Okie dok sot. Οπότε κάνε κι εσύ βουντού από εκεί, για να τα συνδυάσουμε ολοι μαζί, ΜΠΑΣΣΣΣ και κάνει καμιά λιακάδα...
![]()
![]()
Okie dok sot. Οπότε κάνε κι εσύ βουντού από εκεί, για να τα συνδυάσουμε ολοι μαζί, ΜΠΑΣΣΣΣ και κάνει καμιά λιακάδα...
![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
![]()
![]()
MΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ......![]()
![]()
![]()
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΡΙΟ;;;
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Εγώ αν δεν ρίχνει καρέκλες θα πάω στο σημείο συνάντησης και βλέπουμε! Και ας έχει μαυρίλα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΡΙΟ;;;
![]()
![]()
![]()
Παιδιά την προηγούμενη φορά κάναμε 100km (ραντεβού και πίσω) τσάμπα... Μαυρίλα=νερό, οπότε εγώ δε θα ρισκάρω αυτή τη φορά. Ε, το πολύ πολύ να μου κρατήσει λίγο μούτρα ο τίγκαςΔε βρίσκω νόημα να πηγαίνω βόλτα με την ψυχή στο στόμα (βρεγμένα, λάσπες, λίμνες στους δρόμους από τις προηγούμενες μέρες).
Αν συνεχιστεί για πολύ αυτό το pattern του καιρού, θα πάω να πάρω κανένα Άφρικα κι εγώ!!![]()
![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ![]()
![]()
![]()
ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ...........................ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.![]()
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΠΟΣΤ, ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/6/05.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6/6/05 ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΟ MOTOGP, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (που θα παμε) ΣΤΙΣ 23/10/05.![]()
![]()
![]()
TO EΠΟΜΕΝΟ ΣΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΟΛΤΑ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΙΒΟΥΝ ΤΟ ΓΚΑΖΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
![]()
![]()
ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ...........................ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΠΟΣΤ, ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/6/05.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6/6/05 ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΟ MOTOGP, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (που θα παμε) ΣΤΙΣ 23/10/05.![]()
![]()
![]()
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ PRIVE.
ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΘΗΝΑ-ΝΑΥΠΑΚΤΟ-ΑΘΗΝΑ![]()
Αντε ρε παιδια δεν σας βγαινει με τιποτα ο γαμω-καιρος......Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
![]()
![]()
![]()
Εχει καταντησει Φωσκολος αυτη η εκδρομη για Ναυπακτο- μην στενοχωριεστε, ευκαιρια να κατσετε να πλυνετε τα μωρα....
![]()
![]()
![]()
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ![]()
Συγνώμη, δηλαδή αν είναι όπως σήμερα δεν θα πάμε? Δεν έρχεται κανείς???
![]()
![]()
![]()
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ DONT WORRYΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Συγνώμη, δηλαδή αν είναι όπως σήμερα δεν θα πάμε? Δεν έρχεται κανείς???
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάλι βρέχει.![]()
![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
EΓΩ ΕΞΩ ΒΛΕΠΩΑρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Πάλι βρέχει.![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ρε Τίγκα που βλέπεις ήλιο εσύ;
Αν είσαι σπίτι 99% βλέπεις βρόχα και ακούς μπουμπουνητά.
Το ξέρω γιατί είμαστε γείτονες. (σχεδόν)
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
ΕΧΩ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.
ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ