πρεπει να σου κανει.. δεν μας ειπες ομως, για ποιο ακριβως στροφομετρο προκειται?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Να ρωτήσω κάτι; Αυτό το ματζαφλάρι που είπαν τα παιδιά, κάνει την δουλειά που θέλω; (CDI->positive pulse)![]()
![]()
![]()
πρεπει να σου κανει.. δεν μας ειπες ομως, για ποιο ακριβως στροφομετρο προκειται?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Να ρωτήσω κάτι; Αυτό το ματζαφλάρι που είπαν τα παιδιά, κάνει την δουλειά που θέλω; (CDI->positive pulse)![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Στο συγκεκριμένο κύκλωμα είναι ένας μονοσταθής ταλαντωτής, (διεγειρόμενος από αρνητικό παλμό, αλλά δε μας ενδιαφέρει)αλλα θα κανει για την συγκεκριμενη δουλεια?
![]()
το " DREHZAHLMESSER M-D 48 MM " παντως που εβαλες φοτο κανει για CDI ..Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ενα που είναι σαν το παρακάτω, αλλά δεν το έχει τώρα στο site![]()
ποσο πηγε το μαλί?
![]()
Είναι σαν κι αυτό ('ομοιο) αλλά αυτό δεν το είχαν. Αυτό που πήρα δεν είναι για CDI και τώρα δεν το δείχνουν στο site.Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
το " DREHZAHLMESSER M-D 48 MM " παντως που εβαλες φοτο κανει για CDI ..
ποσο πηγε το μαλί?
![]()
Με τα μεταφορικά και τα δυο όργανα 140?
Τελικά Βύρωνα έκανες δουλειά?
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Οχι. Δεν μου άρεσαν τα όργανα (πολύ μικρά) και επεστράφησαν στον αποστολέα. Πάμε για άλλα μεγαλύτερα και χωρίς πατεντες αυτή τη φορά.Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Τελικά Βύρωνα έκανες δουλειά?![]()
Αν θες μεγαλα οργανα να το κανονισουμε να σου δωσω τα δικα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οχι. Δεν μου άρεσαν τα όργανα (πολύ μικρά) και επεστράφησαν στον αποστολέα. Πάμε για άλλα μεγαλύτερα και χωρίς πατεντες αυτή τη φορά.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ουι.Τουλαχιστον κοντερ δεν θα βρεις μεγαλυτερο(και ομορφοτερο με την ασπρη πλακα).Τωρα για στροφομετρο...
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Εχω αλλάξει μπροστινό, και ο διακόπτης μπάινει πλέον στο κέντρο και όχι στο πλάϊ όπως είναι το μαμά. Αυτό σημαίνει ότι όλη η βαση και το κάλυμμα θα ξεκινάει πολύ έξω απ΄την πλάκα και θα είναι τελείως αποκομμένο (αισθητικά) απ΄το μηχανάκι... Ευχαριστώ όμωςΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ουι.Τουλαχιστον κοντερ δεν θα βρεις μεγαλυτερο(και ομορφοτερο με την ασπρη πλακα).Τωρα για στροφομετρο...![]()
![]()
Εγω παντως επιστρεφω μαλλον στα μαμα γιατι οτι μου αρεσε ηταν πανακριβο και δεν ημουν σιγουρος για αυτο που λες(αισθητικο αποτελεσμα)Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχω αλλάξει μπροστινό, και ο διακόπτης μπάινει πλέον στο κέντρο και όχι στο πλάϊ όπως είναι το μαμά. Αυτό σημαίνει ότι όλη η βαση και το κάλυμμα θα ξεκινάει πολύ έξω απ΄την πλάκα και θα είναι τελείως αποκομμένο (αισθητικά) απ΄το μηχανάκι... Ευχαριστώ όμως![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αυτό που πήρα δεν είναι για CDI και τώρα δεν το δείχνουν στο site.
Με τα μεταφορικά και τα δυο όργανα 140?
ο κατάλογος(pdf) τα έχει πάντως....και λέει ότι είναι για CDI...![]()
το ίδιο μικρά αλλά μπλιμπλικιάρικα :wacko: είναι αυτά... τα οποία λέει ότι δεν είναι για CDI![]()
edit...το βρήκα και στο site....
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Το κοντερ το ειχα.Δεν εβγαλε πανω απο 16.000χλμ,πηρε νερα,εσπασε η βελονα...Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
ο κατάλογος(pdf) τα έχει πάντως....και λέει ότι είναι για CDI...![]()
το ίδιο μικρά αλλά μπλιμπλικιάρικα :wacko: είναι αυτά... τα οποία λέει ότι δεν είναι για CDI![]()
edit...το βρήκα και στο site....![]()
Το ίδιο στροφόμετρο το βγάζει και για CDI και για θετικό παλμό.
Όταν ρώτησα δεν είχε για CDI όμως. Εκτός αυτού ήταν πάρα πολύ μικρά. Σαν το κοντέρ που έχει ο μπόμπος, ίσως και μικρότερα.