Σημερα μου το εστειλε ενας φιλος και εχω την απορια αν και κατα ποσο αυτες οι τιμες ειναι πραγματικες..![]()
www.cn-supermarket.com
Σημερα μου το εστειλε ενας φιλος και εχω την απορια αν και κατα ποσο αυτες οι τιμες ειναι πραγματικες..![]()
www.cn-supermarket.com
Quod me nutrit... me destruit.....
Aυτό το είδες;
Address:Yanjiang Road,158#,Luohe city,Henan China
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αν εχεις χρονο για σκοτωμα
Καντους add στο messenger και περιμενεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![]()
![]()
Νομιζω, λέω νομίζω
ότι το είχε βάλει παλιά ένας συμφορουμίτης, και μάλιστα στα στραβά και ανάποδα.
Τόνιζε να μην ψωνίσει κανείς από εκεί, και ότι έχει βουήξει ο τόπος ότι είναι μούφα το site για να σου τρώνε τα λεφτά.
Πάντως αν δεν είναι αυτό, εγώ θα το απέφευγα ούτως η άλλως, γιατι έτσι μου μοιάζει
![]()
Ναι το ειδα..Απλα εχω απο το πρωι που προσπα8ω να πεισω αυτον τον φιλο οτι δεν ειναι normal αυτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Aυτό το είδες;
Address:Yanjiang Road,158#,Luohe city,Henan China![]()
Ελεος πες τον φιλο σου!Τοσο ευκολοπιστος??
Απο μακρια φωναζει ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΑΑΣ...ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ (τα τετοια μου!)
![]()
Εκτος το οτι το λεει κιολας....ΚΙΝΑ!!!Ειναι δυνατον να διανοηθεις να αγορασεις μοτο απο ΚΙΝΑ και να περιμενεις να σου ερθει κιολας???Η εστω και μια καμερα η κατι αλλο ψιλο?![]()
Ο τυπος μαζευει προκαταβολες και χρηματα και μη τον ειδατε.....!
Θα το στρωσω που θα παει..
Μου φαίνεται τόσο αστείο που υπάρχει κόσμος που το σκέφτεται να ψωνίσει απο αυτό το site.... βέβαια το απίστευτο είναι οτι αυτός ο κόσμος ψηφίζει κιόλας.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω προτεινω group buy γιατι στα vip members εχει κι αλλη εκπτωση!!!
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
ti poulaei afto to supermarket??
giati thelo miso kilo feta, psomi, gala (olympos) enan ximo kai mia merenta (to megalo an exei se 15kg.)
kai variemai na trexo.
+ 10000Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
βέβαια το απίστευτο είναι οτι αυτός ο κόσμος ψηφίζει κιόλας.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
...................... kai mia merenta (to megalo an exei se 15kg.)
[/B]
Λεβεντη μερεντα κυκλοφορει μονο σε δεκακιλο. Καρατσεκαρισμενο 26,5 ευρω ο κουβας:rotflmao: :rotflmao:
Λογω δουλειας βλεπεις!!!
Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!
Λογω δουλειας βλεπεις!!!
![]()
![]()
Αφιερωμενο στους επομενους αγοραστες του εν λογω site:
http://www.youtube.com/watch?v=TmzK-9_pDMI