Σελίδα 18 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 366

Θέμα: R6 2008 Vs Gsxr 600 K8

Παλαιό μέλος
    na sai kala...
    R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
    na sai kala...
    Tι να πω φίλε μου? Ο Σάκης δε σε έβρισε! Εσύ τον έβρισες.
    Και μαλιστα πως? Σου τα λέμε για να διορθώσουμε το system failure
    που επικρατεί στο κεφάλι σου!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Μανιβελάτο μέλος
    Παιδιά εντάξει.. περδικολάστιχο το κάναμε το threadάκι.. Ίσως ο Ζεύκας να έχει δίκιο.. δεν τίθεται θέμα για το αν έχουμε δίκιο για όσα λέμε και για το πόσο προφανή θα έπρεπε να είναι... αλλά με τον τρόπο μας ίσως και να προκαλούμε το αντίθετο αν και η αλήθεια είναι πως πιστεύω πως ούτως ή άλλως δεν θα άλλαζε τίποτα. Όσον αφορά την πίστα, και εγώ διαφωνώ στο ότι σου δίνει παιδεία. Κατ εμέ σου δίνει γνώσεις και εμπειρία, και σε κάνει καλύτερο "χειριστή" του οχήματος. Σίγουρα εκτιμάς και τον εξοπλισμό.. αλλά παιδεία αποκτάς στον δρόμο, αν και γενικά παιδεία ένας άνθρωπος, ή έχει σε όλες τις εκφράσεις της ζωής του, ή δεν έχει πουθενά.. Το aprilia rs 125 είναι ένα καταπληκτικό μικρό πραγματικό ss, πανάλαφρο, σπιρτόζικο, με 35 άλογα που μπορούν να το κινήσουν πολύ πολύ σβέλτα και νομίζω και εγώ ότι είναι αρκετό, και όχι μόνο για παιδιά 18 χρονών. Από εκεί και πέρα ο Λευτεράκης γνώμη δεν αλλάζει οπότε εγώ απλώς να ευχηθώ καλή τύχη και ελπίζω να μην μετανιώσει πικρά την επιπόλαιη αυτή επιλογή.

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
    Vasilis 88 thanks... alla exw apofasisei oti tha to parw to mixanaki.... edw mesa mpika k an diavasete to prwto post lew oti tha to parw... den rwtaw kanenan peri autou.... apla rwtaw kapoia pragmata p den i3era...an me pernagan ta gsxr pali auto tha eperna... anaferw APO THN ARXH OTI THA TO PARW... kai nai...an thelete me pistevete fisika oti piga se pista... den sas zorizei kaneis.... kai file saki... o ZEUKAS leei kathara poios arxise... etsi einai.... AN M TI MPAINEIS THA STHN MPW K EGW... ETSI PAEI.. telospantwn.. k eipa k 3analew.. apo thema diplwmatos exete DIKIO.. alla eimai apo ta atoma p den tha ropiazw tin R6 sto dromo... an thelete me pistevete.. mono pista!!!
    Φίλε μου θα στο ξαναπώ επειδή μάλλον δεν με έπιασες πρίν: χωρίς δίπλωμα ΔΕΝ μπαίνεις σε καμιά πίστα!!! Τουλάχιστον Σέρρες απ`ότι ξέρω το δίπλωμα είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Και έτσι πληροφοριακά, στις άλλες πίστες που λές ότι οδήγησες το Z και το gsxr σε αφήσανε χωρίς δίπλωμα?
    Chris

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    RE.,.TI EGINE EDO MESA...ME PERNANE KAI TA R6 08 TORA??AKOY 130 ALOGA TO R6...

ERE KAI NA TSAKOSO KANENA POYTHENA..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της snow
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Φίλε μου θα στο ξαναπώ επειδή μάλλον δεν με έπιασες πρίν: χωρίς δίπλωμα ΔΕΝ μπαίνεις σε καμιά πίστα!!! Τουλάχιστον Σέρρες απ`ότι ξέρω το δίπλωμα είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Και έτσι πληροφοριακά, στις άλλες πίστες που λές ότι οδήγησες το Z και το gsxr σε αφήσανε χωρίς δίπλωμα?
    den zitane diploma.
    45 e zitane e3oplismo .
    kai mixani xoris kagela.

Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
    den zitane diploma.
    45 e zitane e3oplismo .
    kai mixani xoris kagela.
    Όντως δεν ζητάνε ρητά, επειδή μάλλον υποθέτουν ότι έχει ο άλλος που θέλει να μπεί. Δεν ξέρω στα σίγουρα ρε παιδιά, απλά υποθέτω το λογικό! Αν ξέρει κανείς στα σίγουρα ας πει!

[edited] τελικά δεν χρειάζεται δίπλωμα στην πίστα...άκυρο λοιπον
    Chris

Παλαιό μέλος
    file... gemania zhtane alla epeidh me eidan mikro... den 3erw kiolas..!!! prin 2 xronia padws o pateras m 3erei kapoious simantikous ekei pera k den ipirxe provlima!!!!!
    R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman

Den gnorizo ti isxuei tora gia serres i megara...
    Mporo mono na miliso gia tis parakato pistes stis opoies odigo sixna...

Pannonia ring Ouggaria
    Hungaroring F1 Ougaria
    Most Tsexia
    BrnoGP Tsexia

Den Zitaei kaneis diploma kai den einai aparaitito na exeis diploma....
    Ean simmetexeis se agones prepei na exeis agonistiko diploma License....

Zitane na exeis Motosikleta se poli kali katastasi kai proetoimasmeni gia pista (oxi ka8reptes, fota, me sirmatasfalisi gia ladia ktl) kai kalo sigxrono prostateutiko exoplismo me prodiagrafes...

Plironeis apo 100 eos 150 euro tin imera....

Thats all...

Edit: Yparxoun odigoi (agoria kai koritsia) ilikias 14-16 eton pou odigoun 250cc racing kai ilikias giro sta 16-18 pou odigoun supersport kai superbikes kai simmetexoun kai se episimous agones, alla den exoun diploma gia odigisi sto dromo...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    RE.,.TI EGINE EDO MESA...ME PERNANE KAI TA R6 08 TORA??AKOY 130 ALOGA TO R6...

ERE KAI NA TSAKOSO KANENA POYTHENA..

Kai omos....
    Ego exo R6 me 136ps kai filos R6 me 135ps metrimena se diaforetika dinamometra...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
    Kai omos....
    Ego exo R6 me 136ps kai filos R6 me 135ps metrimena se diaforetika dinamometra...
    polla re file moy akoygonte...eisai sigoyros diladis?

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    Η Serres den zitane diploma

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
    Η Serres den zitane diploma
    Δηλαδή μπορώ να πάω και εγώ που είμαι 17 και να τρέξω χωρίς δίπλωμα με όσα κυβικά θέλω???

Σχετικά με το δίπλωμα, ούτε στις Σέρρες σε υποχρεώνουν αλλά αν θυμάμαι καλά το χαρτί που υπογράφεις, η υπεύθυνη δήλωση δηλαδή αναφέρει πάνω ότι "...δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω δίπλωμα" απλά για να είναι καλυμμένοι οι ίδιοι. Τώρα δεν ξέρω αν πάει κάποιος 17 χρονος με R1 αν θα τον αφήσουν
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    polla re file moy akoygonte...eisai sigoyros diladis?

Gia tin akribeia tria diaforatika R6 2008 metri8ikan se 3 diaforetika dinamometra ...

Ena stin Praga ena sto Brno kai ena sto Vyskov (poleis tis Tsexias)

1. Moto standard 122ps / 124ps / 125ps

2. Moto me olokliri exatmisi, filtro aeros kai power commander 133ps/135ps/136ps

( kai sta 3x R6 xrisimopoiisame tin idias markas kai montelo olosomi exatmisi, to idio filtro aeros kai to idio programma sto power commander )

To diko mou einai auto me ta 136ps sto Brno sto Vyskov einai to deutero R6 me ta 133ps
    kai stin praga einai to trito R6 me ta 135ps.

Σελίδα 18 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Gsxr 600 K8
    από pantheo στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2008, 22:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •