βαλει στο λουκι ο καθε νομοθετης που μου τρωη τον χρονο στα φαναρια.
Γουσταρο να μπαινω στο χωμα και να ανακαλυπτω παραλιες με αυτα τα πορτοκαλι πραγματα που φιαχνουν αυτοι που απαγορευετε στην χωρα τους να μπουν.
Μ αρεσει να ξεμυαλιζω τις στερημενες γκομενες που ερχοντε λιγο για να ζησουν και τις παιρνω στις παραλιες απο παντου και γυρνανε στην χωρα τους με ενα χαμογελο που κραταη οσο και ο Χειμωνας τους.
Μ αρεσει επισης να καπνιζω και να πινω φραπε το πρωι οταν ξυπναω μετα τις 12 και να κανω παρτι οτι ωρα γουσταρο και να την βρισκω και να μην ψαρωνω με τις διεθνεις κρισεις τα αρωστα κοτοπουλα και τις τρελες αγελαδες.
Μ αρεσει τελος να γραφω μ@λακιες εδω μεσα και να κερναω τζαμπα μπυρες και χαμογελα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+500![]()
![]()
οι ξενοι που ολοι οι ελληνες αποκαλουμε φλωρους
δυστυχως εχουν ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
που σημαινει εχουν σωστα νηπιαγωγεια κ οχι τσιγκινα
εχουν σωστα σχολεια κ οχι σχολεια χωρις βιβλια που πεφτουν οι τοιχοι κτλ κτλ
εχουν σωστους χωρους ψυγαγωγιας κ οχι διασκεδασης
εχουν ωραια γραφεια κ οχι ενα δωματιο 3x3 για15 εργαζομενους
εχουν μπαρακια κ καφετερειες για διασκεδαση αλλα εχουν κ θεατρα μουσεια εκθεσεις για ψυχαγωγια με προσιτες τιμες στην εισοδο τους κ οχι οπου πας να πρεπει να δωσεις 50ευρω για να μπεις
εχουν πολυ καλες υποδομες γενικα για αθληση εκπαιδευση ψυχαγωγεια υγεια κ οχι παντου παλια βρωμερα κτιρια
εχουν καλους δρομους κ οχι καθε τρια μετρα λακουβα
εχουν υποδομες δημοσιου κ οχι ικα εφορια κτηματολογιο κ πιπες για να χανεις μια μερα τη βδομαδα εκει μεσα περιμενοντας κ προσευχοντας να τελειωσεις με την τριτη σου παρουσια στον ιδιο χωρο
εχουν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
κατι που εμεις ειχαμε πριν απο πολλους αλλους κ χασαμε επεισης πριν απο πολλους αλλους
δεν μας αντιπροσωπευει πλεον η ακροπολη μας αντιπροσωπευουν οι μαθητες, φοιτητες, αγροτες, εργαζομενοι, συνταξιουχοι στο δρομο
δεν μας αντιπροσωπευει ο λευκος πυργος μας αντιπροσωπευουν οι εκατονταδες καφετερειες στην παραλια
δεν μας αντιπροσωπευει το σπιτι του σκαριμπα ή το κοκκινο σπιτι μας αντιπροσωπευει η καφετερεια πανω στη γεφυρα της χαλκιδας
δεν μας αντιπροσωπευει ο ναος του ποσειδωνα μας αντιπροσωπευει ο καφες κ το φαι στο λαυριο
αυτα εχουμε χασει
καποτε λεγαν "παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ναι"
πλεον λεμε να ερθει το σαββατοκυριακο για να παμε στα μπουζουκια
δεν ειμαστε ο αριστοφανης ο ευριπιδης ο σοφοκλης ο παλαμας ο ελυτης ο καββαδιας ο κολοκοτρωνης ο αθανασιος διακος ο βενιζελος δεν ειμαστε τιποτα απο το παρελθον της χωρας μας... ειμαστε η νεα γενια (ακομα κ οι σημερινοι 50αρηδες) που κοιταμε να εχουμε δουλεια για να εχουμε λεφτα. ειμαστε αυτοι που θελουν να βολευτουν με μια δουλεια ενα σπιτι ενα αυτοκινητο μια μηχανη κ μια οικογενεια αλλα δυστυχως ολα αυτα χωρις κανενα απολυτως βαθυτερο νοημα, χωρις συναισθηματισμο, ΧΩΡΙΣ ΕΥΤΥΧΙΑ![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Η ευτυχία είναι να περνάς καλά.
Δεν είναι ο δρόμος το θέατρο η καφετέρια η μοτοσυκλέτα και όλα τα υπόλοιπα.
Χαίρομαι που οι ξένοι είναι ευτυχισμένοι και περνάν καλά εκεί που είναι, αναμφίβολα ορίζουν τον πολιτισμό (οι Αμερικάνοι).
Θα περνούσα καλύτερα αν και στη χώρα μου τα πράγματα ήταν καλύτερα, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό.
Γιατί το καλύτερα και ο πολιτισμός και η φιλοσοφία και όλα αυτά που λέμε θέλουν χρήμα.
Και δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει ποτέ παραπάνω απ ότι υπάρχει τώρα.
Δεν θα βρούμε πετρέλαιο ούτε θα αποκτήσουμε βιομηχανία ούτε θα έρθουν παραπάνω τουρίστες απ ότι τώρα ούτε τίποτα.
Γι αυτό κουράγιο.
------------------------------------------------------------------------------------------------- αυτο ειμαστε
gogogo!!!
δε γαμιέται...καθόμουν κ έγραφα κι έγραφα τι μου φταίει αλλά...έχει κανά νόημα? γιατί κάτι πεσιμιστικό μέσα μου, μου λέει ότι όσα και να γράφουμε, ό,τι και να λέμε τίποτα δεν πρόκειται ν'αλλάξει?
+500000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δε γαμιέται...καθόμουν κ έγραφα κι έγραφα τι μου φταίει αλλά...έχει κανά νόημα? γιατί κάτι πεσιμιστικό μέσα μου, μου λέει ότι όσα και να γράφουμε, ό,τι και να λέμε τίποτα δεν πρόκειται ν'αλλάξει?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ρε παρτε το χαμπάρι οσο πιο μπουρδέλο ειναι το μαγαζί τοσο πιο καλά περνάνε οι πουτάνες.
αρκεί να εχουμε πλούσιους πελάτες και τα άλλα να πα να γ@μηθούν.
το πρόβλημα το εχουν οσοι θελουν να δουλεύουν ως βιομηχανικοί σχεδιαστές στο μπουρδέλο
εισαι σε λαθος μέρος φίλεεεεε
εδω πηδάνε, ζητάνε λεφτά, και το μόνο που μετράει, ειναι η καθαριότητα στα @@![]()
αυτή η χωρα εφτασε εδω που έφτασε με τα ιδια και τα ιδια, γιατι να αλλάξει??Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos
Κι εγώ πιστεύω οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ σ΄αυτή τη χώρα.![]()
![]()
![]()
![]()