Το Guzzi έφυγε (δυστυχώς τελικά) και μετά απο 3,5 μήνες η απόφαση είναι τελική. Τρένα, λεωφορεία και λοιπά "οικολογικά¨ "οικονομικά" "γρήγορα" και "ασφαλή" μέσα μεταφοράς είναι για τους άλλους. Μιλάμε άρχισα να κατεβαίνω Αθήνα με το κουτί. Τόσο χάλια.
Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να αναστήσω το runner (από τα πρώτα που έβγαλε η gilera - το κρατάω για ενθύμιο) αλλά ευτυχώς μου πέρασε.
Και μετά από ΩΡΙΜΗ σκέψη και συζήτηση με γνωστο μοδεράτωρα, του οποίου του περνάνε εξίσου βλαμένες ιδεες απο το κεφάλι, σκέφτηκα ότι υπάρχει εκει έξω ένα φτηνό, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, υπερ-παιχνιδιάρικο και σε μερικά χρόνια υπερ-συλλεκτικό μηχανάκι.
Δυστυχώς το φορουμ τούτο είναι πολύ καινούργιο για να βρώ post και γνώμες ( αλλά και η μία που βρήκα είναι του παραπάνω μοδεράτωρα που μάλλον έχει αλλάξει απο τότε) ρίχτε καμμιά ιδέα. Μιλάμε φυσικά για Duke I με 2-2,5 χαρτια το πολύ, για καθημερινή χρήση.
Είναι ιδιότροπο στην οδήγηση (το είχα καβαλήσει τοοοοοοτε), είναι ΚΤΜ, και είναι και απωθημένο (μου)
Να την κάνω την μ@λ@κία? Ενοείται ότι είναι και επιλογή λόγω χρημάτων.
PS Προτάσεις για βόλτες από κατόχους Nexus δεν παίζουν. Επίσης γνωστοί π(α)(ο)ρτ(α)(ο)καλο λάτρες ας είναι σεμνοί στις απαντήσεις τους.