Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
ολοι σχεδον. λεω σχεδον για να μην ειμαι απολυτος![]()
![]()
![]()
καλύτερα αφήστε αυτή την κουβέντα..........
πονεμένη ιστορία.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
ολοι σχεδον. λεω σχεδον για να μην ειμαι απολυτος![]()
![]()
![]()
πονεμένη ιστορία.
hellasrally.org
+1 . Ιάσονα ήθελα να σου το πώ απο χθές αλλα λέω, άσε καλύτερα νέο παιδί είναι μην το απογοητεύσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από drmel
![]()
![]()
![]()
πονεμένη ιστορία.
Όμως μιας και το συνέχισε ο Μελέτης δεν έχω παρα να συμφωνήσω μαζί του
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
και καλυτερα να το αναλυσετε και αν οχι δυκτιακα τοτε προσωπικα σε καποιο καφε συναντηση οκ![]()
λογο κουβεντας με ανθρωπους απο εκεινον το χωρο το ειπα![]()
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Αφού είναι έτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
ρε παιδια δεν εχετε διαβασει μαλλον τι λεει ολο το αρθρο παραπανω....
δεν παιρνεις μερος στο ραλυ, απλα ακολουθεις ....
τωρα ........
για ενα μηνα.....εχουν 4996 λιρες δηλαδη περιπου €6150 ...( + τα αεροπορικα που τα πληρωνεις εσυ κανα χιλιαρικο να βαλω !!)
με μεταφορα της μοτοσυκλετας μας στην αλλη ακρη της γης ( ψαξετε ενδεικτικα να βρειτε μια τιμη για μεταφορα μοτο απο εδω.....Αμερικη σας λεω εγω !!!)
με απιστευτες διαδρομες σε πανεμορφα τοπια....
με τα φαγητα σας ....
σιγουρα θα εχει Ιατρικη βοηθεια + συνεργεια για τα παρταλια σας !
Τοσο ολλα σας φαινονται δηλαδη τα περιπου €7000 για κατι τετοιο ?
για δοκιμαστε εκεινη την περιοδο να μεινετε (μιλαμε για 20+ μερες περιπου με Πρωτοχρονια μεσα κτλ ) στην Αραχωβα ή σε καποια αλλο σαλε που πανε ολοι οι και θα δειτε.....
πιο πολλα θα σας κοστισει !!!
δεν ειναι φτηνα για τον καθενα μας αλλα δεν ειναι και κατι το εξωπραγματικο για αυτα που προσφερει !!
Τότε φίλε μου το έχεις βάλει σε λάθος κατηγορία
Γιατί στα αγωνιστικά νέα ?
Επειδή οι πλούσιοι- φραγκατοι θα αγωνιστούν (να λαδώσουν) ώστε να μην χάσουν στο τεστ?
Κανονικά έπρεπε να είναι στις βόλτες συναντήσεις (για πλουσίους- αραχωβιτες –γομοριτες, γραμματείς και Φαρισαίους, απογόνους των σταυροφόρων)
![]()
Μουσική υπόκριση ουαι ημιν Ο.Π.Α
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Μιας και εχω επισκευθει την περιοχη απλα να ενημερωσω οτι
τα εισιτηρια μονο ξεκινουν απο 1900 ευρω/ατομο εαν τα κλεισετε νωρις.
Η φυση ειναι απιστευτη αλλα τα βουνα αποτομα, κρυα και με κοτρωνια.
Βεβαια την πρωτοχρονια εκει ειαι καλοκαιρι οποτε ειναι λιγο καλυτερα.
Πραγματι νοικιαζουν ΤΑ με 30$ και γενικα οι τιμες ειναι ξεχασμενες απο τα...παλια.
Το φαγητο ειναι εξωπραγματικο και σε τιμες σκ@τοσαντουιτς καντινας....
Εαν ειναι η τιμη 5000χιλ λιρες τοτε ειναι ο ορισμος του ψαχνω για μ@λ@κες...(μηπως το διοργανωνουν Ελληνες Εισαγωγεις...)
Αλλα εαν τα χεις.....γιατι οχι....
Ως γνωστων η ζωη ειναι για τους πλουσιους....και ειναι λιγη...
(το αν τα χει με αλλον δεν με πειραζει...δεν ζηλευω)
βλεπω οτι παιζει κραξιμο με το γνωστο υφος αυτα ειναι για πλουσιους καπιταλες γιαπιδες κτλ κτλ δεν θα κατσουμε να κανουμε κοστολογιση της τιμης αν και πιστευω οτι για την εμπειρια και οσα σου προσφερουν θα ειναι ενταξη αν το ψαξετε περισσοτερο.
Απλα να τονισω οτι οποιος εχει τα λεφτα μαγκια του και καβλα του να παει και εγω αν τα ειχα θα πηγαινα. Οποτε ας αφυσουμε το κραξιμο και στο κατω κατω μακαρι να καναν τετοια πραγματα και να μην δειναν τα λεφτα τους σε μαλακιες ακριβα αυτοκινητα κτλ που μετα απο καποιο οριο ειναι ανουσια. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ.
ασε που αμερικανοι θα το βλεπουν λουκουμι μιας και μια ζωη τους ηταν μακρυα το dakar![]()
αλλα μην φευγουμε απο το θεμα
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
εγω παντως 2 πραγματα θα ηθελα να κανω πριν τα τιναξω,,,
το ενα ειναι αυτο το ταξιδι που περιγραφετε ,
και το αλλο ειναι το θαλασσιο "ντακαρ" που επισης γινεται καθε χρονο
http://www.volvooceanrace.tv/page/Fe...120701,00.html
αλλα αφου δεν υπαρχει το χρημα ,,,,,,ας κανουμε ονειρα![]()
Πως φαίνεται ο καπετάνιος μέσα σου !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
και το αλλο ειναι το θαλασσιο "ντακαρ" που επισης γινεται καθε χρονο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να γίνει μια αντιπαράθεση και στο τέλος να καταλήξει σε φασαρία, αντί να βρεθούνε 3 ανθρωποι να πάνε. Αν ψαχτει καλά πιστεύω ότι εισιτήρια βρίσκεις μέχρι 1500 € είκοσι μέρες μια μοτοσικλέτα άλλα 600 € και άλλα 800 € για να φας βενζίνες και διάφορα. Μην ξεχνάτε ότι ο Μητσακης έκανε Μπουενος Αιρες – Παταγονια –Αλασκα μέσα σe 2 μηνες.
Μπουενος Αιρες – Παταγονια - Μπουενος Αιρες αν δεν κάνω λάθος είναι 7000 χιλιόμετρα και δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις το δρόμο του Ράλυ αλλά όμορφες και απλές διαδρομές και στις πλαινες χώρες. Οσο αναφορά αυτά τα οργανωμενα ταξίδια μην ξεχνάτε ότι ειναι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις και θέλουν να κερδίσουν. Εδώ οι δρόμοι της Ελιας γίνανε και το πράγμα μυρίσε. Γιαυτο προτείνω 3-4 νομα σ’ένα δωμά.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ