Πιστεύω πως δώσαμε απάντηση σε αυτό το θέμα...
Πιστεύω πως δώσαμε απάντηση σε αυτό το θέμα...
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOURIST
Eίμαι σε ανναμένα κάρβουνα και αυτό γιατί εχω βρεί σε ένα μαγαζί στροφομετράκι της KOSO με φωτάκι μπλέ,ώρες λειτουργίας κινητήρα,και θερμοκρασιά λαδίου.70€. Οπως είναι φυσικό υπαρχουν και 3 καλώδια με τα αντοίστιχα φίς για την σύνδεση του.Αν γνωρίζει κάποιος για την σύνδεση ή το έχει βάλει στο τουμπανάκι του ας ενημερώσει.Εγω όπως το βλέπω ταιρίαζει ταμάμ σε διαστάσεις, και έχει και ίδιο χρώμα φωτισμού με το κοντέρ.
Τελικα το αγορασες φιλε μου?Που το βρηκες?
Ταχύτητες και στροφές κινητήρα ΧΤ:
113 χλμ - 4480 στροφές
129 χλμ - 5120 στροφές
145 χλμ - 5760 στροφές
Αν θέλετε σώνει και καλά να τα βλέπετε σε οθονίτσα, δώστε 70 + 50 την τοποθέτηση-τεστάρισμα.![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
kalispera to ekana evgale to DIAG alla strofes den eida.patas kai tpt allo meta?Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Kaps με το κλειδί στη θέση OFF κρατάς πατημένα τα κουμπάκια. Μετά από 5-10" και με τα κουμπάκια πατημένα γυρίζεις το κλειδί στο ΟΝ συνεχίζεις να κρατάς και θα σου βγάλει το DIAG, άσε τα κουμπιά, πάτα τη μίζα να πάρει μπροστά και θα σου βγάλει τις στροφές.