Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: whazza???

whazza???

εβαλα εψες ενα βιντεο κλιπ απο utube k σημερα το λινκ ειναι κομενο εκει
    κ το ποστ στις γενικες κοπηκε.

αυτος που το εκοψε μπορει να μου πει το λογο αν δε βαριεται (ξερω ποσο επιπονη δουλεια εχουν οι μοδιστρες ) γιαυτο δε σας πιεζω...

συγκεκριμενα ηταν ενα τραγουδι ελληνικο/ανταρτικο "ο κυρ-παντελης".

τι γινεται μηπως το πιανει ο νομος 114???

αυτος που το κοψε ρωτησε κανεναν ή ετσι γουσταρε φαση?

που΄σαι ρε λυκεεεεεεεεε.....
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

http://www.youtube.com/watch?v=mBhe3DUiMGk

Αν και αυτό που είχες βάλει τα έσπαγε με τις φωτογραφίες του.

ρε τους ιδους μοντς εχουμε???

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Μα αφού από χτες είχες γράψει , δείτε το, πριν το κόψουν
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Γιατί όμως?

Κι εμενα σημερα το πρωι μου ξυρισανε ενα ποστ κ οταν ρωτησα γιατι μεσω πμ δε πηρα καμια απαντηση.Δεν ασχοληθηκα περαιτερω γιατι βαρεθηκα πλεον τα ιδια κ τα ιδια!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Παλι θα βγουν οι καημοι και τα ντερτια.

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    λοιπον εγω το κατεβασα το τραγουδι οποιος το θελει ας μου στειλει pm με το mail του και το στελνω
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

you will hate my music Το avatar του/της arhs
    αδερφέ, και 'δω μια κόπια!

υγ. τελικά γιατί κόπηκε?

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    στειλε μου το mail σου φιλε με pm και στο στελνω
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Δεν ξερω αν ζει ο Πανδης για να βαλει τα κλαματα.
    Ποιος θα μας πει γιατι κοπηκε?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Fantacid-> δεν ξέρω γιατί κόπηκε γιατί δεν ήμουν μέσα ή δεν το πρόσεξα. Κάποιος λόγος φαντάζομαι θα υπήρχε. ϊσως επειδή το link που σχολίαζες είχε ήδη κατέβει.

noe13-> Σου απάντησα ήδη στο ένα πμ σου ότι το θέμα θα ξυριστεί. Στο δεύτερο που ρωτάς τον λόγο δεν απάντησα. Τι να σου απαντήσω δλδ, όταν ρωτάς γιατί κόπηκε το θέμα σου "πως τελειώνουν τα στρουμφάκια κλπ κινούμενα σχέδια;"

Αφήνουμε ή κάνουμε για λίγο τα στραβά μάτια σε άσχετα θέματα που θα βγάλουν λίγο γέλιο ή έχουν ενδιαφέρον λόγω επικαιρότητας, αλλά ρωτάτε γιατί κόβονται θέματα όπως: "το καλύτερο χάμπουργκερ", "έχετε τα θέματα εξετάσεων πυροσβεστών", "τι όνομα να δώσω σε τυροπιτάδικο" και "πως τελειώνουν τα στρούμφ και ο μπακς μπάννυ;" :hypnotize :hypnotize

Ημαρτον λέμε....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Fantacid-> δεν ξέρω γιατί κόπηκε γιατί δεν ήμουν μέσα ή δεν το πρόσεξα. Κάποιος λόγος φαντάζομαι θα υπήρχε. ϊσως επειδή το link που σχολίαζες είχε ήδη κατέβει.

noe13-> Σου απάντησα ήδη στο ένα πμ σου ότι το θέμα θα ξυριστεί. Στο δεύτερο που ρωτάς τον λόγο δεν απάντησα. Τι να σου απαντήσω δλδ, όταν ρωτάς γιατί κόπηκε το θέμα σου "πως τελειώνουν τα στρουμφάκια κλπ κινούμενα σχέδια;"

Αφήνουμε ή κάνουμε για λίγο τα στραβά μάτια σε άσχετα θέματα που θα βγάλουν λίγο γέλιο ή έχουν ενδιαφέρον λόγω επικαιρότητας, αλλά ρωτάτε γιατί κόβονται θέματα όπως: "το καλύτερο χάμπουργκερ", "έχετε τα θέματα εξετάσεων πυροσβεστών", "τι όνομα να δώσω σε τυροπιτάδικο" και "πως τελειώνουν τα στρούμφ και ο μπακς μπάννυ;" :hypnotize :hypnotize

Ημαρτον λέμε....
    :rotflmao: :rotflmao:

Στα ανέκδοτα!!

ε ρε τι τραβάνε και οι mods.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων