Σελίδα 249 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 149199239244245246247248249250251252253254259 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.721 έως 3.735 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εξαλου η βεντερ εφερε ενα ασχημο αποτελεσμα εχτες, θα φερει ενα καλο αυριο
    και ετσι καπως τα μετριαζει.
    το αεκακι θα καταντησει να παλευει για την σωτηρια του :rotflmao: :rotflmao:
    μεχρι το παιχνιδι παο ΑΕΚ στο δευτερο γυρο που θα παρει τους 3 ποντους χαλαρα και θα σωθει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    [B]Το διάβασα και αν μη τι άλλο βγάζει γέλιο έτσι;... απο τον Πανούτσο είναι!!!

Α και ενα ακόμα...

Πρόεδρος Τροχανάς, Ρότσα τεχν. Διευθυντής και προπονητής Λεμονής...

Αν μη τι άλλο θα γίνει χαμός απο βρισιές και θα λέμε οτι εκτονώθηκαν τουλάχιστον στην εξέδρα.

δεν εχουν ιδεα οι ανθρωποι

το καλυτερο σχημα θα ηταν Φιλιππου/Γρανιτσας προεδροι, Τσαρτας τεχνικος διευθυντής, Αλεφαντος στο παγκο και BigMac στα γενικα κουμαντα. ο Τροχανας εκπροσωπος τυπου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αληθεια που παιζει αυτο το παλικαρι;;
    παιζει καθολου αυτος ο παιχταρας;;;

χχαχχχχαχ....αρε αεκακι...γιαυτο εισια μικρο....ενα γκολ θα εχεις να λες γαι αλλα 3-4 χρονια...
    οταν φευγει ο Λυμπε χορεύουν τα ποντικια.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δεν εχουν ιδεα οι ανθρωποι

το καλυτερο σχημα θα ηταν Φιλιππου/Γρανιτσας προεδροι, Τσαρτας τεχνικος δειυθ, Αλεφαντος στο παγκο και BigMac στα γενικα κουμαντα. ο Τροχανας εκπροσωπος τυπου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Να πάρετε και τους Εφραίμ - Ρουσσόπουλο για να σας λύσουν το γηπεδικό .............. για να μην πω και τα τσάμπα ευχέλαια !!!
    Προσέχτε μόνο μην σας πάρει με Αυτοκρατορική Βούλα τα δικαιόματα στον Δικέφαλο Αετό !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ρε διαβαζετε??
    ο αλλος γραφει οτι παιζει μπαλα...και δημιουργει...

σε προκαλώ..να μου δείξεις εσύ ΜΙΑ κλασσική ευκαιρία σαν αυτές που χάνει η Ανόρθωση (και μέσα στο Μιλάνο) που έκανε η ομάδα σου (και μετα και η ομάδα μου)

η Ανόρθωση φτιάχνει σε κάθε ματς 2~3 κλασσικές ευκαιρίες....απο εσένα θέλω να μου δείξεις ΜΙΑ...πες μου το φαουλ του καραγκούνη να γελάσουμε...

αν δεν βλέπεις τους αγώνες μην μιλάς...δεν πρώτα τι έφτιαξε και μετά γράψε

δεν είπα ότι είναι υπερομάδα...είπα ότι εκει κάτω ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ και δουλευουν πολύ....

αλλά διαβάζει βάζελος οπότε η επεξήγηση είναι ακρως απαραίτητη για να καταλάβει έστω τα μισά...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    La Villa .............. διαβάζεις ή τον προσπερνάς ως "ανηκέστου εγκεφαλικής βλάβης";;;

Όπως λέμε διαβάζω Κούντερα .............. ένα πράμα ................
    βαζελος ε??καταλαβαίνω καταλαβαίνω και σας συμπαραστέκομαι....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    σε προκαλώ..να μου δείξεις εσύ ΜΙΑ κλασσική ευκαιρία σαν αυτές που χάνει η Ανόρθωση (και μέσα στο Μιλάνο) που έκανε η ομάδα σου (και μετα και η ομάδα μου)

η Ανόρθωση φτιάχνει σε κάθε ματς 2~3 κλασσικές ευκαιρίες....απο εσένα θέλω να μου δείξεις ΜΙΑ...πες μου το φαουλ του καραγκούνη να γελάσουμε...

δεν είπα ότι είναι υπερομάδα...είπα ότι εκει κάτω ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ και δουλευουν πολύ....

αλλά διαβάζει βάζελος οπότε η επεξήγηση είναι ακρως απαραίτητη για να καταλάβει έστω τα μισά...
    Μπορώ πολλές παραπάνω ............... αλλά θα σου πω μία ................. αυτήν που ο Καραγκούνης την έστειλε στα περιστέρια εχθές με την Βέρντερ ...........

βαζελος ε??καταλαβαίνω καταλαβαίνω και σας συμπαραστέκομαι....
    Εμείς πάλι, ΟΣΟ και να προσπαθούμε ..................... ΔΕΝ μπορούμε να σε καταλάβουμε !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

πρώτον: πες μου ποτε δημιουργησε τις κλασικες ευκαιριες η Ανορθωση...χτες μεχρι το 30 επρεπε να χανει 2-0 μη σου πω 3-0 και δεν ειχε κανει κλασικη ευκαιρια

κλασικες ευκαιριες εκανε μετα το 3-2 που ολοι βγηκαν μπροστα...

με τον Παναθηναικο ποτε εκανε τις κλασικες ευκαιριες??
    πριν το 1-0 με το ηλιθιο αυτογκολ δεν υπηρχε στο γηπεδο...ουτε φαση ...
    μετα εγινε το 2-0 απο τρελη ολιγωρια της αμυνας χωρις να εχει προηγηθει καμια φαση....

και μετα μεχρι το 3-1 ο Κετσπάγια σπάει λάσπη και ο βοηθος του κουβαλάει τουβλα....εχουν χτισει τους παιχτες μεσα στην περιοχη....και ερχεται το 3-1 απο μια στημενη φαση λογω της γελοιοτητας της αμυνας μας...

για ποια δημιουργια μιλας???

στη Βέρντερ μεσα μηπως???

στην Ιντερ δεν το ειδα το παιχνιδι....

οσο για τον Παναθηναικο...
    εχει χασει μια κλασικοτατη ευκαιρια πριν προηγηθει με τον καραγκουνη μονο του στη περιοχη...
    του Σλιβα φανταζομαι δεν ειναι και αυτο ευκαιρια....

σου ειπα μια...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

ΑΝ ΘΕΣ ΔΥΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΥΟ...ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ...

ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙΣ 2-3 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΤΥΧΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ???

δεν μιλαμε για το παιχνιδι με τον Ολυμπιακο ...εκει τις κανανε ολες στην αρχη για ευννοητους λογους...

πέζανε με χειροτερη ομαδα...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΠΑΕΙ ΒΑΖΕΛΟΙ..............ΛΑΛΗΣΑΤΕ.......!!!!!

Μέ Γερμανική όμάδα παίζατε ρέεεεεεεεεεεεεε..........

Δέν τούς ξέρουμε τούς Γερμανούς..??

6 στή Λεβερκούζεν ό γαύρος.........6 ή ΑΕΚ.........πρώτη νίκη μετά 1000 χρόνια οί γαύροι

στή Βρέμη πέρσυ, πού ήταν καί πολύ καλύτερη ή Βέρντερ..........μέχρι κι ό ΠΑΟΚ έβγαλε τό λάδι

τής Μπάγιερν..........3 φορές τό χτύπησαν τό πέναλτυ μέχρι νά τό φάει ό Φορτούλα..!!!

ΠΟΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ........???

Είδικά ό ΠΑΟ τούς έχει πηδήξει πολλές φορές........καί μάλιστα έξω...!!!!

Δέν ξέρουμε πόσο άσταθείς είναι οί Γερμανοί...??

Πρώτη φορά είναι...??

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΑΣ ΒΑΖΕΛΟΙ............ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΣΜΟ.........ΜΕΓΑ ΠΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...!!!

Άλλά ξαφνικά γίνατε όμάδα, παίξατε μπάλλα κ.λ.π.......

PLEASE.............ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.......!!!!!!!!

Καθήστε φρόνιμα γιατί έρχεται Κυριακή καί ή Έλληνική πραγματικότητα.......

φοβάμαι πώς θά σάς προσγειώσει........ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΑ...!!!

Καί μήν ξεχνάτε γιά τήν τρίτη θέση παλεύετε.........πού μέ λίγη τύχη μπορεί νάναι

καί δεύτερη.........

Δέν πιάσατε τόν πάπα άπό τά τέτοια.....!!!!

Όσο γιά τόν όμιλο...??

ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ...........ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.........!!!!!

Δείτε τα τώρα μόνοι σας..........ή Ίντερ σέρνεται........ή Βρέμη είναι γιά τά μπάζα........

καί σείς φάγατε τριάρα άπό τήν Άνόρθωση.....!!!!!!!!

ΚΑΙ ΓΑΜΩ..............ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ.......!!!!!

Δέ μπορώ παρά νά παραδεχτώ όμως ότι σάς ζηλεύω ,είδικά άν άναλογιστώ πώς

ξεκίνησε αύτή ή πορεία σας άπό τήν τρίτη θέση τού περσινού πρωταθλήματος.....

μέ έκείνο τό πέναλτυ στού Χαριλάου.........άπό κάποιον άποδιοπομπαίο τράγο...!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Καί μήν ξεχνάτε γιά τήν τρίτη θέση παλεύετε.........πού μέ λίγη τύχη μπορεί νάναι

καί δεύτερη.........

Δέν πιάσατε τόν πάπα άπό τά τέτοια.....!!!!

συμφωνω... μονη περιπτωση να περασουμε ειναι να ερθει Χ στην Κύπρο....οποτε εχουμε περασει 99%....

αλλα δεν το βλεπω το Χ εκει, με την κατάσταση που ειναι η Βέρντερ....
    εκτος βεβαια αν η Ιντερ παρουσιαστει οπως στην Κύπρο...δηλαδή καφενείο πίσω και μπροστά να χάνει τα άχαστα οποτε μπορει να τσιμπήσουμε τιποτα εκει...

καταρχην παρά το επιβλητικό 3-0 δεν ειδα κανέναν να γραφει διθύραμβους....
    πέρυσι, θα θυμάσαι σε μια αντιστοιχη βραδυα (που μαλιστα για 45 λεπτα δεν ειχε ακουμπησει το τοπι ο γαυρος) τι γραφόταν εδω μεσα....

απλά εδώ λεμε οτι ο Παναθηναικος την τσουλάει την μπάλα...
    πράγμα που δεν εχουμε δει απο αλλη ελληνικη ομάδα φέτος...
    μπορει να ειναι σκορποχώρι πισω τις περισσοτερες φορες....αλλα την μπάλα την τσουλάει... δεν την πεταει με τον καταπέλτη οπως άλλες χρονιες.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

μεχρι το παιχνιδι παο ΑΕΚ στο δευτερο γυρο που θα παρει τους 3 ποντους χαλαρα και θα σωθει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πολυ πιθανο...αλλωστε ανασταινουμε ολες τις μικρες ομαδες

οταν φευγει ο Λυμπε χορεύουν τα ποντικια.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στην 4αρα περυσι που ηταν ο λυπμε;

Δυο πραγματα θα πω ...
    1)Ευχωμαι ο Παναθηναικος να παιξει οπως την Βερντερ και ο Ολυμπιακος οπως στην Γαλατα και ο ΠΑΟ να βαλει τις ευκαιρειες που θα κανει στο ντερμπυ γιατι υποθηκε οτι τα γκολ του παο ηταν τυχερα και οτι ειδικα το γκολ του Καρα ηταν απο κωλοφαρδια ....Κρυμα γιατι μας εχει πιασει παλυ το ελληνικο στηχιο που τα εκμηδενιζουμε ολα...Και θα πω κατι αλλο ακομα σχετικα με το τεμαχιο του Καρα ....αν αυτο το γκολ το ειχε βαλει ο Κακα,οΡοναλντινιο,οΜεσι,ομεγας Ζιζου,τοτε θα το σηζητουσαμε ακομα για πολλες μερες και θα λεγαμε οτι οι δικοιμας οι αμπαλοι δεν θα μπορεσουνε ποτε να κανουν κατι τετοιο...η μηπος κανω λαθος???
    2)Στον ομηλο που παιζουμε ολα ειναι πιθανα ακομα και να αποκληστει η Ιντερ.Εγω δεν λεω οτι θα περασουμε στην επομενη φαση απλος λεω οτι αφου η Αμερικη εβγαλε ενα εγχρωμο προεδρο εγω γιατι να μην ελπιζω για μια προκρηση που μεχρι και τον τελευτεο αγωνα θα παιζετε???

Υ.Γ. Ο Παναθηναικος φετος παιζει μπαλα κανει τουλαχηστον 4-5 κλασικες ευκαιρειες σε καθε παιχνιδι ασχετος αν δεν μπωρει να τις βαλει ειτε απο τον τερματοφυλακα ειτε απο αστοχεια δικια του.Το μονο που θελει ειναι να δεσει λιγο πισω ...Η γκινια καπωτε σπαει και τοτε.....θα δουμε πολλα 0-3 ακομα ...
    κλεινω να δω λιγο αμπαλους Ρεαλ-Πελατες....
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
    [Bαφου η Αμερικη εβγαλε ενα ενχρομο προεδρο [/B]
    τι εβγαλε???αυτος ρε φιλε μεχρι χτες ηταν μαυρος.....τι εγινε???

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε