μεγάλο στοίχημα σήμερα για το ματς είναι το αν θα παίξει ο Ιερο και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μετα απο τόσο καιρό...
αν παίξει...![]()
μεγάλο στοίχημα σήμερα για το ματς είναι το αν θα παίξει ο Ιερο και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μετα απο τόσο καιρό...
αν παίξει...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αν κρίνω από την τρομερή ποιότητα λόγου του τελευταίου μηνύματος του ................. το δάχτυλο ΔΕΝ το είχε στη μύτη του ................ μάλλον τις αιμορροΐδες του σκάλιζε !!!
![]()
![]()
![]()
Εχεις μια ταση να τα παιρνεις τα περισσοτερα απο εδω μεσα επι προσωπικου επιπεδου ....
Γιατι...???? Και εγω εχω πει πολλα στην πλακα η στην "πλακα" αλλα παντα σε οπαδικο επιπεδο πιστευοντας οτι δεν πειραζει κανεναν ( προσωπικα τουλαχιστον..)
![]()
δηλ τέτοια απάθεια...τέτοιο εύκολο απόγευμα δεν πρέπει να ξαναπεράσουν οι παίκτες του Θρύλου...
κατεβήκαν στο γήπεδο,το περπάτησαν χαλαρά...ήθελαν το Χ και το πήραν με χαρακτηριστική άνεση...
ο βάζελος προσπαθούσε με το 100% των δυνάμεων και των ικανοτήτων του να κάνει κάτι και δεν κατάφερε ούτε μια φορά να απειλήσει σοβαρά...μόνο 1~2 τσαφ των αμυντικών κάτι πήγε να στραβώσει...
ο ερνέστο τελικά πρέπει να είναι ο χειρότερος προπονητής που πέρασε απο τον Θρύλο....
υ.γ φυσικά οι κλαψομούνηδες κατίνες συνέχισαν το δράμα τους και μετά τον αγώνα...μάλλον βλέπουν την κατάντια τους και θέλουν να παραπλανήσουν τα προβ...εεε...τον κόσμο
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Απάντηση έχω δώσει παραπάνω ................Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εχεις μια ταση να τα παιρνεις τα περισσοτερα απο εδω μεσα επι προσωπικου επιπεδου ....
Γιατι...???? Και εγω εχω πει πολλα στην πλακα η στην "πλακα" αλλα παντα σε οπαδικο επιπεδο πιστευοντας οτι δεν πειραζει κανεναν ( προσωπικα τουλαχιστον..)
![]()
Ας προσθέσω όμως κάτι ..............
αρχίζω και βρίζω μια κοινωνική ομάδα στην οποία ανήκεις, οποιαδήποτε, ας πούμε Πειραιώτες ......... και λέω "Οι Πειραιότες είναι π@@στηδες και οι μάνες τους π@@τ@νες και οι πατεράδες τους καθ@Ρμ@τα και φυλακόβιοι .................. και σιχαμένοι .................... και τους μαμώ όλους ............ "
ΔΕΝ θα θιχτείς ;;; ΔΕΝ θα σε ενοχλήσει ;;;![]()
![]()
![]()
Ειδικά αν δεν έχω βάλει και ένα εμότικον να σου δείξω ότι δεν το εννοώ, απλά σε πειράζω ;;;
Το να πετάω μετά που έχει γίνει της φούλας μεταξύ μας, ένα έλα μωρέ πλάκα έκανα .............. με απαλλάσσει από το ατόπημα και με περνάει ξαφνικά στο απυρόβλητο ;;;![]()
![]()
![]()
Έτσι απλά ;;;;;;
Μπορώ να βρίζω και να βωμολοχώ και να απαλλάσσομαι με ένα "πλάκα έκανα" ;;;
Ή το ανεκδιήγητο "δεν έλεγα εσένα αλλά τους άλλους ............... μην το παίρνεις προσωπικά !!!"
Πως να το κάνουμε ............ όταν βρίζεις μια κοινωνική ομάδα στην οποία ανήκω ............. βρίζεις ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ !!!
Τέλος θα ήθελα να πω ότι αυτά που, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ τουλάχιστον να, μας ενώνουν είναι λογικά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν ............. πάνω απ' όλα ότι είμαστε άνθρωποι και το ότι αν δω κάποιον πεσμένο κάτω ........... θα σταματήσω να τον βοηθήσω ............. ΟΠΟΙΟΣ και ΟΤΙ και να 'ναι !!! Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναικός, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ και ότι άλλο !!!
ΔΕΝ δέχομαι ότι η συμπεριφορά πρέπει να υπαγορεύεται από κοινονικές ομάδες και πιστεύω ......
Και δεν δεχομαι την οργή και το βρίσιμο σαν χιούμορ, ειδικά όταν αυτό γίνεται κατ' επανάληψη !!!
Καλό βράδυ![]()
![]()
![]()
Ίσως είμαι εγώ λάθος και εσείς σωστοί ............... όμως έτσι είμαι και δεν νομίζω ότι θα αλλάξω .......
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Απάντηση έχω δώσει παραπάνω ................
Ας προσθέσω όμως κάτι ..............
αρχίζω και βρίζω μια κοινωνική ομάδα στην οποία ανήκεις, οποιαδήποτε, ας πούμε Πειραιώτες ......... και λέω "Οι Πειραιότες είναι π@@στηδες και οι μάνες τους π@@τ@νες και οι πατεράδες τους καθ@Ρμ@τα και φυλακόβιοι .................. και σιχαμένοι .................... και τους μαμώ όλους ............ "
ΔΕΝ θα θιχτείς ;;; ΔΕΝ θα σε ενοχλήσει ;;;![]()
![]()
![]()
Ειδικά αν δεν έχω βάλει και ένα εμότικον να σου δείξω ότι δεν το εννοώ, απλά σε πειράζω ;;;
Το να πετάω μετά που έχει γίνει της φούλας μεταξύ μας, ένα έλα μωρέ πλάκα έκανα .............. με απαλλάσσει από το ατόπημα και με περνάει ξαφνικά στο απυρόβλητο ;;;![]()
![]()
![]()
Έτσι απλά ;;;;;;
Μπορώ να βρίζω και να βωμολοχώ και να απαλλάσσομαι με ένα "πλάκα έκανα" ;;;
Ή το ανεκδιήγητο "δεν έλεγα εσένα αλλά τους άλλους ............... μην το παίρνεις προσωπικά !!!"
Πως να το κάνουμε ............ όταν βρίζεις μια κοινωνική ομάδα στην οποία ανήκω ............. βρίζεις ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ !!!
Τέλος θα ήθελα να πω ότι αυτά που, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ τουλάχιστον να, μας ενώνουν είναι λογικά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν ............. πάνω απ' όλα ότι είμαστε άνθρωποι και το ότι αν δω κάποιον πεσμένο κάτω ........... θα σταματήσω να τον βοηθήσω ............. ΟΠΟΙΟΣ και ΟΤΙ και να 'ναι !!! Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναικός, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ και ότι άλλο !!!
ΔΕΝ δέχομαι ότι η συμπεριφορά πρέπει να υπαγορεύεται από κοινονικές ομάδες και πιστεύω ......
Και δεν δεχομαι την οργή και το βρίσιμο σαν χιούμορ, ειδικά όταν αυτό γίνεται κατ' επανάληψη !!!
Καλό βράδυ![]()
![]()
![]()
Ίσως είμαι εγώ λάθος και εσείς σωστοί ............... όμως έτσι είμαι και δεν νομίζω ότι θα αλλάξω .......
Ενταξει.... Το παραβαρυνες τωρα........
Κανεις δεν εχει βρισει εδω μεσα μαναδες, πατεραδες , οικογενειες κλπ .........
Ειρωνευομαι ( εγω προσωπικα ) την ομαδα που ανηκεις με αρκετες φωτο ....
Τι σημαινει αυτο.....??? Οτι τα εννοω για εσας προσωπικα...?? Μηπως για στενα συγγενικα μου προσωπα που ειναι πιο βαζελοι και απο τον πατερα..???
Ελεος !!
Γιατι πρεπει να το παρεις στα σοβαρα......... ???![]()
Αφηστε να γελαμε λιγο....
Ειναι οτι πιο σοβαρο εχει μεινει στο ελληνικο ποδοσφαιρο....... ( Εξαιρειτε ο Ολυμπιακος...)![]()
αυτη ειναι η μεγαλη σου ???Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω τα ειχα πει πριν το ματς με την Βερντερ (για οσους αναρωτιουνται μπορουν να ψαξουν..) και φυσικα εξακολουθω να λεω τα ιδια:
ΓΑΥΡΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ...ΤΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
να κλαψουμε ολοι μαζι για την ελειψη σου ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ......
λιγα λογια για το παιχνιδι μονο και παω για υπνο, τα υπολοιπα αυριο...
ο γαυρος ενα τριμπουρδελο.
εμεις λιγο λιγοτερο μπουρδελο.
ο γαυρος με το που ξεκινησε το παιχνιδι ειχε σοτ μυαλο του πως να κανει καθυστερηση.....
εμεις ΠΩΣ να παρεις τετοιο παιχνιδι οταν εχεις εναν ΜΑΛΑΚΑ στον παγκο;;;
με ενδεκαδα Βρέμης ΠΑΡΟΛΟ που μιλαμε για δυο ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικα παιχνδια!!!!!
επαιξε για να ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ και προστατευσε την καρεκλα του αποκλειστικα.
με ενα τζιωλη να βγαζει αδικαιολογητα ολο το παιχνιδι.
με ενα μαντζιο που παρολο που ειινα αμπαλος, να παλευει ΜΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ να κανει οτι μπορει
επαιξε αδικαιολογητα αμυντικα...φοβουμενος μη δεχτει γκολ...απο εναν γαυρο που ηρθε καθαρα για να παιξουν ολοι πισω, εκτος του ντιογο.
και οταν εκανε αλλαγες αλλαξε προσωπα και οχι συστημα.
αδικαιολογητη η παραμονη του κλειτον σοτν παγκο.
πολυ καθυστερημενη η εισοδος δευτερου επιθετικου, μιας κια μπηκε ο σαλπι αλα μπηκε στην θεση του καραγκουνη.
δεν εχω να πω κατι αλλο, περαστικα μας.
προσγειωσου γρηγορα στην ελληνικη πραγματικοτητα ευρωπαικη ομαδαρα(:rotflmao::rotflmao: ) γιατι ερχονται π@@τσες...
καλο ηταν το διαλειμμα με την βερντερ αλλα τελικα δεν κρατησε για πολυ...
![]()
Oi pouthenades pirane to x ...... exoume meinei piso thelei polu prospatheia
Kurie Ten kate edo pou eprepe na riskareis mas afises to Tzioli kai sto 2o imixrono.....
To poulaki mallon petakse.....
To penalti gargara kseftiles tis Net....... an den dinotan ston praktora tha mas zalizate![]()
Αυτο που κραταω απο το derby ηταν οτι αποτελεσε μια μεγαλη αποτυχια για τον Παναθηναϊκο και μια τεραστια επιτυχια για το gayρο...
οσοι καταλαβαν, καταλαβαν....
-Ας υποθεσουμε κατι...εστω οτι η ανατροπη, τζαρτζαρισμα, θεατρο (οπως θελετε πειτε το) του Μαντζιου μεσα στην μεγαλη περιοχη, γινοταν μεσα στο σαραϊ του gayρου με πρωταγωνιστη ας πουμε τον Ντιογκο η τον Κοβασεβιτς....θα δινοταν αραγε πεναλτυ; μια σκεψη κανω...
-Ο Μαντζιος απελπιστικα μονος του στην επιθεση...ηθελε ενα στηριγμα, αλλα αμα εχεις τους κλασσικους λαλακες Βυντρα - Σαριεγκι (για μια ακομη φορα αθλιοι και επικινδυνοι) στην αμυνα και αναγκαζεσαι να παιζεις με τρια αμυντικα χαφ, τι περιμενεις; Οποτε οποιοδηποτε σχολιο για τις επιλογες του Τεν Κατε το βρισκω λιγο ακυρο...
-Τον Θεωδοριδη θα τον μαντρωσει κανενας η γουσταρετε να τον εχετε μπροσταρη και εκπροσωπο τυπου;
-Οι ηλιθιοι που αναψαν την φωτια θελουν ξυλο...εκαναν απιστευτο κακο στην ομαδα.
μετα Χριστον προφητες....που ησουν τις προηγουμενες ημερες; κρυβοσουν;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτη ειναι η μεγαλη σου ???
να κλαψουμε ολοι μαζι για την ελειψη σου ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κωστα σε ποια θυρα ησουν;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
-Οι ηλιθιοι που αναψαν την φωτια θελουν ξυλο...εκαναν απιστευτο κακο στην ομαδα.
γενικα σε ποια θυρα πας;;
Δεν παταω στο γηπεδο ουτε για αστειο...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
κωστα σε ποια θυρα ησουν;
γενικα σε ποια θυρα πας;;
τρεις φορες πηγα φετος μετα απο αρκετο καιρο και βρηκα 1.000.000 λογους για να ξενερωσω...
![]()
επειδη ημουν 4 σειρες πανω απο το σημειο που καηκαν τα πανω του γαυρου θα σου πω ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΙΛΙΚΑ τα εξης :Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δεν παταω στο γηπεδο ουτε για αστειο...
τρεις φορες πηγα φετος μετα απο αρκετο καιρο και βρηκα 1.000.000 λογους για να ξενερωσω...
![]()
- αυτοι οι ηλιθιοι που λες, ιεναι αυτοι που τρωνε πικρα στην πικρα και παλι πικρα την καθε κυριακη , και συνεχιζουν να πηγαινουν γηπεδο και να στηριζουν την ομαδα τους
- ειναι αυτοι που δινουν καθε κυριακη τα 25-30 ευρω που δεν τους περισευουν και που κλεινει καθε κυριακη ο λαιμος τους και κανει δυο μερες να τους περασει.
- ειναι αυτοι που αν δεν υπηρχαν ο παναθηναικος θα επαιζε με 15 χιλιαδες κοσμο καθε κυριακη ΚΑΙ ΑΝ, και θα αφηναν τον παναθηναικο ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ του που σε πολλα παιχνιδια ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ηταν αυτος ο κοσμος.
- τελος θα πω οτι αν νομιζεις οτι σε ενα ολοκληρο παιχνιδι ΚΟΛΟΒΑΡΑΕΙ το μπουρδελο που εχουμε για ομαδα, τους εφταιξε το 5λεπτο που τους εκοψε τον ρυθμο το σκηνικο που ανεφερες, τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ![]()
![]()