παρα πολυ ομορφο![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Κουκλί είναι!!!!
![]()
![]()
![]()
ρε χυμαδιο πως σε λένε .... αντε παιδάκι μου κάνε καμια δουλειά......πηρες σβαρνα όλα τα καινούργια μονδέλα να μας αναστατώσεις ... ώχου ..... είμαστε στο μέσον οικονομικής κρίσης, χαμπάρι δεν έχεις πάρει? ρε που τον βρήκαμε αυτόν ....
προτιμώ το smt ...![]()
Στο χυμαδιό αναφέρεσαι σε μένα αν δεν κάνω λάθος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ρε χυμαδιο πως σε λένε .... αντε παιδάκι μου κάνε καμια δουλειά......πηρες σβαρνα όλα τα καινούργια μονδέλα να μας αναστατώσεις ... ώχου ..... είμαστε στο μέσον οικονομικής κρίσης, χαμπάρι δεν έχεις πάρει? ρε που τον βρήκαμε αυτόν ....
προτιμώ το smt ...![]()
στο δημιουργό των θρεντ αναφέρομαι που είναι εκτός ελέγχου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Yamaha maniac
Στο χυμαδιό αναφέρεσαι σε μένα αν δεν κάνω λάθος!!!
Α συγγνώμη νόμιζα είπες εμένα επειδή τα πείρα στην σειρά όλα....
εσυ απλα συμπληρωνεις την "καταστροφη" με τα comments σουΑρχικά δημιουργήθηκε από Yamaha maniac
Α συγγνώμη νόμιζα είπες εμένα επειδή τα πείρα στην σειρά όλα....
(οπως ολοι αλλωστε)
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Σωστό σε βρίσκω πολύ σωστό είμαστε οι terminator :a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εσυ απλα συμπληρωνεις την "καταστροφη" με τα comments σου
(οπως ολοι αλλωστε)
δεν ειναι κακο δεν ειναι καθολου κακο...
αλλα μου αρεσουν τα πιο παλια μοντελα![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Που ειναι ο Tpap τωρα να μιλησει?
Τον αποπηραμε και κρυφτηκε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δε μ αρεσει αυτο! Προτιμω κι εγω το παλιο με το βεδουινο! :o
ΣΥΜΦΩΝΩ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Που ειναι ο Tpap τωρα να μιλησει?
Τον αποπηραμε και κρυφτηκε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δε μ αρεσει αυτο! Προτιμω κι εγω το παλιο με το βεδουινο! :o
![]()
![]()
![]()