Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: αγοραζωντας

symfwnw re sy alla to palikari pasxizei na poume...krima den einai ? Kai poy kserei ti ergasies tha ginoyn? Kai poy kserei ti mastoras einai aytos? H kana paidaki?
    Η πρόταση ήταν για το διάστημα που η μηχανή έχει εγγύηση να την στείλει στην Αθήνα σε εξουσιοδοτημένο. Μετά την λήξη της εγγύησης μπορεί να κάνει service στον γνωστό του μηχανικό στη Ρόδο.

Kai apo oti fainete den thelei na to skorpa to para, kai giati na to kaneis alloste, Kai ayto to internet re paidaki mou kalo einai gia agores alla allo einai na pas na deis kati pou saresei kai na to tsimpiseis
    Έχεις απόλυτο δίκιο άλλο είναι να πας να δεις και να πάρεις αυτό που θέλεις και άλλο το inernet. Το βασικό όμως είναι το κόστος, αν δεν έχεις πρόβλημα τότε το κάνεις έτσι.
    Οταν αποφάσισα να βάλω ψυγείο λαδιού στο S4 η αγορά του μόνο ήταν κοντά στα 700, το πήρα μετά από δύο μήνες 350 από ebay. Άμα βιάζεσαι τότε πληρώνεις τους δικού μας τους απάτες και τελειώνεις.
    Τελειώνοντας θέλω να προσθέσω ότι αυτά που έγραψα δεν είναι παρά προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και δεν έχω σκοπό να πείσω κανένα ή να ανοίξω διαμάχη, απλώς επειδή λιγό πολύ όλοι μας έχουμε την ίδια τρέλα με τις μηχανές και αρκέτες φορές κάνουμε υπερβολικές θυσιές για να έχουμε αυτό που μας αρέσει κάποιες ιδέες από συμπάσχοντες μπορεί να βοηθήσουν στην όποια απόφαση μας, θετική ή αρνητική.

ειμαι στην Καλυμνο,,,,η αντιπροσωπεια ειανι στη ροδο οποτε οτι και να γινει το ταξιδι δεν το γλιτωνω,,,,,αλλα ειναι 4 ωρες απο δω πιο φτηνα και σε μια μερα πασ και ερχεσαι ενω για αηθνα θελω 24 ωρεσ μονο ταξιδι,,,ασε τα ειστητηρια....

βρισκομαι στο σταδιο που κανω ερευνα αγορας και κοιταω,,,,δεν ξερω αν πρεπει να σε αυτο το σταδιο να παω και να πω στην ducati οτι ο δικοσ της δεν ειναι ενταξει,,,,,,εγω νομιζω οτι το ξερε απο την αρχη η ducati,,,,και αν δεν το ξερει , τοτε μιλαμε για παπαζιλικι και προχειροδουλεια ρε παιδια,,,,ετσι ειναι...οποιαδηποτε αλλη δικαιολογια μας κανει εμας πιο βλακες και μονο

φιλε gst lλες οτι

"και για να το δεις και απο αλλη πλευρα , στα νησια ακομα δεν υπαρχουν νοσοκομεια να γινει καλα ο κοσμος...στο service εσυ κολλας "
    ο ανθρωπος ειναι εξουσιοδοτημενος αντιπροσωπος και τον δινει ετσι η επισημση αντιπροσωπεια,,,αλλο το ενα αλλο το συγκεκριμενο....

τελος παντων, το καλο ειναι παντως οτι μεσω του net καποιος μπορει να ανταλασει αποψεις και να μαθαινει πραγματα που δεν θα τα μαθαινε ποτε,,,σας ευχαριστω για την βοηθεια
    να εισαστε καλα

ciao

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF