Χτες το βραδυ εφαγα ξωφαλτσα την γκαραζοπορτα στο κεφαλι και εσπασε ο πισω αεραγωγος απο το κρανος μου arai rx7 (αρκετα μεγαλο κομματι)
για πειτε μια γνωμη τωρα που θα παω να το φτιαξω??
ή δωστε κανενα λινκ για το που θα βρω το ανταλακτικο.
Χτες το βραδυ εφαγα ξωφαλτσα την γκαραζοπορτα στο κεφαλι και εσπασε ο πισω αεραγωγος απο το κρανος μου arai rx7 (αρκετα μεγαλο κομματι)
για πειτε μια γνωμη τωρα που θα παω να το φτιαξω??
ή δωστε κανενα λινκ για το που θα βρω το ανταλακτικο.
ποιος αεραγωγός έσπασε? αν έσπασε το μεγάλο κομμάτι, μάλλον τον ήπιες... στο κατάλογο ανταλλακτικών δεν υπάρχει : http://www.araihelmet-europe.com/php/page/parts_ff.htm
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ποιο ειναι, μοντελο και χρωμα..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Χτες το βραδυ εφαγα ξωφαλτσα την γκαραζοπορτα στο κεφαλι ...
σόρυ για το σπαμ αλλά....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μου ρθε εικόνα του Βέγγου από το Θου-Βου που του σκάει το παραθυρόφυλλο στο κεφάλι ενώ κυνηγάει να πλακώσει στο ξύλο τον Μαπ 31
:rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Ναι Γιάννη ο μεγαλος ο δεξιος.
κοιταξα και εγω στα ανταλακτικα της αραι και δεν βρηκα τιποτα,
λογω πως το κρανος ειναι αμερικανικο δεν το παω στον Ιταλο, μαλλον θα περασω απο τον παπασταυρου ή θα το κολισω με logo, θα δω...
ειναι το rx7 nakano surriken green.
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Ναι Γιάννη ο μεγαλος ο δεξιος.
κοιταξα και εγω στα ανταλακτικα της αραι και δεν βρηκα τιποτα,
λογω πως το κρανος ειναι αμερικανικο δεν το παω στον Ιταλο, μαλλον θα περασω απο τον παπασταυρου ή θα το κολισω με logo, θα δω...
ειναι το rx7 nakano surriken green.
Παραγγελια μονο, στα 79? περιπου (σετακι και τα 2 πανε)![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
εαν εχει σπασει μονο ενα μεγαλο εννιαιο κομματι(κ οχι κ αλλα 2-3 πολυ μικρα) μπορεις να το κολλησεις.
κανε δοκιμες να δεις αν εφαρμοζει καλα.
καθαρισε το ή και γυαλοχαρτισε το ελαφρα με ψιλο χαρτι αν τυχον θελει στις ακρες της ενωσης και κολλα το.
με αυτες τις δυνατες κολλες στιγμης.
κριμα κ μ'αρεσει αυτο το σχεδιο στο RX-7!!
![]()
να πας στον παπασταυρου, να του πεις ότι ειναι αμερικάνικο, να δειτε τι μπορει να γίνει ....
ευχαριστώ παιδια!!
το κολυσα με logo και τωρα ειναι μια χαρα!!!
![]()
ο παπασταυρου μου ειπε πως δεν ειναι αμερικανικο, εγω παντως απο έκει το πηρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
να πας στον παπασταυρου, να του πεις ότι ειναι αμερικάνικο, να δειτε τι μπορει να γίνει ....
Επειδή κι εγώ αυτές τις μέρες θέλω να πάρω 1-2 ανταλλακτικά για το γιαπωνέζικο rx-7 μου, υπάρχει κάποιος λόγος που δεν πήγες στον ιταλό McTalas? Ενώ ο παπασταύρου...?
Ρωτάω επειδή με ανησύχησε κάπως το ύφος του μηνύματός σου...![]()
ΥΓ: ξέρει κανείς πόσο κάνει ένα επιρίνιο και ένας μπροστινός αεραγωγός (αυτός στο σαγώνι)?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Επειδή κι εγώ αυτές τις μέρες θέλω να πάρω 1-2 ανταλλακτικά για το γιαπωνέζικο rx-7 μου, υπάρχει κάποιος λόγος που δεν πήγες στον ιταλό McTalas? Ενώ ο παπασταύρου...?
ΥΓ: ξέρει κανείς πόσο κάνει ένα επιρίνιο και ένας μπροστινός αεραγωγός (αυτός στο σαγώνι)?
![]()
Για ριξε μια ματια εδω...http://www.motshop.de/shop/catalog/d...cPath/1_11_129
το κρανος σου ειναι ευρωπαικο ή απο ebay?Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
![]()
αν ειναι ευρωπαικο (ειδικα από Ελλαδα) δεν εχεις κανενα προβλημα και να πας και θα στο σενιαρει, αν ειναι απο εξω με το που δει το dot/snell μπορει να παθει επιλιψια (το ξερω δεν γραφεται ετσι, αλλα βαριεμαι να το φτιαχνω).
Μου εχει τυχει με ελληνα εμπορα με το που ειδε τοκρανος μου λεει αποτομα ¨δεν μπορω να σε βοηθησω πιγαινε παρτα απο εκει ποθ το αγορασες" Μονο ο Παπασταυρου (δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος ή ειχα μιλησει με καποιον υπαλληλο) αμεσως προσθυμοποιηθηκε να ψαξει και να μου βρει τα ανταλακτικα που χρειαζομουν.
το επιρυνιο το βρισκω με 15-18€ για τον αεραγωγο δεν εχω ψαξει.