Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Ασφαλειες κ λεφτα?

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ρε παιδες ποσο εχει το 636 μτχρσμν του -03?
    Εχει πανω απο 4500€?
    ειληκρινα δεν ξερω
    Αν ειναι καπου εκει στα λεφτα...δυσκολα θα παρει ο τυπος τοσα μονο για τα πλαστικα.
    Φιλο κολλητο πριν 1/2 χρονια με CBR τον εμβολισε πανω σε στροφη Vespa και του εκανε σμπαραλια το CBR με την εννοια οτι του πηγε ολικη..πηρα καποια λεφτα αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θα μπορουσε με αυτα τα λεφτα να παρει ενα αλλο.
    Ετσι τσονταρε και πηρε ενα καινουργιο
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    Λοιπόν επειδή το ζητήσατε σας λέω!

Η ζημιά μαζί με εργασία έφτασε αισίως τα 3000. Ολα τα πλαστικά, μανετα, ζελατινα, ελεγχο τα μπροστινά (τελικά δεν είχαν τίποτα). Η δήλωση έγινε φιλική μεταξύ των 2 και έτσι θα πληρωθεί από την δική του ασφάλεια πρώτα και μετά θα τα πάρει η ασφάλεια του από την άλλη. (Τα βρίσκουν οι εταιρίες μεταξύ τους.
    Τωρα, στην προκειμένη περίπτωση ο πραγματογνώμονας που πήγε για τον ελέγχο ήταν μονό από την εταιρία του φίλου μου, ο οποίος παρεμπιπτόντως τα πέρασε όλα σε αντικατάσταση χωρίς δυσκολίες. Μας είπε ο μάστορας ότι δεν έχει σχέση που ήταν της δικής μας εταιρίας, αλλά είναι στον άνθρωπο που θα πετύχεις. Σήμερα πήγε ο φιλος μου ολα τα τιμολογια απο το συνεργείο καθώς και μια βεβαιωση αγορας του κρανους στην δικη του ασφαλιστικη και του ειπαν οτι σε 8 ημερες (δεν διευκρινησαν εργασιμες ή οχι) θα των τηλ. για να παει να παρει την επιταγή. Δεν ειπαν κατι οτι θα του κοψουν κατι απο το ποσο. Αυτα μεχρι εδω. Μολις τα παρει τα λεφτα θα ξανα ενημερωσω για να ξερουμε ολοι!

Γεια σας!!

Re: Ασφαλειες κ λεφτα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
    Καλημέρα σε όλους!

Να κάνω μια ερώτηση?
    Εχθες τράκαραν εναν φιλο μου με ενα 636 του '03 το μπλε. Το καλο ειναι οτι δεν επαθε τιποτα, κράνος γάντια κ μπουφάν, εκαναν την δουλειά τους! Στο θεμα τωρα.. Γδάρθηκαν όλα τα fairing, και η REMUS(ολόσωμη). Δεν γδάρθηκε ούτε το παραμικρο μεταλλικο κομματι εκτος απο μανετα. Η Αξια τους τωρα μπορει να ξεπερνανε τα 4500 με εργασια. Υπαρχει περιπτωση να μην την φτιαξουν και να του δωσουν αποζημιωση επειδη πλησιαζει την αντεικιμενικη αξια της μοτο η οχι? Πραγματικα αξιζει να την φτιαξει γιατι ολα τα αλλα ειναι σε αριστη κατασταση εκτος απο τα πλαστικα. πολυ προσεγμένο μηχανακι... Για πειτε και εσεις που ξερετε κατι παραπανω...

Ευχαριστώ!
    Φιλέ μου καλημέρα!!

Επειδή μόλις τώρα ξεμπερδεύω με μια παρόμοια ιστορία θα σου πω δυο λόγια από προσωπική εμπειρία.
    Καταρχάς έχει γίνει δήλωση στην ασφαλιστική? Έγινε φιλική δήλωση? Εφόσον δεν φταίει και αποδειχτεί η ασφαλιστική θα τον αποζημιώσει πλήρως μέχρι τα λεφτά που την έχει ασφαλίσει.
    το δικό μου είχε:
    1. δεξί φέρινγκ
    2. δεξια καρίνα
    3. δεξι αντίβαρο
    4. μανετα φρενου
    5. μουτρο
    6. μανέτα συμπλέκτη
    7. αριστερο αντιβαρο
    8. ουρα
    9. αριστερο μαρσπιε
    10. ψυγειο
    11. και αριστερο μανιταρι.
    Οτιδήποτε πάνω στο μηχανάκι είχε έστω και μια γρατζουνιά αλλάχτηκε ! η καρίνα και η ουρά έχουν δυο μικρά σημαδάκια και παρόλα αυτά αλλαχτήκαν!!
    Τώρα όσον αφόρα το θέμα παλαιότητας των ανταλλακτικών υπάρχει στην ασφάλεια ένας Όρος που λέγεται παλαιότητα ανταλλακτικών αν το εχει συμπεριλαβει ο φίλος σου είναι μια χαρα αν όχι δεν ξερω τι γινεται.
    ολα αυτά μαζι με τα εργατικα πηγαν 3.192,90€ και μου τα εδωσαν ολα! φυσικά μετα απο 2,5 μηνες!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

βολτάδικο μέλος
    Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα τα γράφω εδώ.

Πρόσφατα με έριξε ένας (είχε και εγκατάλειψη ατυχήματος το θέμα, θα την αναλύσω άλλη φορά την ιστορία) και έχω κάποιες γρατζουνιές στο μηχανάκι. Η ερώτηση μου είναι αν αληθεύει ότι καλύπτονται στην ασφάλεια μπουφάν και κράνος...;
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Πρόσφατα με έριξε ένας (είχε και εγκατάλειψη ατυχήματος το θέμα, θα την αναλύσω άλλη φορά την ιστορία) και έχω κάποιες γρατζουνιές στο μηχανάκι. Η ερώτηση μου είναι αν αληθεύει ότι καλύπτονται στην ασφάλεια μπουφάν και κράνος...;
    Οτιδηποτε εχει παθει ζημια...Κρανος,μπουφαν,παντελονι,παπουτσια,γαντια,ρολο ι,κινητο,λαπτοπ στην βαλιτσα/bagster κτλ κτλ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2007, 07:25
  2. CB1300 SF Όλα τα λεφτά ....
    από m1ke στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2006, 22:00
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Για Τα Λεφτα Τα Κανεισ Ολα
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ