Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Heeelppp

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Steve_athens

Heeelppp

Ξερει κανεις συνεργειο στην αθηνα να τοποθετησω ενα φαναρι Ρ1 και μια βαση πινακιδας??γιατι μου παν 120 ευρω ΜΟΝΟ η τοποθετηση του φαναριου
    Super motard και ξερο ψωμι!

Παλαιό μέλος
    φιλαρακι με αυτα τα λεφτα επισκευη μηχανης κανεις..... -ιερα οδος δεν θυμαμαι νουμερο-εχει αντιπρωσοπεια YAMAHΑ με καλες τιμες-για ρωτα αν και ειμαι σιγουρος θα σου πει πολυ λιγοτερα...(ποσο πηρες φαναρι και σπαστη βαση πινακιδας φιλαρακι και απο που?)

Ναι οντως!βαση πινακιδας πηρα baraccuda 50ε και φαναρι με ενσωματωμενα φλας 65(πανω κατω με τα μεταφορικααπο ebay).Θα το τσεκαρω σευχαριστω mai_tai οταν κανω και την μετατροπη θα ανεβασω και φωτο με το αποτελεσμα

Έχεις πμ
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος
    η βαση πινακιδας χρειαζεται καποια μταροπη να κανεις στο πισω μερος της μηχανης η κουμπωνει καπου..??

Κοιταζα το πρωι το που και πως μπαινει η βαση θελει 4 τρυπες στο πλαστικο εκει που τελειωνει ο λασπωτηρας αλλα παρατηρησα οτι και ειναι πολυ μεσα(κοινως θα τρωω φουλ νερα) και οτι πιθανον να χρειαστω και τσαλακωμα στη πινακιδα(γιατι εχω στοκ εξατμισεις και στριμωχνεται πολυ) οπτε αρχιζω και σκεφτομαι αλλες λυσεις και για να μη τρωω νερα και για να κουμπωνει σωστα και σκεφτηκα τη βαση που εχει το wr250x που θα κουμπωνει στο ιδιο σημειο με 4 βιδες για πειτε καμια γνωμη....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	wr2.jpg 
Προβολές:	145 
Μέγεθος:	41,8 KB 
ID:	147917

Παλαιό μέλος
    αν ειναι να βγαινει τοσο εξω.... καλυτερα να αφηνες της μανας του το πλαστικο..!!αν το εβαζα εγω θα κοιταγα να μπει οσο μεσα γινεται(κ ας τρωω νερα -γνωμη μου ετσι..:rotflmao: )

Τοσο εξω ειναι επειδη ειναι τερμα θεου τοποθετημενο στο wr η θεση περιπου που μπαινει στο χτ ειναι περιπου στο βελος απο μεσα(και η σπαστη και αυτη)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	17010369rw1.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	37,2 KB 
ID:	147922

Παλαιό μέλος
    τοτε.....λεει

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας