Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: C02 και ντοκιμαντερ στο σκαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester

C02 και ντοκιμαντερ στο σκαι

το ειδε κανενας χθες το ντοκιμαντερ που αναφεροταν στο διοξιδιο του ανθρακα?
    με λιγα λογια υπευθυνος για την μεταβολη της θερμοκρασιας στον πλανητη ειναι ο ηλιος και μονο ο ηλιος.
    Μαλιστα η αλλαγη θερμοκρασιας εχει αμεση σχεση με τις κιλιδες που εμφανιζει στην επιφανεια του.
    Ο ανθρωπος με τιποτα δεν μπορει να συμβαλει σ'αυτο μιας και ερευνες εδειξαν οτι στα πανω στροματα της ατμοσφαιρας ο αερας παραμενει ψυχρος οπως και στους ωκεανους.

Επισης ελεγε οτι οι ωκεανοι ειναι αυτοι που ρυθμιζουν την θερμοκρασια και ψυχονται ή θερμαινονται αναλογα.απλα αυτη η αποροφηση της θερμοτητες κραταει αρκετα χρονια.

Μαλιστα εγινε και αναφορα στα πολιτικα παιχνιδια που παιχτηκαν πανω στις κλιματολογικες αλλαγες για την προωθηση της πυρηνικης ενεργειας.

πληρωμενα κατευθυνομενα ινστιτουτα ειναι αυτα που βγαλαν το πορισμα οτι ο ανθρωπος ειναι αυτος που ευθυνεται για τις κλιματολογικες αλλαγες.

η κινδυνολογια σε ολο της το μεγαλειο

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Το έχει ξαναδείξει (πως λέμε έχει ξαναμπεί )

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=70026
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    και εγώ το είδα το ντοκιμαντέρ εχθές.
    Δεν λέω μας συμφέρει... μας βολεύει... πολλά...
    Πώς γίνετε με την πρώτη που μας πουν κάτι να ανατρέπουμε όλα όσα νομίζαμε τόσο καιρό...
    Μήπως επειδή κοιμόμαστε πιο ελαφριά?? μήπως φεύγει ένα βάρος από τη συνείδησή μας??

Δεν λέω οι άνθρωποι είχαν αποδείξεις σε ότι έλεγαν, αλλά δεν νομίζω ότι θα καταλαβαίναμε αν μας έλεγαν και αρλούμπες, όπως και καλά μας έλεγαν τόσα χρόνια οι "άλλοι". Πού ξέρουμε ότι αυτό το ντοκιμαντέρ δεν το έχουνε πληρώσει οι μεγάλες εταιρείες για να βγούνε λάδι αυτές???

Ούτε πνεύμα αντιλογίας είμαι ούτε τίποτα, απλά πονηρεύομαι λιγάκι και με τις 2 τις πλευρές

Ο σκαι εχει βαλει κατα καιρους ντοκιμαντερ και με την αλλη αποψη... Anyway μπορουμε να μην κανουμε τιποτα για το Co2 και να δουμε σε λιγα χρονια αν ειναι υπευθυνο η οχι (θα εχουν λιωσει και οι παγοι, θα εχει απελευθερωθει και το μεθανιο... )

Παντως κατα τη γνωμη μου το συγκεκριμενο ρεπορταζ πιο κοντα ειναι στα συμφεροντα του κλαδου των ορυκτων καυσιμων..

Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
    Ο σκαι εχει βαλει κατα καιρους ντοκιμαντερ και με την αλλη αποψη... Anyway μπορουμε να μην κανουμε τιποτα για το Co2 και να δουμε σε λιγα χρονια αν ειναι υπευθυνο η οχι (θα εχουν λιωσει και οι παγοι, θα εχει απελευθερωθει και το μεθανιο... )
    το 70 εδειχναν ντοκυμαντερ που υπηρχε φοβος να παγωσει ολος πλανητης και να χαθει η ανθρωπινη ζωη

αθώος ο κατηγορούμενος λοιπόν .....φιουυυ και είχα αρχίσει να έχω τύψεις ... μπορούμε να ξελιγώσουμε λοιπόν τον πλανήτη άφοβα, μπορούμε να μολύνουμε να ρυπάνουμε, να κάψουμε, χωρίς να μας καίγεται καρφί!!!!! γιουπιιιιγιουπιιιιι
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    το 70 εδειχναν ντοκυμαντερ που υπηρχε φοβος να παγωσει ολος πλανητης και να χαθει η ανθρωπινη ζωη
    ναι αλλα για τη γη 30 χρονια ειναι κλασματα του δευτερολεπτου ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
    και εγώ το είδα το ντοκιμαντέρ εχθές.
    Δεν λέω μας συμφέρει... μας βολεύει... πολλά...
    Πώς γίνετε με την πρώτη που μας πουν κάτι να ανατρέπουμε όλα όσα νομίζαμε τόσο καιρό...
    Μήπως επειδή κοιμόμαστε πιο ελαφριά?? μήπως φεύγει ένα βάρος από τη συνείδησή μας??

Δεν λέω οι άνθρωποι είχαν αποδείξεις σε ότι έλεγαν, αλλά δεν νομίζω ότι θα καταλαβαίναμε αν μας έλεγαν και αρλούμπες, όπως και καλά μας έλεγαν τόσα χρόνια οι "άλλοι". Πού ξέρουμε ότι αυτό το ντοκιμαντέρ δεν το έχουνε πληρώσει οι μεγάλες εταιρείες για να βγούνε λάδι αυτές???

Ούτε πνεύμα αντιλογίας είμαι ούτε τίποτα, απλά πονηρεύομαι λιγάκι και με τις 2 τις πλευρές

σωστος αλλα νομιζω οτι ο πρασινος πλανητης πουλαει πλεον περισσοτερο.
    αν δουμε ποσες επιχηρησεις εχουν επενδυση σε πρασινα προιντα τοτε μια χαρα βολευει ολους η οικολογια μιας και βγαζουν χρηματα.

δεν λεω οτι δεν υπαρχη ρυπανση αλλα ο φοβος να μας πνιξουν οι ωκεανοι αν δεν παρουμε αυτοκινητα με καταλυτες και euro5 ειναι εξωπραγματικος τελικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
    ναι αλλα για τη γη 30 χρονια ειναι κλασματα του δευτερολεπτου ...
    αρα εκει που θα παγωναμε το 70 αλλαξανε τοσο πολυ τα πραγματα που πλεον θα λιωσουμε.
    λες και το 70 δεν υπηρχαν ο βιομηχανιες και η ρυπανση

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    αθώος ο κατηγορούμενος λοιπόν .....φιουυυ και είχα αρχίσει να έχω τύψεις ... μπορούμε να ξελιγώσουμε λοιπόν τον πλανήτη άφοβα, μπορούμε να μολύνουμε να ρυπάνουμε, να κάψουμε, χωρίς να μας καίγεται καρφί!!!!! γιουπιιιιγιουπιιιιι
    σε καμια περιπτωση αλλωστε δεν αναφερε οτι δεν εχει επιπτωσεις στην ανθρωπινη υγεια η ρυπανση.απλα δεν θα εχεις τοσο μεγαλες τυψεις οτι θα λιωσουν οι παγοι απο την yoshimura

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    σωστος αλλα νομιζω οτι ο πρασινος πλανητης πουλαει πλεον περισσοτερο.
    αν δουμε ποσες επιχηρησεις εχουν επενδυση σε πρασινα προιντα τοτε μια χαρα βολευει ολους η οικολογια μιας και βγαζουν χρηματα.

δεν λεω οτι δεν υπαρχη ρυπανση αλλα ο φοβος να μας πνιξουν οι ωκεανοι αν δεν παρουμε αυτοκινητα με καταλυτες και euro5 ειναι εξωπραγματικος τελικα
    Το εχουν ξεφτυλισει το θεμα με την "οικολογια" και το εχουν μετατρεψει σε νεα Trendy ταση...

Εκτος απ τον τεραστιο τζιρο των "πρασινων" προϊοντων, η "οικολογικη συνειδηση" εχει περασει παντου...αγοραζοντας ενα πακετο μπισκοτα βοηθατε στην διασωση του εμπριμε σαλαχιου της Ινδονησιας, υπογραφωντας αυτο υιοθετειτε ενα πιγκουϊνο και παει λεγοντας...

Τωρα που ξεπερασαμε τις ενοχες για το προπατορικο αμαρτημα, θα μας φορτωσουν νεες επειδη απλως ζουμε και αναπνεουμε...

Το να σεβεσαι το περιβαλλον και να μην εισαι επιζημιος, ειναι θεμα προσωπικης επιλογης. Ανακυκλωσε, κανε λιγο οικονομια σε ενεργεια, φυτεψε κανα δεντρο και μην πετας σκουπιδια...αυτο αρκει,αυτο μπορουμε να κανουμε οι περισσοτεροι. Να αλλαξουμε λιγο τις συνηθειες μας. Στην τελικη, ακομα και αν δεν ειναι η προστασια του περιβαλλοντος ο σκοπος, ειναι καλο να εχουμε ενα μετρο στο πως ζουμε.

...οι υστεριες δεν βοηθανε πουθενα.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    εγώ πάντως

τα 'παμε και παλιότερα

για τη Γη δεν ανησυχώ
    η Γη θα επιβιώσει από το οτιδήποτε
    ΕΜΕΙΣ (οι άνθρωποι) δε θα 'μαστε εκεί να το δούμε

μόλις μας ξεφορτωθεί θα είναι πάλι μια χαρά

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    εγώ πάντως

τα 'παμε και παλιότερα

για τη Γη δεν ανησυχώ
    η Γη θα επιβιώσει από το οτιδήποτε
    ΕΜΕΙΣ (οι άνθρωποι) δε θα 'μαστε εκεί να το δούμε

μόλις μας ξεφορτωθεί θα είναι πάλι μια χαρά

:rotflmao: :rotflmao:
    +1000

AYTO ειναι το μονο σιγουρο!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια το οτι το CO2 δεν ευθυνεται στην υπερθερμανση του πλανητη μπορει να ειναι και αληεθια.

Αυτο ομως δε συμαινει οτι δε μολυνεται κιολας ο πλανητης...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    An inconvenient truth!!! Ενα DVD που εχω προωθησει σε πολυ κοσμο, Οσοι μπορειτε να το "κατεβασετε" (E mule, Torrent), Εχει πολλα στοιχεια για το ποσο φταιμε εμεις η ο ηλιος για τα σημερινα και αυριανα αποτελεσματα! Το προτεινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ! Δειτε και το αναλογο trailer

http://video.google.com/videoplay?do...44470709189270

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ''sf'' ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ Club????
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2006, 22:09
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 15:47
  3. Φιλια Και Μπουνιες Στο Υαμαηα Μ1!!!!
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8