Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Help για εγγυηση ---...---

Help για εγγυηση ...---...

Πριν απο λιγο ενω ταξιδευα κανονικα με το νεο μοτο μου (800χμ) ξαφνικα μου πεταει την 5η ταχυτητα μπλοκαροντας ο τροχος στα καλα καθουμενα.

Περα απο το οτι κινδυνεψα, τωρα σε καθε λακουβα στα γραναζια ακουγεται σαν κουδουνιστρα.

Εννοειται οτι καλυπτομαι απο την εγγυηση.

Kymco venox 250

Σε περιπτωση που μου κανουν νερα με παιρνει να κανω κατι ?

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Το διπλωμα δεν εχει καμια σχεση
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Να σαι καλα για την γρηγορη απαντηση φιλε, αφου δεν εχει καμια σχεση το εσβισα απο την ερωτηση

Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εγινε και πως αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και σχετικο.. Αν υπαρχει θεμα εγγυησης, το πας ειτε στο συνεργειο που το φτιαχνεις ειτε στο μαγαζι που το πηρες, η στην αντιπροσωπεια και στο φτιαχνουν. Να σου κανουν νερα γιατι?

ΥΓ, ειναι ...---... και οχι ---...---
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"

Για να καταλαβεις καλυτερα, εκει που πηγαινα με 70 και 5η ταχυτητα ξαυνικα ακουγεται ενα κρακ, και μπλοκαρε ο τροχος, πατησα συμπλεκτη και απομονωσε στιγμιαια και απο τοτε το κιβωτιο με τα γραναζια η κατι εκει κατω σε σχεση με τις ταχυτητες κανει σαν κουδουνιστρα παρολο που ολα δουλευουν κανονικα.

Στο μαγαζι που το πηρα θα το παω αλλα σε περιπτωση που δεν με καλυψουν τι εχω δικαιωμα να κανω.

Αν αλλαχτει ολο το συστημα θα ζητησω εκ νεου εγγυηση για το συστημα που αλαχτηκε ?

Αν μου κανουν απλως επισκευη ? Να τους κραξω ?

Το μηχανακι εχει 800χμ ακομα ουτε την πρωτη αλλαγη λαδια δεν εκανα.

Ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε.

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Ε καλά μην πείς οτι δεν είχες δίπλωμα γιατί θα είναι σαν να τους δίνεις πάτημα..

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=41379

πιστεύω ότι θα σε καλύψει σε καποιες αποριες
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per

Στο μαγαζι που το πηρα θα το παω αλλα σε περιπτωση που δεν με καλυψουν τι εχω δικαιωμα να κανω.

Αν αλλαχτει ολο το συστημα θα ζητησω εκ νεου εγγυηση για το συστημα που αλαχτηκε ?

Αν μου κανουν απλως επισκευη ? Να τους κραξω ?

1) Το αν επισκευαστεί ή αλλαχτεί όλο το σύστημα είναι στην δικαιοδοσία του συνεργείου να το κρίνει και δεν μπορείς να απαιτήσεις τίποτε περισσότερο από το να λειτουργεί κανονικά η μοτό.

2) Σε κάθε επισκευή η εγγύηση ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ εξ'ολοκλήρου αλλα ΜΟΝΟ για τα τμήματα που επισκευάστηκαν ή αλλάχθηκαν

λιγο ασχετο με το θεμα αλλα αυτο με τα - και . ειναι το sos?
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Για μια στιγμή η παραγωγή ή έστω η εισαγωγή του είχε σταματήσει, το ξαναφέρανε; Γιατί αν δεν είναι καινούργιο έστω και στοκ και είναι μτχ και η μόνη εγγύηση που έχεις είναι αυτές οι βλακοεγγυήσεις που δίνουν προφορικά οι μαντράδες δε βλέπω να σε καλύπτουν εύκολα. Α και που 'σαι εάν πεις οτι δεν έχεις δίπλωμα θα το ρίξουν οτι έκανες εσύ πατατιά.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Καινουργιο ειναι φιλε μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Για μια στιγμή η παραγωγή ή έστω η εισαγωγή του είχε σταματήσει, το ξαναφέρανε; Γιατί αν δεν είναι καινούργιο έστω και στοκ και είναι μτχ και η μόνη εγγύηση που έχεις είναι αυτές οι βλακοεγγυήσεις που δίνουν προφορικά οι μαντράδες δε βλέπω να σε καλύπτουν εύκολα. Α και που 'σαι εάν πεις οτι δεν έχεις δίπλωμα θα το ρίξουν οτι έκανες εσύ πατατιά.
    Γιατι το μπλεκεις? Ποιος ειπε για παραγωγες, εισαγωγες και μαντραδες? Ειπε οτι ειναι μεσα στην εγγυηση με 800χλμ, νομιζω εκει εχει τελειωσει το θεμα. Ποιος ο λογος να ανφερεις ολα αυτα και να μπλεξεις την κατασταση.
    Να το παει εκει που το πηρε και θα τον καλυψουνε κανονικα.
    Και αυτο που λες για το διπλωμα δεν ισχυει.

Εστειλα σημερα καποιον να το παει και του ειπε ο μηχανικος εκει οτι ειναι φυσιολογικο να κανει θορυβους γιατι εχει ψιλα λαδια, οτι να ναι επρεπε να παω εγω...

Δεν το παραλαμβανω αν κανει σαν κουδουνιστρα και ας δουλευει κανονικα...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Εαν αγοράσεις ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ μηχανή από ΜΑΓΑΖΙ και όχι από ιδιώτη, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ από τον ΝΟΜΟ να σε καλύψει με εγγύηση για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ούτως ή άλλως

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ρε μη βαράτε απορία δική μου είναι γιατί είχα ακούσει πως είχε σταματήσει το μοντέλο.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. help για προιοντα IXS
    από rc31 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 20:14
  2. help για αγορα
    από nasos/sti στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 19:48