ΜάλισταΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και μείνε εντός θέματος...![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο επί του θέματος.![]()
![]()
![]()
ΜάλισταΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και μείνε εντός θέματος...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και κανένας άλλος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μάλιστα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παρε το 50ρι, απόλαυσέ το όσο μπορείς, πουλα το όταν μπορέσεις να πάρεις άλλο μεγαλύτερο και καλούς δρόμους.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τίποτε απολύτως!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cherouvim
Τι θα μου προτεινατε να βαλω και το κοστος.Καθε απαντηση ευπροσδεκτη.
1) Πολύ μεγάλο κρίμα να ανοίξεις τον κινητήρα μιας καινούριας μοτοσυκλέτας
2) Την αγοράζεις με δόσεις
3) Αν ήθελες κάτι πιο γρήγορο θα έπαιρνες 125κκ, αλλά αφού τα χρήματα είναι
πολλά για την αγορά του, καθώς και επιβάλλεται κατοχή διπλώματος Α1, τότε
το αφήνεις σε 2 με 3 χρονάκια
4) Σε 2 με 3 χρονια αν έχεις πειράξει τον κινητήρα με μεγαλύτερα καρμπυρατέρ,
εξατμίσεις, φιλτροχοάνες και κυλινδροπίστονα θα έχεις κατεβάσει τη μεταπωλητική του
αξία με αποτέλεσμα λιγότερα χρήματα για την καινούρια σου μοτοσυκλέτα 125κκ.
5) Αν αρχίσεις να πετάς λεφτά σε τέτοιες αναβαθμίσεις, κάποια αναβάθμιση μπορεί να
προκαλέσει βλάβη, και η μια βλάβη φέρει την άλλη, με αποτέλεσμα πολλά προβλήματα.
6) Όσο περισσότερο σέβεσαι τη μοτοσυκλέτα σου, τόσο θα την αγαπήσεις! Κι αυτό
δεν έχει να κάνει ούτε με γκάζια ούτε με βελτιώσεις!
Να είσαι καλά ο,τι κι αν πάρεις, καλοτάξιδη και πάντα κράνος!![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
δεν ειναι τα γκαζια το θεμα.το μονο προβλημα ειναι οτι θα ηθελα να του κανω κατι ωστε να ανεβαινω τις μεγαλες ανηφορες χωρις να κατεβαινει ο συνοδηγος.Βλεπεις χωριο οι ανηφορες δεν παλευονται...
Έχεις δίκιο σ'αυτό αλλά βάλε σε μια λίστα τα υπέρ και τα κατά(τα οποία σου προανέφερα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cherouvim
δεν ειναι τα γκαζια το θεμα.το μονο προβλημα ειναι οτι θα ηθελα να του κανω κατι ωστε να ανεβαινω τις μεγαλες ανηφορες χωρις να κατεβαινει ο συνοδηγος.Βλεπεις χωριο οι ανηφορες δεν παλευονται...
και κατέληξε σε μια απόφαση. Με 1η ανεβαίνουν τα 50άρια ανηφόρα με 2ο άτομο. Είχα
κι εγώ 50άρι και ξέρω.![]()
![]()
Εκτός και αν οδηγός συνοδηγός ζυγίζουν 200 κιλά μαζί δεν θα έχει πρόβλημα.. ειδικά στα διχρονοεντουρομοταρντάκια.. 8,5 άλογα στα 90 κιλά.. για τα κυβικά του πάει σφαίρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cherouvim
δεν ειναι τα γκαζια το θεμα.το μονο προβλημα ειναι οτι θα ηθελα να του κανω κατι ωστε να ανεβαινω τις μεγαλες ανηφορες χωρις να κατεβαινει ο συνοδηγος.Βλεπεις χωριο οι ανηφορες δεν παλευονται...![]()
+1000 φίλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Εκτός και αν οδηγός συνοδηγός ζυγίζουν 200 κιλά μαζί δεν θα έχει πρόβλημα.. ειδικά στα διχρονοεντουρομοταρντάκια.. 8,5 άλογα στα 90 κιλά.. για τα κυβικά του πάει σφαίρα..![]()
![]()
![]()
Αλλά τα χρήματα του φτάνουν μόνο για dv50
Ναι το είδα, αλλά από το να δώσει 1.000 ευρώ παπί + 500 σε βλακείες και να έχει ένα κινέζικο παπί που μόνο πρόβλήματα θα του βγάζει ειδικά μετά τις αλχημείες καλύτερα να δώσει εξαρχής 1500 να πάρει ένα διετίας (δεν εχουν καλή μεταπώληση..) 50cc μοτοσυκλετάκι.. στο car.gr έχει μερικά.. και κάτω από 1.000 έουρος ολότελα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
+1000 φίλε μου.![]()
![]()
Αλλά τα χρήματα του φτάνουν μόνο για dv50![]()
Εγώ πάντως ανέβαινα ανηφόρες χωρίς κανένα πρόβλημα δικάβαλο με το mtx
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Είχε το δικό σου πίσω παταράκια??Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Εγώ πάντως ανέβαινα ανηφόρες χωρίς κανένα πρόβλημα δικάβαλο με το mtx![]()
Εγώ είχα την πολεμική βερζιόν..![]()