Σελίδα 253 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 153203243248249250251252253254255256257258263 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.781 έως 3.795 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Είδες ;;; Να η διαφορά μας !!!
    Τα θέματα ήθους σας φαίνονται αστεία !!!
    Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις !!!

Και εσύ καλά να 'σαι ..........

Μου φαινονται αστεια που αναφερονται ανθρωποι σε θεματα ηθους που ουτε καν ποτε τους ηξεραν τι σημαινουν αυτες οι λεξεις..... ( δεν μιλαω προσωπικα ...για την ομαδα σου αναφερομαι ...)

Και μια και λεμε για την ομαδα σου και για να μην αερολογεις τσαμπα.....

Την ιστορια της και το ηθος της την ξερεις.......????

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    η δικια σου εφαγε 2 οποτε σιωπη μικρε !

και η δικια σου εφαγε 4 περσυ και πηρε και ενα χαρτινο και εσυ ακομα εδω εισαι και μιλας :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    τι διολο λεει αυτος παλι...????

Τι ειναι η ...ΤΣΑ ??

Τι ειναι η ...ΤΣΑ ??

Τι ειναι η ...ΤΣΑ ??

Στο ειπα οταν ειχε απορειες και για την ψ*λη...θα τα μαθεις και τα δυο πολυ καλα την Κυριακη....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    και η δικια σου εφαγε 4 περσυ και πηρε και ενα χαρτινο και εσυ ακομα εδω εισαι και μιλας :rotflmao:
    θα μου πεις τι εγινε και πριν 20 χρονια ???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Για ποια ηθικη σας μιλατε βρε χανουμια...????

Για τα ατελειωτα ξυλα που δινατε ατιμωρητοι στην Φιλαδελφεια...???

Για τις "διακοπες" στο ρευμα...???

Για τα πεστε κατω..??

Για την ελεημοσυνη απο τον ελληνικο λαο...????

Μιλατε για ηθικη..... Εσεις...????

ΟΜΟΝΟΙΑ ..........ΡΕ ΧΑΝΟΥΜΙΑ.......ΟΜΟΝΟΙΑ........... ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ !!!!!!
    αντε παλι .. θα απανταμε 100 φορες στα ιδια πραγματα και παλι τις ιδιες βλακιες θα ακουμε

τα ξυλα ηταν αποτελεμα Δημητροπουλιων διαιτησιων και παρουσιας του κοκκαλη... και λιγα ηταν εχε χαρη που εχουμε και καποιο επιπεδο

οι διακοπες στο ρευμα ευνοησαν εσας (1-1 το σκορ οτα εγινε η διακοπη και παιζατε με 10 παιχτες και 2-1 χασαμε στον επαναληπτικο)

τα πεστε κατω θυμασαι αλλα εγω θυμαμαι οτι στο συγκεκριμενο παιχνιδι το ανηθικο ηταν ο Ποντικης και η διαιτησια του ... και πως το 2-0 γινεται ευκολα 0-2 ... μονο στην Ελλαδα....

ελεημοσυνη μεγαλυτερη απο την "ειδικη ρυθμηση" σπεσιαλ ντελιβερι για τα χρεη του gay δε νομιζω να εχιε ξαναγινει στην Ελλαδα... το αρθο 44 ειναι ηταν υπαρκτος νομος για ανωνυμες εταιρεις. απλα ξαστερα δε θελω να λεμε τα ιδια...

θα μου πεις τι εγινε και πριν 20 χρονια ???
    εχεις δικιο εχουμε και φετος αλλη τουλαχιστον 1 ευκαιρια να το ξανακανουμε

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    [B]αχαχαχαχα
    άμα βλέπεις βάζελους να τους ζητάς παίκτες και να γράφουν καραγκούνη και τζιόλη τότε καταλαβαίνεις τι κατάντια έχει πέσει

Καλα ρε φιλε εγω θαπω οτι εμεις δεν εχουμε Γκαλετι αλλα πες μου κατι σε παρακαλω.
    Πρεπει να παραδεχτητε οτι οποιον παικτη εχουμε και δεν θελουμε αμεσσος τρεχετε να τον αγωρασετε ΓΙΑΤΙ???
    Να σου θημησω τι λεγατε για τον Νικοποληδη?????Και για αλλες Κοτες???π.χ.Κωνσταντινου,Μπασηνα,Σεηταρηδη,Κυριακο,Παπ δοπουλο,μηπος θες να το αναλησουμε????
    Φιλε τρεχετε να μαζεψετε οτι δεν χρηαζωμαστε για αυτο κανε μας την χαρη.........
    Μηπως λεω μηπως ο βασικος κωρμος του παναθηναικου ειναι αυτος που πειρε το Γιουρο???
    και ακομα με αυτον τον τοτε κωρμο πορευετε η εθνηκη.....
    Γιαυτο κανε μας την χαρη και κοιτα εσει πως θα καταφερετε να αναπληρωσετε την βασικη απωλεια του Μητρογλου.............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Μου φαινονται αστεια που αναφερονται ανθρωποι σε θεματα ηθους που ουτε καν ποτε τους ηξεραν τι σημαινουν αυτες οι λεξεις..... ( δεν μιλαω προσωπικα ...για την ομαδα σου αναφερομαι ...)

Και μια και λεμε για την ομαδα σου και για να μην αερολογεις τσαμπα.....

Την ιστορια της και το ηθος της την ξερεις.......????

Την ιστορία την ξέρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ............. αλλά την πραγματική και όχι την αποσπασματική που σας βολεύει !!!
    Όπως ξέρω πολύ καλά ΚΑΙ την δική σας ιστορία, αλλά και της ΑΕΚ, του ΟΦΗ κλπ

ΔΕΝ καμαρώνω όμως για τα καμόματα της οικογένειας και ΠΟΤΕ δεν τους εδωσα άφεση αμαρτιών ενώ εσύ με τη στάση που προβάλλεις δίνεις γη και υδωρ στο υποκείμενο που λέγεται Σωκράτης Κόκκαλης και χειροκροτείς τα πέτσινα που πήρατε .............. πάντα με βάση τα δικά σου γραπτά !!!

Και κάτι άλλο ........... στην παντοδυναμία του ο ΠΑΟ και ο Βαρδινογιάννης δεν ξεφτίλισαν τα πάντα !!! Στήσανε και αγώνες και διαιτησίες αλλά ..............
    Πήραν και άλλες ομάδες πρωταθλήματα !!!
    Όχι ότι αυτό τους απαλλάσσει από κάτι αλλά τόσο γουρούνια και αλήτες σαν τον δικό σας δεν ήταν ...............

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Την ιστορία την ξέρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ............. αλλά την πραγματική και όχι την αποσπασματική που σας βολεύει !!!
    Όπως ξέρω πολύ καλά ΚΑΙ την δική σας ιστορία, αλλά και της ΑΕΚ, του ΟΦΗ κλπ

ΔΕΝ καμαρώνω όμως για τα καμόματα της οικογένειας και ΠΟΤΕ δεν τους εδωσα άφεση αμαρτιών ενώ εσύ με τη στάση που προβάλλεις δίνεις γη και υδωρ στο υποκείμενο που λέγεται Σωκράτης Κόκκαλης και χειροκροτείς τα πέτσινα που πήρατε .............. πάντα με βάση τα δικά σου γραπτά !!!

Και κάτι άλλο ........... στην παντοδυναμία του ο ΠΑΟ και ο Βαρδινογιάννης δεν ξεφτίλισαν τα πάντα !!! Στήσανε και αγώνες και διαιτησίες αλλά ..............
    Πήραν και άλλες ομάδες πρωταθλήματα !!!
    Όχι ότι αυτό τους απαλλάσσει από κάτι αλλά τόσο γουρούνια και αλήτες σαν τον δικό σας δεν ήταν ...............

Αρα .. Αφου την ξερεις την ιστορια σου ας αφησεις την ηθικολογιες στην ακρη......

Για τα υπολοιπα.... Τα λες απλα οπως σας βολευει......Γενικολογιες...Γενικολογιες...Γενικολογιες.. .

Η ιδια καραμελα....

αντε παλι .. θα απανταμε 100 φορες στα ιδια πραγματα και παλι τις ιδιες βλακιες θα ακουμε

τα ξυλα ηταν αποτελεμα Δημητροπουλιων διαιτησιων και παρουσιας του κοκκαλη... και λιγα ηταν εχε χαρη που εχουμε και καποιο επιπεδο

οι διακοπες στο ρευμα ευνοησαν εσας (1-1 το σκορ οτα εγινε η διακοπη και παιζατε με 10 παιχτες και 2-1 χασαμε στον επαναληπτικο)

τα πεστε κατω θυμασαι αλλα εγω θυμαμαι οτι στο συγκεκριμενο παιχνιδι το ανηθικο ηταν ο Ποντικης και η διαιτησια του ... και πως το 2-0 γινεται ευκολα 0-2 ... μονο στην Ελλαδα....

ελεημοσυνη μεγαλυτερη απο την "ειδικη ρυθμηση" σπεσιαλ ντελιβερι για τα χρεη του gay δε νομιζω να εχιε ξαναγινει στην Ελλαδα... το αρθο 44 ειναι ηταν υπαρκτος νομος για ανωνυμες εταιρεις. απλα ξαστερα δε θελω να λεμε τα ιδια...

Ευτυχως που εχετε καποιο επιπεδο.......

Στο 1-1... Ευνοησε εμας.... ?? Που ειχατε χτιστει με μπετον αρμε στην μεγαλη σας περιοχη γιατι παραπανω απο εκει δεν βλεπατε γηπεδο με τιποτα.....???

Ας σου απαντησει ο Στελιος.... Ο Μανωλας....

<<<Στις 12/01/2001, ο Στέλιος Μανωλάς, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 107,4 "τα έχωσε" στο Στάθη αλλά "κάρφωσε" και το... Μελισσανίδη! "Αν τα έχει πει αυτά ο Στάθης (εννοεί αν έχει δώσει εντολή να κάνουν τους "τραυματίες") είναι εγκληματίας, πρέπει από σήμερα να φύγει από την ΑΕΚ, να εξαφανιστεί, διότι είναι επικίνδυνος και είναι λυπηρό για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να τους λένε παράγοντες τι να κάνουν. Γιατί αν εμένα μου έλεγε κάτι τέτοιο ο Στάθης, θα τον πλάκωνα στις κλοτσιές. Θα τον πετούσα έξω, όπως έχω κάνει στο παρελθόν, όταν έσβησε τα φώτα ο Μελισσανίδης, που πήγα να φύγω από το γήπεδο!">>>

εξηγησε μου εσυ γιατι τσιμπας???
    oxi re trele....apla den eixa katholou doulia ekeini tin wra kai kati eprepe na kanw gia na perasei i wra :rotflmao:

09/01/2005 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 1-0
    15/05/2005 Παναθηναϊκός - Α.Ε.Κ. = 0-0

23/10/2005 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 3-0
    05/03/2006 Παναθηναϊκός - Α.Ε.Κ. = 1-0

23/10/2006 Παναθηναϊκός - Α.Ε.Κ. = 1-2
    18/02/2007 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 1-4

11/11/2007 Παναθηναϊκός - Α.Ε.Κ. = 2-1
    02/03/2008 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 1-1

31/08/2008 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 2-1
    ρε....ξεχασεσ μια τεσαρα η μου φαινεται;; και ενα ακομα γκολ του ποστιγκα;;;

αχ αυτα τα παιδια...ξαναμετρα τα με αυτα που σου προσθεσα και δες ποσα βγαινουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε....ξεχασεσ μια τεσαρα η μου φαινεται;; και ενα ακομα γκολ του ποστιγκα;;;

αχ αυτα τα παιδια...ξαναμετρα τα με αυτα που σου προσθεσα και δες ποσα βγαινουν
    δε ξεχασα τιποτα γι'αυτο τα εβαλα ολα τα παιχνιδια... μονο 2 παιχνιδια στα play-offs που για μενα δε μετρανε γιατι επρεπε να παιζετε με το γαυρο... (μια ηττα 30/04/2008 4-1 και μια ισοπαλια 14/05/2008 1-1 αν θελεις...)

ο Ποστιγκα ισοφαρισε στο 1-1 (02/03/2008) περσυ στο ΟΑΚΑ

2 ακομα εγιναν στο κυπελο τα τελευταια χρονια ... και κλεισαμε!

27/01/2005 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 1-1
    02/02/2005 Παναθηναϊκός - Α.Ε.Κ. = 1-3

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρα .. Αφου την ξερεις την ιστορια σου ας αφησεις την ηθικολογιες στην ακρη......

Για τα υπολοιπα.... Τα λες απλα οπως σας βολευει......Γενικολογιες...Γενικολογιες...Γενικολογιες.. .

Η ιδια καραμελα....

Εγώ αποκηρύσσω ............... εσύ επικροτείς !!!

Αλήθεια τη "Φάρμα των Ζώων" την έχεις διαβάσει ;;;
    Στον θείο γρήγορα...............

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hat_pig_mask.jpg 
Προβολές:	80 
Μέγεθος:	29,2 KB 
ID:	147458

δε ξεχασα τιποτα γι'αυτο τα εβαλα ολα τα παιχνιδια... μονο 2 παιχνιδια στα play-offs που για μενα δε μετρανε γιατι επρεπε να παιζετε με το γαυρο... (μια ηττα 30/04/2008 4-1 και μια ισοπαλια 14/05/2008 1-1 αν θελεις...)

ο Ποστιγκα ισοφαρισε στο 1-1 (02/03/2008) περσυ στο ΟΑΚΑ

2 ακομα εγιναν στο κυπελο τα τελευταια χρονια ... και κλεισαμε!

27/01/2005 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 1-1
    02/02/2005 Παναθηναϊκός - Α.Ε.Κ. = 1-3

τωρα ειναι ολοκληρωμενη η εικονα.
    ο ποστιγκα ισοφαρισε οπως ειπες σε 1-1, ενα μουφα πεναλτυ που ειχατε παρει.

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε