Πες γι αυτον τον φιλο σου απο τη Χιο!
Πες στο ΚΟΥΛΑΔΙ να δει τι βγαζει η μαστιχα!!!!
ΠΕΣ ΠΕΣ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πες γι αυτον τον φιλο σου απο τη Χιο!
Πες στο ΚΟΥΛΑΔΙ να δει τι βγαζει η μαστιχα!!!!
ΠΕΣ ΠΕΣ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι να του πω;;;;![]()
Πες μου οτι εχεις και εσυ PS3 γιατι απο χιο εχω καμια 10ρια φιλους περασμενους μεσα. Αυτο μονο. ΤΕΛΟΣ. :rotflmao: :rotflmao:
Παντως ο μακης τσακιζει. Simulation λιγη προπονηση και παει για κυπελο.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Τι να του πω;;;;![]()
Πες μου οτι εχεις και εσυ PS3 γιατι απο χιο εχω καμια 10ρια φιλους περασμενους μεσα. Αυτο μονο. ΤΕΛΟΣ. :rotflmao: :rotflmao:
Παντως ο μακης τσακιζει. Simulation λιγη προπονηση και παει για κυπελο.![]()
ΔΕΝ εχω λεμε αλλα με εσας που εχω μπλεξει...
![]()
Eυκολα.....![]()
![]()
Χτυπα το να χτυπιομαστε στις ψηφιακες πιστες. Φοβερο παιχνιδι και πανω απο ολα χωρις lag. Ουτε ιχνος.
Καλες αγορες.![]()
βαζω καλοριφερ λεμε! εχω εξοδα!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά έπαθα νταμπλά με το ακουστικό μιλάμε, όταν έφυγες για λίγο μιλούσα με τον Στέφανο και νόμιζα ότι ήσουνα εσύ, όλο Σταύρο και Σταύρο το έλεγα το παλικάρι γιατί με το κωλοακουστικό δεν άκουσα καθαρά ποιος ήταν ο ένας και ποιος ο άλλος :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Τι να του πω;;;;![]()
Έβλεπα εσένα στη μεσαία εικόνα αλλά νόμιζα ότι ήταν ο Στέφανος ενώ από κάτω έγραφε το δικό σου ID και λέω "με δουλεύουνε αυτοί", ξεκινάει ο Στεφανής να μου μιλάει για θύρες κλπ κλπ κλπ και σκεφτηκα "μαφία ο Σταύρος" και να'σου τα "Σταύρο μου και Σταύρο μου", πως δεν με καντηλοφόρτωσε ο Χιώτης απορία το έχω, μάλλον θα είχε κι αυτός χάλια ακουστικό :rotflmao:
Βασικά μπερδεύτηκα γιατί δεν άκουσα καθαρά την απάντηση όταν ρώτησα ποιος απ'τους δυο σας φοράει τη μπλούζα του 0-300![]()
Πάντως κι ο Στέφανος μια χαρά το πάει το μηχανάκι, εγώ στο simulation θέλω πολύ δουλειά ακόμα, μπορώ να το κρατήσω όρθιο αλλά θα μένω πίσω από χρόνο, θα εξασκιστώ πάντως:rotflmao:
Η όλη εμπειρία ήταν μοναδική !![]()
Μωρέ καλά κάνεις κι έχεις έξοδα, αξιοποίησέ τα σωστά όμως !:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
βαζω καλοριφερ λεμε! εχω εξοδα!!!!!!!!!
![]()
"Σωστη αξιοποιηση εξοδων" λεμε οταν εχεις βρει μια γκομενα που τα κανει εκεινη για σενα!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μωρέ καλά κάνεις κι έχεις έξοδα, αξιοποίησέ τα σωστά όμως !:rotflmao:
![]()
Αν αλλάξεις το "σωστή αξιοποίηση" με το "αλόγιστη σπατάλη"...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
"Σωστη αξιοποιηση εξοδων" λεμε οταν εχεις βρει μια γκομενα που τα κανει εκεινη για σενα!
![]()
![]()
![]()
Πωωωωωωω...! σε λάθος κονσόλα ρε γαμώτο..!Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Μόλις ήρθε, και προβλέπεται λιώσιμο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
έχει ο κολλητός ps3
Θα τον ψήσω να το πάρει
Ρε μάκη, πάρε ένα xbox360.
Έχουν ξεφτιλίσει πολύ την τιμή του
μου φαίνεται έχει 240? με τον 60gb σκληρό
Άντε άντε πάρτο
Αν δεν έχεις λεφτά για τέτοια τώρα, να κάνουμε μια δωρεά βρε αδερφέ
10? ευρώ ο καθένας να βάλουμε , το πήρες!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
έχει ο κολλητός ps3
Θα τον ψήσω να το πάρει
Ρε μάκη, πάρε ένα xbox360.
Έχουν ξεφτιλίσει πολύ την τιμή του
μου φαίνεται έχει 240? με τον 60gb σκληρό
Άντε άντε πάρτο
Αν δεν έχεις λεφτά για τέτοια τώρα, να κάνουμε μια δωρεά βρε αδερφέ
10? ευρώ ο καθένας να βάλουμε , το πήρες!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ PS3!!!!!
ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ... X BOX?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε'σύ γιατί δεν αφήνεις στην άκρη τα καλοριφέρ να πάρεις μια Kerosun κι ένα PSP ;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ PS3!!!!!
ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ... X BOX?
![]()
![]()
Μήτσο, εγώ είμαι μέσα
Αν πάρεις όμως μόνο xbox360 !!!!!
:rotflmao:
![]()
Ξεκινάω,
manhunter: 10?