Οχι μονο το εβαψε, το χάρηκε, το πουλησε, πηρε fazer1000, το χαρηκε, πηρε sv1000s (μαυρο), το χάρηκε, και τώρα τα πουλάει και τα 2 οποιο φύγει πρώτο για να κρατήσει το αλλο. Αν δεν απατώμαι δηλαδή όσον αφορα τις πωλήσεις. :rotflmao:![]()
![]()
Οχι μονο το εβαψε, το χάρηκε, το πουλησε, πηρε fazer1000, το χαρηκε, πηρε sv1000s (μαυρο), το χάρηκε, και τώρα τα πουλάει και τα 2 οποιο φύγει πρώτο για να κρατήσει το αλλο. Αν δεν απατώμαι δηλαδή όσον αφορα τις πωλήσεις. :rotflmao:![]()
![]()
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Aκριβώς έτσι! Απλά μια λεπτομέρεια είναι οτι το 650 δεν πρόλαβα να το χαρώ όπως ήθελα λόγω γυναίκας εξού και μου είχε μείνει απωθημένο και άρα μόλις ο καιρός ήρθε, χτύπησα το 1000.
Απαντώντας στον φίλο πιο πάνω, δυστυχώς δε θυμάμαι πλέον πόσο μου βγήκε το κουστούμι με το βάψιμο. Είχα αλλάξει και μπουκάλες, και μπροστινή μάσκα και άλλα που μου διαφεύγουν και θυμάμαι οτι είχα πληρώσει κάπου στο 1700ρι με 2000 νομίζω. Το βάψιμο εμπειρικά πιστεύω οτι δε θα βγεί πάνω απο 500ρικο. Και που σαι?! Για το busa το λευκό, η suzuki έχει νεο κωδικό χρώματος και το συγκεκριμένο χρώμα τα σπάει!
Δεν είναι σαν παγωτατζίδικο![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!