Σελίδα 256 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 156206246251252253254255256257258259260261266 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.826 έως 3.840 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    @ La Villa .............. μάζεψε λίγο τη γλώσσα σου γιατί το έχεις παρακάνει !!!

Απάντησα σε ποστ ΔΙΚΟ σου ...............

το κλαψομούνιασμα του βάζελακου για την διαιτησία συνεχίζεται ακάθεκτο αυτήν την βδομάδα ο τέντας κλαίγεται μπροστά στα μικρόφωνα στα βιασμένος... α ρε βαζελάκια πολύ μικρή ομαδίτσα καταντήσατε....και λέγατε και για το αεκάκι τρομάρα σας... βάλτε εσείς όποιους θέλετε για διαιτητες να σας τον μπήξουμε κ ετσι να είναι καλύτερα...πω πω σιχαμεροί καταντήσατε ...σας πήραν πρέφα όλοι...

................. ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ !!!
    Μην ισοπεδώνεις τα πάντα ................ έχει ξεφύγει ο τρόπος που γράφεις από την πλάκα και την καζούρα !!!
    Και μην μιλάς για επίπεδο γιατί το επίπεδο ΚΑΙ το δικό σου αλλά ΚΑΙ το δικό μου είναι γνωστό εδώ και μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις ........... ΕΝΤΑΞΕΙ ;;;

υ.γ ελπίζω τουλάχιστον να παίζεις τις αιμορροΐδες σου μόνο με τα δάκτυλα σου...και να μην παίζουν και άλλοι μαζί τους....(αφού αποφάσισες να ρίξεις έτσι το επίπεδο)...αλλά να ξέρεις...εμείς δεν ήμαστε ρατσιστές...σε δεχόμαστε όπως είσαι

Και απλά για τα παραπάνω ................. δεν είσαι ούτε για φτύσιμο !!!
    Μιλάς ρε για επίπεδο όταν στο αρχικό σου ποστ γράφεις τον ένα ΒΙΑΣΜΕΝΟ, σε εμάς να μας τον μπήξεις και τέλος μας αποκαλλείς και σιχαμένους ;;;
    Φαίνεται σ' αρέσει το σεξ με άντρες ................. εδώ χωρίζουν τα γούστα μας !!!

Μιλάς και για επίπεδο .........................
    Άντε απο 'δω ρε ................ κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο για να βγάλεις τα αποθημένα σου .......... ΆΝΤΡΑ ........................

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    @ La Villa .............. μάζεψε λίγο τη γλώσσα σου γιατί το έχεις παρακάνει !!!

το κλαψομούνιασμα του βάζελακου για την διαιτησία συνεχίζεται ακάθεκτο αυτήν την βδομάδα ο τέντας κλαίγεται μπροστά στα μικρόφωνα στα βιασμένος... α ρε βαζελάκια πολύ μικρή ομαδίτσα καταντήσατε....και λέγατε και για το αεκάκι τρομάρα σας... βάλτε εσείς όποιους θέλετε για διαιτητες να σας τον μπήξουμε κ ετσι να είναι καλύτερα...πω πω σιχαμεροί καταντήσατε ...σας πήραν πρέφα όλοι...

................. ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ !!!
    Μην ισοπεδώνεις τα πάντα ................ έχει ξεφύγει ο τρόπος που γράφεις από την πλάκα και την καζούρα !!!
    Και μην μιλάς για επίπεδο γιατί το επίπεδο ΚΑΙ το δικό σου αλλά ΚΑΙ το δικό μου είναι γνωστό εδώ και μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις ........... ΕΝΤΑΞΕΙ ;;;

υ.γ ελπίζω τουλάχιστον να παίζεις τις αιμορροΐδες σου μόνο με τα δάκτυλα σου...και να μην παίζουν και άλλοι μαζί τους....(αφού αποφάσισες να ρίξεις έτσι το επίπεδο)...αλλά να ξέρεις...εμείς δεν ήμαστε ρατσιστές...σε δεχόμαστε όπως είσαι

Μιλάς ρε για επίπεδο όταν στο αρχικό σου ποστ γράφεις τον ένα ΒΙΑΣΜΕΝΟ, σε εμάς να μας τον μπήξεις και τέλος μας αποκαλλείς και σιχαμένους ;;;
    Φαίνεται σ' αρέσει το σεξ με άντρες ................. εδώ χωρίζουν τα γούστα μας !!!

Άντε απο 'δω ρε ................ κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο για να βγάλεις τα αποθημένα σου .......... ΆΝΤΡΑ ........................

Esu ftaite pou katheste kai tou apantate...... ego eipa de the ksanasxolitho mazi tou boikotaz ena prama..... to palikari profanos exei kalo

As elpisoume na ginei ena kalo matsaki

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Esu ftaite pou katheste kai tou apantate...... ego eipa de the ksanasxolitho mazi tou boikotaz ena prama..... to palikari profanos exei kalo

As elpisoume na ginei ena kalo matsaki
    Δίκιο έχεις .............. αλλά έλεγα πλάκα κάνει ...................... πλάκα κάνει ................... πλάκα κάνει ................. νισάφι πιά !!!

Προσωπικά ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θέλει να μιλάει βρίζοντας θα διαγράφεται για μένα ............. δεν θα υπάρχει !!! ΤΕΛΟΣ !!!

Δίκιο έχεις .............. αλλά έλεγα πλάκα κάνει ...................... πλάκα κάνει ................... πλάκα κάνει ................. νισάφι πιά !!!

Προσωπικά ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θέλει να μιλάει βρίζοντας θα διαγράφεται για μένα ............. δεν θα υπάρχει !!! ΤΕΛΟΣ !!!

EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.........ΑΛΛΑ

Χαρά στήν ύπομονή σου.........

υγ. ΧΥΔΑΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ.........

ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    arxaios

Ok, τα post του la villa ειναι καπως brutal αλλα μην αρχιζεις και εσυ τα περι επιπεδου κτλ....

το συγκεκριμενο Post για το οποιο γινεται ο ντορος δεν προσβαλει κανεναν απο εμας, ειναι στα γνωστα προ derby επιπεδα...

Αλλωστε δεν νομιζω οτι και εγω παω πισω με αναφορες σε ψ_λες, πο_τσες, τα κερατα του Αντζα κτλ.

Ποδοσφαιρικη συζητηση χωρις μπινελικι, ειναι πιτογυρο χωρις τζατζικι.

Δεν νομιζω οτι κανενας απο τους γνωστους συμμετεχοντες στα αθλητικα Thread εχει ξεπερασει τα ορια.

κατα τα αλλα:

Γ_μηστε τον πο_στη τον ολυμπιλαγο.

ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΝΘΗ- ΑΕΚ

Άπογοήτευση,αύτό δέν είναι ποδόσφαιρο..........κακοποίηση

Χωρίς παίκτες Γιωργάκη ,μπάλλα δέν παίζεται.......

Έλπίζω κάποτε νά καταλάβεις .........

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ.......!!!!

Μία φορά βρέθηκε έκεί πού έπρεπε καί μπήκε τό γκόλ.......

Ο ΣΚΟΚΟ.........ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΟΥ

Μόλις τό πάρεις πρέφα,έδώ είμαστε........

Άλλά άμα έρχεται ό Παπάς πού έδιωξες καί σέ κάνει ...ΑΛΟΓΟ........

τί νά λέμε.......

Δυστυχώς ό Άλεξόπουλος δέ μπορεί ......πάλι γλύστρισε όπως

μέ τό Θρασύβουλο...!!!!

Τά πλάγια μπάκ...??

Άντε ό Ίσπανός κάτι κάνει........

ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ...?? ΤΟ ΧΑΟΣ.......!!!!

Ρέ Γιώργη........γιατί αύτή ή όμάδα δέν έχει ποτέ γεμάτο κέντρο...??

Δώστε κανά φράγκο .........ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ....!!!!

Πάρτε τό Σειταρίδη,πάρτε καί ένα δεκάρι σάν αύτό τής Βρέμης......

ΜΙΑ ΜΠΑΛΛΙΑ..........ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.......ΜΙΑ....!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    υγ. ΧΥΔΑΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ.........

ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....!!!!
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!!
    Και αυτό απαντά και στον el hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el hymador arxaios Ok, τα post του la villa ειναι καπως brutal αλλα μην αρχιζεις και εσυ τα περι επιπεδου κτλ.... το συγκεκριμενο Post για το οποιο γινεται ο ντορος δεν προσβαλει κανεναν απο εμας, ειναι στα γνωστα προ derby επιπεδα... Αλλωστε δεν νομιζω οτι και εγω παω πισω με αναφορες σε ψ_λες, πο_τσες, τα κερατα του Αντζα κτλ. Ποδοσφαιρικη συζητηση χωρις μπινελικι, ειναι πιτογυρο χωρις τζατζικι. Δεν νομιζω οτι κανενας απο τους γνωστους συμμετεχοντες στα αθλητικα Thread εχει ξεπερασει τα ορια. κατα τα αλλα: Γ_μηστε τον πο_στη τον ολυμπιλαγο.
    ................. μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και οι δύο τις ίδιες λέξεις και ο ένας από τους 2 να αστειεύεται ενώ ο άλλος να βρίζει !!!
    Το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό έτσι δεν είναι ρε Χυμαδιό ;;; Γι' αυτό λοιπόν και επειδή ........... υπάρχουν και τα emoticon !!!
    Και επίσης αν θυμάσαι και με εσένα έχουμε διαφωνίσει ........... έτσι δεν είναι ;;; Γιατί δεν φτάσαμε στο ίδιο σημείο ;;;

Έχει διαφορά το να πετάς ένα μπινελίκι που και που, από το να μην αρθρώνεις λόγο χωρίς να βρίσεις !!!
    Και τέλος θα το πω με μια κουβέντα ..............
    ΔΕΝ μπορείς να αποπατείς εκεί που τρως ............ γιατί στο τέλος θα φας τα ίδια σου τα σκατά !!!

1oν απέκτησε λίγη σοβαρότητα

2ον μάθε να διακρίνεις πότε ένα ποστ παει επί προσωπικού και πότε πάει γενικά π.χ τώρα στην παε και στον τεντα

3ον ΕΓΩ απάντησα σε δικό σου ποστ επι προσωπικού
    έγραψα "το κλαψομούνιασμα του βάζελακου για την διαιτησία συνεχίζεται ακάθεκτο αυτήν την βδομάδα ο τέντας κλαίγεται μπροστά στα μικρόφωνα στα βιασμένο.........πω πω σιχαμεροί καταντήσατε ...σας πήραν πρέφα όλοι..."

έγραψες κάτι για δάκτυλα και αιμμοροίδες για μένα....
    και σου απάντησα ανάλογα...

τώρα με τον Lzio δεν αξίζει καν να ασχολούμαι.....είναι κατάντια να ασχοληθώ...

ΟΛΑ τα άλλα τα περι π*υτσας και λοιπά τα γράφουμε εδώ και 2 χρόνια μεταξύ μας ( με εΛ_ με ΚΑΛ_ και στουμπι) και δεν υπήρξε ποτε παρεξήγηση γιατι φαντάζομαι ότι ΟΛΟΙ καταλαβαίναμε το πνεύμα που τα γράφαμε...όπως και συνεχίζουμε

επιθέσεις επί προσωπικού κάνατε μονο ΕΣΥ και ο Lazio...και φυσικά γι'αυτο σας έχω γραμμένους στα @@ μου....δες σε ποιους κάνω παράθεση στις απαντήσεις συνήθως
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    arxaios

Ok, τα post του la villa ειναι καπως brutal αλλα μην αρχιζεις και εσυ τα περι επιπεδου κτλ....

το συγκεκριμενο Post για το οποιο γινεται ο ντορος δεν προσβαλει κανεναν απο εμας, ειναι στα γνωστα προ derby επιπεδα...

Αλλωστε δεν νομιζω οτι και εγω παω πισω με αναφορες σε ψ_λες, πο_τσες, τα κερατα του Αντζα κτλ.

Ποδοσφαιρικη συζητηση χωρις μπινελικι, ειναι πιτογυρο χωρις τζατζικι.

Δεν νομιζω οτι κανενας απο τους γνωστους συμμετεχοντες στα αθλητικα Thread εχει ξεπερασει τα ορια.

σορρυ δεν είχα διαβάσει του Ελ_ την απάντηση....

στην ουσία ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ότι έγραψα....2 χρόνια "βριζόμαστε" έτσι με τα παιδιά ΑΛΛΑ ποτε επί προσωπικού....μιλάμε για ντέρμπυ και λέμε τις γνωστές χυδαίες λέξεις ΠΑΝΤΑ με πνεύμα να πειράξει ο ένας τον άλλο...

όπως ειπε ο τερενς και σωστά χυδαίοι είναι οι ανθρωποι

ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ...ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ....ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΛΑΤΣΙΟ....ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ....

Μιλάς ρε για επίπεδο όταν στο αρχικό σου ποστ γράφεις τον ένα ΒΙΑΣΜΕΝΟ (ΤΟΝ ΤΕΝΤΑ Ε), σε εμάς να μας τον μπήξεις και τέλος μας αποκαλλείς και σιχαμένους ;;;(ΝΑΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΛΕΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΣΕΝΑ????!!!!)
    Φαίνεται σ' αρέσει το σεξ με άντρες ................. εδώ χωρίζουν τα γούστα μας !!!(ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ Κ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ)

Άντε απο 'δω ρε ................ κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο για να βγάλεις τα αποθημένα σου .......... ΆΝΤΡΑ ........................ (ΠΟΙΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ....ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΑΛΙ...ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΣΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ....ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ...Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ....ΑΝΤΡΑΚΛΑ)
    και επειδή παλι θα πρέπει να εξηγώ για τα κεφαλαία....τα κεφαλάια τα έβαλα για να φαίνονται τα δικά μου...ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ....είμαι ήρεμος ,νηφάλιος και χαρούμενος όπως είμαι πάντα πριν το μπιπ (λογοκρισία γιατι εχουμε και ευαίσθητους)

υ.γ δεν θα διαφωνήσω ότι το πήγα ένα βημα παραπέρα απο εσένα αλλά εσυ το ξεκίνησες το προσωπικό και έπρεπε να το καταλάβεις ότι έκανες βλακεία....

................. μπορεί να χρησιμοποιήσουμε και οι δύο τις ίδιες λέξεις και ο ένας από τους 2 να αστειεύεται ενώ ο άλλος να βρίζει !!!
    Το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό έτσι δεν είναι ρε Χυμαδιό ;;; Γι' αυτό λοιπόν και επειδή ........... υπάρχουν και τα emoticon !!!
    δεν νομίζω να έχω κα΄τι με σένα ώστε να έχω σκοπό να σε βρίσω...

αν δεν έχω βάλει emoticon παράλειψη μου αλλά δεν τα χρησιμοποιώ και πολύ από συνήθεια...

τεσπα αν θέλεις κατάλαβε αυτο που λέει ο Ελ_ ...
    και επειδή είναι παιχνίδι μεταξύ μας λογικό είναι να μην γράφουμε και ανάλογα....

πάω να βρίσω κατι φιλαράκια βαζελάκια live τώρα και επιστρέφω να σας ξαναβρίσω μετά...

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    1oν απέκτησε λίγη σοβαρότητα

2ον μάθε να διακρίνεις πότε ένα ποστ παει επί προσωπικού και πότε πάει γενικά π.χ τώρα στην παε και στον τεντα

3ον ΕΓΩ απάντησα σε δικό σου ποστ επι προσωπικού
    έγραψα "το κλαψομούνιασμα του βάζελακου για την διαιτησία συνεχίζεται ακάθεκτο αυτήν την βδομάδα ο τέντας κλαίγεται μπροστά στα μικρόφωνα στα βιασμένο.........πω πω σιχαμεροί καταντήσατε ...σας πήραν πρέφα όλοι..."

έγραψες κάτι για δάκτυλα και αιμμοροίδες για μένα....
    και σου απάντησα ανάλογα...

τώρα με τον Lzio δεν αξίζει καν να ασχολούμαι.....είναι κατάντια να ασχοληθώ...

ΟΛΑ τα άλλα τα περι π*υτσας και λοιπά τα γράφουμε εδώ και 2 χρόνια μεταξύ μας ( με εΛ_ με ΚΑΛ_ και στουμπι) και δεν υπήρξε ποτε παρεξήγηση γιατι φαντάζομαι ότι ΟΛΟΙ καταλαβαίναμε το πνεύμα που τα γράφαμε...όπως και συνεχίζουμε

επιθέσεις επί προσωπικού κάνατε μονο ΕΣΥ και ο Lazio...και φυσικά γι'αυτο σας έχω γραμμένους στα @@ μου....δες σε ποιους κάνω παράθεση στις απαντήσεις συνήθως

@@ sou...... ?? :rotflmao: :rotflmao:

νεες δηλωσεις θεωδοριδη....

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν άφησε να πέσουν κάτω οι δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χενκ τεν Κάτε, και απάντησε στον Ολλανδό. "Είναι απαράδεκτες οι δηλώσεις που έκανε ο κύριος τεν κάτε. Δεν ήθελα να μιλήσω για τη διαιτησία, αλλά μου έδωσε το έναυσμα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος με τις δηλώσεις του είναι σαν να λέει στον διαιτητή, αν παίκτης της ομάδος του χτυπήσει παίκτη του Ολυμπιακού να μην τον αποβάλει. Αρχή δική μου είναι να μοιράζεται το παιχνίδι 50%-50%, τα μαρκαρίσματα οι τούμπες, να τιμωρούνται. Τα σπρωξίματα και τα αντιαθλητικά να τιμωρούνται και από τις δύο πλευρές. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος τους. Αν τα έλεγε αυτά στην Ολλανδία θα τον είχαν πάρει από το αυτί και θα τον είχαν στείλει σπίτι του. Υποτιμάει το ελληνικό ποδόσφαιρο με αυτές του τις δηλώσεις".

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

κάπως έτσι είναι...

προσπαθεί ο τέντας να επηρεάσει τον διαιτητή...ξέρει πολύ καλά τι λέει...

προφανώς έχει στο μυαλό του τις κλωτσιές που πρέπει να φάει σήμερα ο Ντιόγκο κυρίως και κατά μδευτερον ο Μπελούτσι για να τους σταματήσουν...και σε αυτό ακριβώς το σημείο είναι που φοβάται πολύ τις κάρτες...

τι καλύτερο λοιπόν απο το να ετοιμάσει ΚΑΙ τα πρόβ....εεεε....τον κόσμο του μπαο για τα σφυρίγματα...στην ολλανδία,καλά στην αγγλία δεν το συζητάμε...θα είχε πάει σπίτι του...

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

τι καλύτερο λοιπόν απο το να ετοιμάσει ΚΑΙ τα πρόβ....εεεε....τον κόσμο του μπαο για τα σφυρίγματα...στην ολλανδία,καλά στην αγγλία δεν το συζητάμε...θα είχε πάει σπίτι του...
    ............και ο Ολυμπιακος θα ειχε παει στην Jupiter League και Championship λογο της παραγκας!!!!

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε