εσυ κανεις πως δε καταλαβαινεις....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εγω καταλαβα οτι μιλαγες για γρηγορα ξεκινηματα σε φαναρια.
Σε ποιο φαναρι τωρα τελευταια ειδες αεροπλανο??
Θα ηθελα να το δω και γω.:rotflmao:
![]()
εσυ κανεις πως δε καταλαβαινεις....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Θα ηθελα να το δω και γω.:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Θα ηθελα να το δω και γω.![]()
![]()
![]()
Δεν θα σου απαντήσω. Πάρε τηλέφωνο κανένα φίλο σου που ξέρει από φανάρια (γιατί εσυ πιο πριν είπες ότι δεν κάνεις τέτοια) και ρώτα τον τι κάνει ένα μηχανάκι με 170 άλογα σε φανάρι μέσα στην Αθήνα δίπλα σε ένα μονοκύλινδρο σαν το 690....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μου ειπε ο φιλος οτι ξεκιναει σπινιαροντας ετσι ωστε να πεταγοντε κοματια απο λαστιχο στα μουτρα του αλλου και μπαινει μπροστα ετσι ωστε να μην χωραει ο αλλος να περασει αναμεσα απο τα αμαξια.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
![]()
Δεν θα σου απαντήσω. Πάρε τηλέφωνο κανένα φίλο σου που ξέρει από φανάρια (γιατί εσυ πιο πριν είπες ότι δεν κάνεις τέτοια) και ρώτα τον τι κάνει ένα μηχανάκι με 170 άλογα σε φανάρι μέσα στην Αθήνα δίπλα σε ένα μονοκύλινδρο σαν το 690....
Και αμα βρει καμια μικρη ευθεια εξαφανιζεται.
Οντως αυτο συμβαινει??
Για πε για πε εσυ που εχεις εμπειρια απο φαναρια??
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
πρεπει να χεις φαει λαστιχο και απο παπακια εσυ με το τενερε ε??:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Μου ειπε ο φιλος οτι ξεκιναει σπινιαροντας ετσι ωστε να πεταγοντε κοματια απο λαστιχο στα μουτρα του αλλου και μπαινει μπροστα ετσι ωστε να μην χωραει ο αλλος να περασει αναμεσα απο τα αμαξια.
Οντως αυτο συμβαινει??
Για πε για πε εσυ που εχεις εμπειρια απο φαναρια??![]()
:rotflmao:
![]()
Ωχ με καταλαβανε...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πρεπει να χεις φαει λαστιχο και απο παπακια εσυ με το τενερε ε??:rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ακριβώς έτσι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Μου ειπε ο φιλος οτι ξεκιναει σπινιαροντας ετσι ωστε να πεταγοντε κοματια απο λαστιχο στα μουτρα του αλλου και μπαινει μπροστα ετσι ωστε να μην χωραει ο αλλος να περασει αναμεσα απο τα αμαξια.
Οντως αυτο συμβαινει??
Για πε για πε εσυ που εχεις εμπειρια απο φαναρια??
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Έχω λυώσει στο γέλιο!!!![]()
![]()
![]()
Πολύ πετυχημένο thread!!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
οχι φιλε εχουμε καταλαβει οτι κατα βαθος αυτο ηθελες να παρεις και τωρα απλα ζηλευεις και βγαζεις το κομπλεξ σου με το συγκεκριμενο μηχανακι..Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ωχ με καταλαβανε...![]()
τιποτα περισσοτερο και δε μας ενδιαφερει κιολας ο καθενας με τα αποθημενα του.
καινουριο μηχανακι εχεις απολαυσε το και ασε τα ασχημα να προβληματιζουν οσους τα εχουνε..
παντως πρεπει να σε προβληματισει οτι κανεις κατοχος κτμ..και 690 κιολας..δε μπηκε ποτε εδω μεσα να πει..το οτιδηποτε για τενερε...
![]()
Καλα ρε συ.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οχι φιλε εχουμε καταλαβει οτι κατα βαθος αυτο ηθελες να παρεις και τωρα απλα ζηλευεις και βγαζεις το κομπλεξ σου με το συγκεκριμενο μηχανακι..
καινουριο μηχανακι εχεις απολαυσε το και ασε τα ασχημα να προβληματιζουν οσους τα εχουνε..
παντως πρεπει να σε προβληματισει οτι κανεις κατοχος κτμ..και 690 κιολας..δε μπηκε ποτε εδω μεσα να πει..το οτιδηποτε για τενερε...
![]()
Ψυχιατρος εισαι??
Πως με εχεις καταλαβει ετσι??
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Μην τα παίρνεις ρε δούκαΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οχι φιλε εχουμε καταλαβει οτι κατα βαθος αυτο ηθελες να παρεις και τωρα απλα ζηλευεις και βγαζεις το κομπλεξ σου με το συγκεκριμενο μηχανακι..
![]()
Περί ομορφιάς... Σε άλλους αρέσει η Πάμελα και σε άλλους η Μόνικα Μπελούτσι
![]()
Εγώ πέθανα στο γέλιο με τις φωτο στην αρχή!![]()
![]()
Πλάκα κάνουμε!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Η αληθεια ειναι ομως οτι τα θαυμαζω για τις επιδοσεις τους αλλα τα φοβαμαι κιολας με ολα αυτα που εχω ακουσει...
Το ομορφότερο ΚΤΜ που έχω δει ποτέ μου ήταν ένα 640 Adventure...
Δεν θυμάμαι ποιας χρονιάς αλλά ΚΑΡΑέλεγε!!![]()
XR
XTR
XJR
Και το ομορφοτερο τενερε που εχω δει ειναι .....Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Το ομορφότερο ΚΤΜ που έχω δει ποτέ μου ήταν ένα 640 Adventure...
Δεν θυμάμαι ποιας χρονιάς αλλά ΚΑΡΑέλεγε!!![]()
....το δικο μου...
7ος 2008
![]()
![]()
![]()
Μπροστα σ αυτο μεχρι ο Καραγκουνης ειναι ομορφος![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
τωρα εσεις ειστε σε αντιπαραθεση ????
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...