Τεφαρίκι λεμε!
Τα πάντα έχει επάνω!
Ωραίος φίλε! Με γειές! Δωσε στη γριούλα τις στιγμες που της ελεψαν τοσα χρονια κλεισμενη...
Τεφαρίκι λεμε!
Τα πάντα έχει επάνω!
Ωραίος φίλε! Με γειές! Δωσε στη γριούλα τις στιγμες που της ελεψαν τοσα χρονια κλεισμενη...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
χαρας το κουραγιο σου.....ΚΙΠ ΓΚΟΙΝ ΓΚ
Υ.Γ. κιεμενα μαρεσαν τα συναρμολογουμενα μικρο![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Τασούλη έχει περάσει ένας χρόνος.Ακόμα να το μοντάρεις και να το παρουσιάσεις το εργαλείο?![]()
Μου έχουν μείνει μερικά κομμάτια για νικέλωμα και η καλωδίωση...
Θα τα ανεβάσω όλα μαζί όταν τελειώσω.
Το άφησα πίσω το πρότζεκτ-όπως και άλλα- γιατί ξέρεις έχω πολλή δουλειά ακόμη με το πατρικό σπίτι στα μέρη μας από τους σεισμούς.![]()
Δεν θέλω να μείνουν για πολύ ακόμη οι δικοί μου στο κοντέινερ...
μπραβο φιλε
αν μπορεις βαλε καμμια φωτο γιατι μου δινεις κουραγιο
εγω εχω την cb175 που εχουμε τον ιδιο κινητηρα αλλα παιδευομαι να την φτιαξω.
την ειχα στειλει σε εναν φιλο μου θεσσαλονικη που ημασταν μαζι φανταροι και ειναι μηχανικος.
μετα απο 2 χρονια παρακαλια να μου την στειλει δεν ειχε κανει απολυτως τιποτα.αδελφος μιλαμε.
τωρα βρηκα ενα αλλο παλικαρι που σκαμπαζει απο μηχανικα μερη ας οψεται που δεν εχω ενα γκαραζ και μετα τις γιορτες θελω να πιστευω οτι θα βαλουμε μπρος.
εχω αρκετα ανταλλακτικα απο αμερικη κι εχω παραγγειλει απο cmsnl.com καποια που δεν ευρισκα στο ebay.
θελω να πισετυω οτι μετα τα χριστουγεννα θα αρχιζω να ποσταρω φωτος,
βαστα ρε φιλε
![]()
Τι λες τωρα αυτο δεν το ειχα δει..Που πατε και τα ξετρυπωνεται πιστευω αν δεν εχει γινει ηδη , θα γινει μια κουκλα κοκκινη και στραφτερη μεσα στα νικελ
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!