Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 95

Θέμα: Τα καταραμένα τα greeklish

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy

Τα καταραμένα τα greeklish

Δυσκολεύουν πολλες φορες τους συμφορουμητες στην αναγνωση του μηνυματος οπως ειναι φυσικο.
    Αν και δεν σκαμπαζω πολλα απο υπολογιστες θα ηθελα να κανω δυο προτασεις για την επιλυση του προβληματος διοτι μεχρι πριν απο λιγο καιρο το αντιμετωπιζα και εγω.
    1ον Ανοιξτε ενα WORD και γραψτε εκει οτι θελετε και στην συνεχεια καντε το αντιγραφη στο ΦΟΡΟΥΜ
    2ον Κατεβαστε την τελευταια εκδοση του Microsoft Internet Explorer οπου περιλαμβανει και τα ελληνικα

Οπως καταλαβαινετε ο 2ος τροπος επιλυσης ειναι και ο πιο "καλος"
    Αυτον ακολουθησα και πλεον ειναι ολα OK

giati, ti exoyn ta greeklish?
    mia xara einai:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Re: Τα καταραμένα τα greeklish

Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
    Δυσκολεύουν πολλες φορες τους συμφορουμητες στην αναγνωση του μηνυματος οπως ειναι φυσικο.
    Αν και δεν σκαμπαζω πολλα απο υπολογιστες θα ηθελα να κανω δυο προτασεις για την επιλυση του προβληματος διοτι μεχρι πριν απο λιγο καιρο το αντιμετωπιζα και εγω.
    1ον Ανοιξτε ενα WORD και γραψτε εκει οτι θελετε και στην συνεχεια καντε το αντιγραφη στο ΦΟΡΟΥΜ
    2ον Κατεβαστε την τελευταια εκδοση του Microsoft Internet Explorer οπου περιλαμβανει και τα ελληνικα

Οπως καταλαβαινετε ο 2ος τροπος επιλυσης ειναι και ο πιο "καλος"
    Αυτον ακολουθησα και πλεον ειναι ολα OK
    αν δεν αποφασίσουν οι αδμιν να απαγορεύσουν τα αγγληνικά, κανείς δεν θα χαμπαριάσει, να 'σαι σίγουρος

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy
    Απλά εχω διαβασει σε συζητησεις οτι καποια μελη ενοχλουνται απο αυτα και σκεφτηκα να προτεινω την επιλυαη τους΄
    τωρα απο εκει και περα ο καθενας πρατει οπως νομιζει.
    εγω προσωπικα προτιμω να γραφω και να διαβαζω ελληνικα "ελληνικα"

εκεινο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ολους τους νεους χρηστες απασχολουν τοσο πολυ τα greeklish (σε ολα τα forum)

ΚΑΠΟΤΕ οταν δεν μπορουσες να γραψεις ελληνικα ηταν ο μονος τροπος να μιλησεις με τους φιλους σου (εκτος βεβαια και εισασταν ολοι αγγλομαθεις και μιλαγατε μεταξυ σας στα αγγλικα)

Τωρα ποια ολοι οι επομενοι θελουν να επιβαλλουν και τον τροπο που θα γραφει ο καθενας.
    Το φορουμ ειναι για ανταλλαγη αποψεων. (καλο ειναι εφοσον προχωραει η τεχνολογια και μας δινει αυτη την δυνατοτητα αλλα καποιοι εχουν μαθει και συνηθισει αλλα πραγματα)

Το οτι καποιος γραφει κατι ειτε ελληνικα ειτε greeklish σημαινει οτι αφιερωνει το χρονο του για να το μοιραστει με τους αλλους και αυτοι οι αλλοι τωρα του ζητανε να μοιραζετε τις γνωσεις του μαζι τους ΑΛΛΑ και με τον τροπο που τους βολευει!

Δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλει τοσο πολυ? Εφοσον δεν μπορουμε να διαβασουμε κατι ή δεν το καταλαβαινουμε προχωραμε στο επομενο ποστ. Γιατι πρεπει να τον αναγκασουμε να κανει κατι με τον τροπο που βολευει εμας?

Φιλικα,
    Δημητρης.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Είναι και sticky..
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=65406
    Φίλε το ψαχτήρι βρίσκει το "Ελληνικά", δεν βρίσκει το "Αιλινικά" για τα το δούμε το στίκυ..

επαναλαμβάνω, όσοι γράφουν αγγληνικά δεν χαμπαριάζουν

σε άλλο φόρουμ κάποιος έγραψε προ καιρού "ωραία, πηγαίντε στους converters και μεταφράστε εσείς το μήνυμά μου στα ελληνικά"

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
    Δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλει τοσο πολυ? Εφοσον δεν μπορουμε να διαβασουμε κατι ή δεν το καταλαβαινουμε προχωραμε στο επομενο ποστ. Γιατι πρεπει να τον αναγκασουμε να κανει κατι με τον τροπο που βολευει εμας?
    Κάνεις πλάκα, έτσι..?

Δεν έχει παλλικάρι μου να κάνει με όχληση -όπως αναφέρεις- παρά έχει να κάνει με αξιοπρέπεια αλλά και σεβασμό στους συνομιλητές σου.

Επίσης, το τονικό σου θέλει λίγο δούλεμα.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    επαναλαμβάνω, όσοι γράφουν αγγληνικά δεν χαμπαριάζουν

σε άλλο φόρουμ κάποιος έγραψε προ καιρού "ωραία, πηγαίντε στους converters και μεταφράστε εσείς το μήνυμά μου στα ελληνικά"
    Προφανως το εκανε αμυνομενος απο καποιους που δεν γουσταρουν να διαβαζουυν greeklish και πολυ καλ τους ειπε.

ps:Για τα τονικα που λεει ο φιλος trap δεν ειναι ολοι μαστερ στα πισι και ουτε και γω. (αν εννοεις τους τονους).Και απο οτι καταλαβα σε σεβομαι περισσοτερο αν σου γραφω ελληνικα??
    Τι διαβαζω ρε πστ μου πρωινιατικα!
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Προφανως το εκανε αμυνομενος απο καποιους που δεν γουσταρουν να διαβαζουυν greeklish και πολυ καλ τους ειπε.
    μπαααα...

βλάκας ήταν, απλά...

θεωρούσε σκόπιμο να κάνουν 20 άτομα (οι αναγνώστες) μια δουλειά, αντί να την κάνει ΜΙΑ φορά ο ίδιος

βλάκας και ανώριμος

Τι διαβαζω ρε πστ μου πρωινιατικα!
    τι ?

trap
    και στα αγγλικά δεν βλέπω να τα πηγαίνεις καλά όμως...το νικ είναι Tpap.

Ωστόσο αν πράγματι αδυνατείς να κατανοήσεις
    γιατί είναι θέμα αυτοσεβασμού/αξιοπρέπειας και σεβασμού σε εκείνους που απευθύνεσαι,
    λυπάμαι αλλά ούτε εγώ θα καταφέρω να σε κάνω να το κατανοήσεις.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ρε σεις πατε καλα ρε?Sorry ΚΙΟΛΑΣ για το nick σου δηλαδη.

Mπηκατε σε ενα φορουμ για μοτοσυκλετες και οχι σε "ορθογραφια και πως να μαθουμε αυτην" εγω προσωπικα διαβαζω ΟΛΑ τα ποστ και αν μπορω βοηθαω και αυτους που γραφουν greeklish δηλαδη αυτοι δεν ειναι ανθρωποι σαν και εσας?Σοβαρευτειτε ρε,συνελθετε!
    Δηλαδη εγω που δεν γραφω με τονους τωρα αυτην την στιγμη που γραφω αυτο το μυνημα δεν σε σεβομαι ουτε αξιοπρεπεια εχω ε??

Τι κολλημενα μυαλα ρε γμτ.Ελεος δηλαδη.Ολοι περιοδο εχετε ρε??
    Keep spamming!!!:a13:

κανείς δεν αξιώνει ορθογραφία

αλλά τη γλώσσα ΜΑΣ, ε, έλεος, ας γράφουμε σ' αυτή

κάποια πράγματα δεν χρειάζονται απόδειξη, είναι αυτονόητα

Τι κολλημενα μυαλα ρε γμτ.Ελεος δηλαδη
    μάλλον έχεις δίκιο...

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα μαθατε τα νεα ?
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 14:34
  2. Τα πήραμε τα πήραμε ....
    από sotpag στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 17:42
  3. Για Τα Λεφτα Τα Κανεισ Ολα
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 16:13
  4. Επεσα,χτυπησα, και η μοτο..σκ@τα,σκ@τα,σκ@τα.
    από gcrook στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 13:57
  5. να τα σηκωσω τα καλαμια 5μμ??
    από alfa156 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2004, 22:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας