Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: Inovva or yamaha?

Νέο μέλος

Inovva or yamaha?

lpn eimai se dilima .. exw akousei para polla arnitika gia to inovva to palio kai dn kserw..
    san mixanakia m aresei to inovva to crypton r kai to x..
    Eimai prwtaris.. kai exw kapies apories..
    pio grigori epitaxinsi exei to r? to x? i to inovva? i kalitera honda i yamaha?
    peripoy posa xiliometra bgazei to ka8ena?
    kai psaxnw kati p 8a mporo na tou alaksw kana plastiko kai genika na toy kanw modelismo apanw..
    tnx gia to reading sas..

Νέο μέλος
    crypton x the best apo ta tria pou aneferes

Yamaha
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Προσωπικά έχω εμπειρία προσωπική μόνο από Yam. (πολλά χρόνια)
    Ηοnda εχω καβαλήσει πολλά αλλά δεν είχα δικό μου.
    Από ποιοτητα δεν έχουν τρελλές διαφορές και δεν μπορούν να συγκριθούν με τα παλιά καλά μηχανάκια.
    Αν θές να πειραματιστείς νομίζω και τα΄δύο τα ίδια προσφέρουν.
    Απο το Crypton μου (04) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
    Για γκάζια δεν ξέρω διότι δεν με ενδιαφέρει. Κάνει πάντως τη δουλειά του και δεν ζητάει σχεδόν τίποτα.
    Αν θέλεις γκάζια και πειράματα με μοτερ καλύτερα να κοιτάξεις κάτι σε μοτοσυκλέτα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    +1 στο γιαμαχα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    yamaxa,,ειχα το ινοβα και μου αλαξε τα φωτα,,καδενακι,, μπιστονι, μπιελα,,λαδια εκαιγε,,κι ολα αυτα στα 19000χλμ,,μακρυα απο ινοβα,,

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    yamaxa,,ειχα το ινοβα και μου αλαξε τα φωτα,,καδενακι,, μπιστονι, μπιελα,,λαδια εκαιγε,,κι ολα αυτα στα 19000χλμ,,μακρυα απο ινοβα,,
    Εντάξει δεν είχα ποτέ innova.. αλλά μήπως του είχες αλλάξει την Π_ν@_ι@? Γιατί μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο.. Σε κάθε περίπτωση ρε παιδιά εντάξει, παπιά είναι, μην πάμε και στο άλλο άκρο να ψάχνουμε επιταχύνσεις κτλπ.. Είναι εργαλεία για αστικό περιβάλλον.. πόση διαφορά να δεις από το ένα στο άλλο??

ΥΓ Ξέχασα να απαντήσω.. yamaha δαγκωτό..

+ ψυγειάκι

+ 5 αλογάκια

+ μονή ανάρτηση πίσω

+ μεταπώληση

+ πιο φτηνά ανταλλακτικά

+ 4 βαλβίδες

+ καλύτερο πλαίσιο..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Εντάξει δεν είχα ποτέ innova.. αλλά μήπως του είχες αλλάξει την Π_ν@_ι@? Γιατί μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο.. Σε κάθε περίπτωση ρε παιδιά εντάξει, παπιά είναι, μην πάμε και στο άλλο άκρο να ψάχνουμε επιταχύνσεις κτλπ.. Είναι εργαλεία για αστικό περιβάλλον.. πόση διαφορά να δεις από το ένα στο άλλο??

ΥΓ Ξέχασα να απαντήσω.. yamaha δαγκωτό..

+ ψυγειάκι

+ 5 αλογάκια

+ μονή ανάρτηση πίσω

+ μεταπώληση

+ πιο φτηνά ανταλλακτικά

+ 4 βαλβίδες

+ καλύτερο πλαίσιο..
    φιλε καμια σχεση,,εχουν περασει αποτα χερια μου ολα τα παπια της χοντα,,το ινοβα ομως που το εμπιστευτεικα δηστηχως με προδοσε,,τοκαδενακι χτυπησε εντελως ξαφνικα,,το μχν μετα τα 10000χλμπεριπου εκαιγε λαδι εντελως στα ξαφνικα,,με αποτελεσμα να χτηπησει και μπιελα,,εχω ενα σουπρα αυτο με το ταμπουρο μπροστα,,εξωτερικα ειναι για φτηξυμο,,ποτε δεν του εκανα σερβις,,μονο λαδια και μπουζι,,αν τ ακουσεις πως δουλευει θα παθεις πλακα,,ραπτομηχανη,,το ινοβα ομως ηταν μεγαλη αποτηχια,,γι αυτο περασα στη γιαμαχα και ειμαι τωρινος κατοχος ενος χ135

τουτου ρεεεε!!!!!!!! Το avatar του/της KONIORDO$
    στην πρωιγουμενη δουλεια μου ειχαμε 3 innova και στον χρονο(ουτε χρονο για την ακριβεια) βαρεσαν μπιελα και τα τρια
    κριμα στο ονομα που εχει η χοντα στα παπια τοσα χρονια ...

Inovva or yamaha?

Kymco

Νέο μέλος
    ase re.. :P

Μανιβελάτο μέλος
    Γιατί δεν κοιτάς και τα

address 125

zx 135

?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παιδια κακα τα ψεμματα με το crypton x πας ενα σκαλι πανω,και δεν συγκρινεται με κανενα παπι που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη λογω τεχνολογιας και μονο.
    Ειχα αρκετα παπακια και αφου πουλησα το τελευταιο innova(απαραδεκτο),πηγαινα για το address να πω την αληθεια,ομως αφου εκανα test ride το Χ αλλαξα τελειως γνωμη.
    Κατα τη αποψη μου τα 2 καλυτερα παπια ειναι το address και το crypton x.
    The only easy day was yesterday.

ΖΧ-130

Μέχρι στιγμής 2850 χιλιόμετρα μαζί του και μ'έχει βγάλει ασπροπρόσωπο στην επιλογή που έκανα.

Στα +

- Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (φαίνεται από την πρώτη ματιά)
    - Γενική συμπεριφορά στο δρόμο (καταπίνει ανώδυνα όποιες ανωμαλίες του δρόμου, πολύ καλό και στη στροφή, προσωπικά το προτίμησα απ'το Yamaha σ'αυτόν τον τομέα)
    - Φοβερή αίσθηση στιβαρότατου πλαισίου
    - Πολύ καλή η κλιμάκωση των σχέσεων του κιβωτίου(το Innova σπάει @@ σ'αυτόν τον τομέα..)
    - Μαλακές αλλαγές ταχυτήτων αν και λίγο θορυβώδεις και με περιστροφικό σασμάν (από 4η με ένα πάτημα μπροστά πάει στη νεκρά όταν είναι τελείως σταματημένο το μηχανάκι)
    - Δεν μασάει η μιζάρα του στο πρωινό πάτημα του μπουτόν όσο κρύο κι αν έχει έξω
    - Οικονομία καυσίμου αν και καρμπυρατεράτο
    - Πολύ καλές επιδόσεις (τα 100 τα έχει για πλάκα στο κοντέρ ενώ εγώ είδα τελική 130κάτι, έχει περιθώρια ακόμα όμως αν και δεν είναι για την ηλικία μου αυτά τα πράγματα )
    - Ικανοποιητικά φώτα (από τα λίγα παπιά που κυκλοφορούν σήμερα με διακόπτη που σβήνουν εντελώς, για μένα είναι πλεονέκτημα αυτό)
    - Ο μεγαλύτερος χώρος κάτω απ'τη σέλα (16 λίτρα νομίζω)
    - Γέμισμα ρεζερβουάρ χωρίς να χρειαστεί να σηκωθώ απ'τη σέλα
    - Λάστιχα που μέχρι στιγμής δεν μ'έχουν προδώσει ούτε στο ελάχιστο
    - Δεν έχει τρίξει ούτε για δείγμα (παρατήρησα αρκετά μονωτικά/αντιθορυβικά υλικά ανάμεσα στα κουμπώματα των πλαστικών του μερών
    - Πλήρης πίνακας οργάνων με στροφόμετρο
    - Απίστευτη ηρεμία από τους ενοχλητικούς κραδασμούς των μονοκύλινδρων όσο ανεβαίνουν οι στροφές πράγμα που οφείλεται στην ύπαρξη συνεμπλόκ στις βάσεις του μοτέρ
    - Άνετη αντιολισθητική και ευρύχωρη σέλα για οδηγό και συνεπιβάτη
    - Σε πολύ καλή τιμή, φθηνότερο από Innova και πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου (έχω αλλάξει 3 καρμπυρατεράτα στη ζωή μου -δεν έχει σημασία πως και γιατί- κι έχω οδηγήσει αρκετά και το ψεκαστό) και πολύ φθηνότερο απ'το Crypton (αν και το Yamaha είναι υδρόψυκτο, βάλε και το μονό αμορτισέρ πίσω). Στα 1975ευρώ με ακτίνες και στα 2095 με χυτούς τροχούς της Enkei.

Στα -

- Θα ήθελα να έχει δυνατότερα φρένα
    - Ταμπούρο πίσω (προσωπικά το προτιμώ για παπί αλλά θα το ήθελα πιο δυνατό)
    - Ψηλά τοποθετημένα μαρσπιέ συνεπιβάτη σε σημείο που τον κουράζουν σύντομα (ίσως οφείλεται στο σπορτίβικο στυλ του παπιού)
    - Αερόψυκτο, προσωπικά δεν το βάζω στα μειονεκτήματα αφού δεν ζητάω πολλά πολλά μπιχλιμπίδια από ένα παπί αλλά απ'τη στιγμή που το Crypton βγήκε υδρόψυκτο για πολλούς δείχνει μείον μιας και ανέβηκε ο πήχης ουσιαστικά στην κατηγορία.

Από design άλλους τους ενθουσιάζει και άλλους τους απωθεί, εγώ το έχω κάνα 4μηνο κι ακόμα μου πιάνουνε την πάρλα στα φανάρια και δεν μ'αφήνουν να φύγω όταν ανάψει το πράσινο, το γέλιο το μεγάλο το έχουν οι βενζινάδες πάντως όταν με κοιτάνε περίεργα περιμένοντας να κατέβω απ'τη σέλα

Κυκλοφορεί και σε Modenas με την ονομασία X-Cite 130.

Για όποια απορία για το ΖΧ-130 εδώ θα τριγυρίζω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	2600 
Μέγεθος:	60,8 KB 
ID:	148073

innova,το εχω και ειναι πολυ καλό...αυτοι που πέρνουν Honda νομίζουν οτι δεν πρεπει να τους κάνουν servise φιλαράκο,γι'αυτο λενε όλα αυτα...
    Perimenei to neo V4 tis HONDA.....

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. yamaha aerox 50 or honda innova??
    από jim_7 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2009, 21:20
  2. pwleitai bold'or 900cc f2.!!!
    από itsabigworld στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2003, 22:05
  3. Περοφεριακ Yamaha (μεταχειρισμενα ή μαιμουδενια)
    από pk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 14:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ