Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 63

Θέμα: Adventure 2009?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από skritikos
    Δεν έχω καμία τέτοια πληροφορία αν και πιστεύω πως λογικά θα δώσουν κάποια άλογα παραπάνω για να ταρακουνήσουν κι άλλο την αγορά και να προκαλέσουν κάποιους από τους κατόχους να πάμε στο 2009 μοντέλο.

Τώρα γιατί μπορεί να χρειάζεται και άλλα άλογα είναι άλλη κουβέντα

Μέλος
    Το SMT δείχνει πραγματικά ιδανικό για τους ασφάλτινους κατόχους του τωρινού Adventure.

http://www.madpedals.com/files/KTM99...pit_detail.jpg
    http://www.madpedals.com/files/KTM990SMT2009.jpg
    http://www.madpedals.com/files/KTM990SMR2009.jpg

Μέλος
    Δεν έχω καμία τέτοια πληροφορία αν και πιστεύω πως λογικά θα δώσουν κάποια άλογα παραπάνω για να ταρακουνήσουν κι άλλο την αγορά και να προκαλέσουν κάποιους από τους κατόχους να πάμε στο 2009 μοντέλο.

Τώρα γιατί μπορεί να χρειάζεται και άλλα άλογα είναι άλλη κουβέντα
    Μέσα έπεσα!

official info:

"Around 20 percent more powerful that its successful pioneer, the 990 Adventure S, the “R” from 2009, and only available without ABS, gives sports-oriented two-wheel adventurers 115 hp at their disposal while the 990 Adventure with power increased to 106 hp also underscores the undisputed sporting competence of the KTM company"

σε αναμενα καρβουνα ειμαι....ξερουμε ποτε θα ερθουν εδω???

SIERRA VICTOR 1 Το avatar του/της HFK
    Το SMT δείχνει πραγματικά ιδανικό για τους ασφάλτινους κατόχους του τωρινού Adventure.

http://www.madpedals.com/files/KTM99...pit_detail.jpg
    http://www.madpedals.com/files/KTM990SMT2009.jpg
    http://www.madpedals.com/files/KTM990SMR2009.jpg

Είμαι κάτοχος 990 SM 2008 και βλέποντας τις φωτο που έστειλες για τα sm διαπίστωσα ότι το SMT έχει επιτέλους προστατευτικά στην εξάτμιση που η δική μου είναι εντελώς γυμνή και υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος όταν ακουμπήσει κανείς όταν είναι η μηχανή σβηστή προσφάτως
    Ξέρει κανείς που θα βρουμε αυτά τα προστατευτικά ??
    Να και μία light φωτο του 990 sm με τα 115 άλογα που λέγατε παραπάνω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc06052.jpg 
Προβολές:	421 
Μέγεθος:	78,5 KB 
ID:	147275

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
    σε αναμενα καρβουνα ειμαι....ξερουμε ποτε θα ερθουν εδω???
    Adv, SMT, SMR και το νέο RC8, λογικά όχι πριν τον 2-3 του 2009.

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
    Είμαι κάτοχος 990 SM 2008 και βλέποντας τις φωτο που έστειλες για τα sm διαπίστωσα ότι το SMT έχει επιτέλους προστατευτικά στην εξάτμιση που η δική μου είναι εντελώς γυμνή και υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος όταν ακουμπήσει κανείς όταν είναι η μηχανή σβηστή προσφάτως
    Ξέρει κανείς που θα βρουμε αυτά τα προστατευτικά ??
    Να και μία light φωτο του 990 sm με τα 115 άλογα που λέγατε παραπάνω

Έχεις θεικό μηχάνημα

Αντί να δώσεις 100+ Eurο για carbon προστατευτικά, κάνε υπομονή και βάλε ένα σετ εξατμίσεις τιτανίου (Wings, Acra, etc). Μετά από οποιαδήποτε διαδρομή βάζω το χέρι μου πάνω στην εξάτμιση και είναι απλά ζεστή. Ακόμη και στην Αθήνα του Αυγούστου.

Θες να κάνεις βόλτα το 990 Adv? Γιατί εγώ θέλω να κάνω βόλτα το SM!

...Gabson... Το avatar του/της haskosktm
    Αυτό το ADV R θα μας βάλει σε χοντρούς μπελάδες..... Πανέμορφος χρωματισμός....

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από haskosktm
    Αυτό το ADV R θα μας βάλει σε χοντρούς μπελάδες..... Πανέμορφος χρωματισμός....
    Για μένα οι αναβαθμίσεις του 2009 είναι απλά ένα "γλυκό" και καθυστέρηση μέχρι το επόμενο οριστικά ανανεωμένο Adv να είναι έτοιμο. Λογικά το 2010 με 11. Θα περιμένω το επόμενο

Για το 2009 τώρα, οι πληροφορίες λένε πως τα περισσότερα άλογα βγήκανε με δανεισμό εξαρτημάτων από τα Superduke, που σημαίνει πως δεν θα είναι απλά ένα MAP upgrade για τους παλιότερους.

SIERRA VICTOR 1 Το avatar του/της HFK
    Έχεις θεικό μηχάνημα

Αντί να δώσεις 100+ Eurο για carbon προστατευτικά, κάνε υπομονή και βάλε ένα σετ εξατμίσεις τιτανίου (Wings, Acra, etc). Μετά από οποιαδήποτε διαδρομή βάζω το χέρι μου πάνω στην εξάτμιση και είναι απλά ζεστή. Ακόμη και στην Αθήνα του Αυγούστου.

Θες να κάνεις βόλτα το 990 Adv? Γιατί εγώ θέλω να κάνω βόλτα το SM!
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η κάθε moto έχει τα πλεονεκήματα και τα μειονεκτήματά της Το Adv είναι εκπληκτικό μηχάνημα παντός χρήσης . Κάνει τα πάντα πολύ καλά !!! και πάει παντού , για αυτό άλλωστε το λόγο βγήκε η best on-off mega moto
    Την έχω οδηγήσει (το μοντέλο injection 2007) γιατί πηγαίνω συχνά βόλτες με ένα φίλο που την έχει και μου άρεσε πάρα πολύ για αυτό πήρα απόφαση αρχικά να πάρω KTM (είχα VARADERO 2003) και στη συνέχεια ήμουν μεταξύ του adv 990 και του sm 990 και τελικά πήρα το sm γιατί οι διαδρομές που μου αρέσει να πηγαίνω είναι η σχεδιαστική φιλοσοφία του sm ( ορεινό σφικτό ή και ανοικτό ασφάλτινο στροφιλίκι) με γνώμονα πάντα τη διασκέδαση και όχι τους αγώνες .
    Έχουμε φτιάξει μία παρέα 4-5 φίλοι και πηγαίνουμε βολτίτσες με διάφορες mega on off moto και μπορούμε να τα πουμε κάποια στιγμη απο κοντά και φυσικά να οδηγήσεις το sm Aν θέλεις όμως στείλε μου mail και να τα πούμε και τηλεφωνικά και να βρεθούμε.
    Με ενδιαφέρει αυτό που μου είπες για τις εξατμίσεις και θα ήθελα τις απόψεις σου
    Επειδή το συγκεκριμένο ποστ αναφέρεται στα ADV αισθάνομαι λίγο άβολα που μπαίνω σφήνα και ίσως θα πρέπει να αποχωρήσω
    Ευχαριστώ και εύχομαι το νέο adv να έχει τη διαμόρφωση του κινητήρα του sm αφού άλλωστε ο κινητήρας είναι ο ίδιος ο LC8 , θα είναι όντως αρκετά πιό δυνατό αφου και το βάρος τους είναι σχεδόν ίδιο.
    Αν ξέρεις κάτι ή κάποιον που κατασκευάζει carbon προστατευτικά για τις εξατμίσεις πές μου πάντως
    Χαιρετώ!

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η κάθε moto έχει τα πλεονεκήματα και τα μειονεκτήματά της Το Adv είναι εκπληκτικό μηχάνημα παντός χρήσης . Κάνει τα πάντα πολύ καλά !!! και πάει παντού , για αυτό άλλωστε το λόγο βγήκε η best on-off mega moto
    Την έχω οδηγήσει (το μοντέλο injection 2007) γιατί πηγαίνω συχνά βόλτες με ένα φίλο που την έχει και μου άρεσε πάρα πολύ για αυτό πήρα απόφαση αρχικά να πάρω KTM (είχα VARADERO 2003) και στη συνέχεια ήμουν μεταξύ του adv 990 και του sm 990 και τελικά πήρα το sm γιατί οι διαδρομές που μου αρέσει να πηγαίνω είναι η σχεδιαστική φιλοσοφία του sm ( ορεινό σφικτό ή και ανοικτό ασφάλτινο στροφιλίκι) με γνώμονα πάντα τη διασκέδαση και όχι τους αγώνες .
    Έχουμε φτιάξει μία παρέα 4-5 φίλοι και πηγαίνουμε βολτίτσες με διάφορες mega on off moto και μπορούμε να τα πουμε κάποια στιγμη απο κοντά και φυσικά να οδηγήσεις το sm Aν θέλεις όμως στείλε μου mail και να τα πούμε και τηλεφωνικά και να βρεθούμε.
    Με ενδιαφέρει αυτό που μου είπες για τις εξατμίσεις και θα ήθελα τις απόψεις σου
    Επειδή το συγκεκριμένο ποστ αναφέρεται στα ADV αισθάνομαι λίγο άβολα που μπαίνω σφήνα και ίσως θα πρέπει να αποχωρήσω
    Ευχαριστώ και εύχομαι το νέο adv να έχει τη διαμόρφωση του κινητήρα του sm αφού άλλωστε ο κινητήρας είναι ο ίδιος ο LC8 , θα είναι όντως αρκετά πιό δυνατό αφου και το βάρος τους είναι σχεδόν ίδιο.
    Αν ξέρεις κάτι ή κάποιον που κατασκευάζει carbon προστατευτικά για τις εξατμίσεις πές μου πάντως
    Χαιρετώ!
    Για εξτμίσεις ρίξε μια ματία www.wings.si και τα λέμε και από κοντά σύντομα. Θα σου στείλω PM να κανονίσουμε βόλτα

Για carbon προστατευτικά, μιλάω με USA και σου απαντάω.

Ρίξε μία ματιά στο site αυτό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Ενας φιλος βρηκε αυτοhotoshop;;;;

Photoshop toy kerata

O sunadelfos photoshopas den exei kanei katholou kali douleia...fenete sto ftero ekei pou temnetai katheta me to kalami...einai tholomeno arketa!!!

leo go twra!

Το διεθνές site της ΚΤΜ δίνει 78kw το απλό και 84,5kw για το R

Μέσα έπεσα!

official info:

"Around 20 percent more powerful that its successful pioneer, the 990 Adventure S, the “R” from 2009, and only available without ABS, gives sports-oriented two-wheel adventurers 115 hp at their disposal while the 990 Adventure with power increased to 106 hp also underscores the undisputed sporting competence of the KTM company"
    που μεταφράζεται σε 113,3hp. Άρα έπεσες μέσα και 104,6hp το απλό...

http://www.ktm.com/990-Adventure-R.1...ash=da62385a81

Για το 2009 τώρα, οι πληροφορίες λένε πως τα περισσότερα άλογα βγήκανε με δανεισμό εξαρτημάτων από τα Superduke, που σημαίνει πως δεν θα είναι απλά ένα MAP upgrade για τους παλιότερους.
    Σαν τί εξαρτήματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά; Κανένα ζιγκλέρ στον ψεκασμό; Δεν μπορεί να είναι τραγικό...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Motto adventures Enduro Training Level 1 μια άσχημη εμπειρία 31/05/2009
    από Asxetos1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 200
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2009, 09:31
  2. Adventure R1200GS γνωριζει κανεις???
    από oxygen στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2004, 10:35
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2004, 12:03