Παιδιά ο καιρός είναι μαμώ!!! Ξεκινάω!!!
Που είναι τα βατραχοπέδιλα ρε γμτ.....???
![]()
Παιδιά ο καιρός είναι μαμώ!!! Ξεκινάω!!!
Που είναι τα βατραχοπέδιλα ρε γμτ.....???
![]()
Όπως το είπες............. Όχι εκδρομούλα δεν μπορούμε να πάμε με αυτό το καιρό, ούτε καν μέχρι τη γωνία δεν πας έτσι που είναι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Mitsos1
Είναι να μη σε θέλει... Άμα δε σε θέλει, τότε άστο να πάει, άστο....
Γμτ............![]()
![]()
![]()
Άντε να δούμε τι θα γίνει αύριο μπας και πάμε στην άλλη εκδρομή με τα παιδιά.......
Αν και δεύτερο βράδυ να κάτσω μέσα για να ξυπνήσω πρωί...........δύσκολο.........
![]()
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΑΧΥΠΛΟΑ, ΛΕΜΕ!!!!
ΟΙ ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ ΟΚ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλη μια βόλτα πνίγηκε...
![]()
![]()
![]()
Το άλλο Σάββατο πάλι!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
&#@%#*$(^%)&(*%(*&($&#^@$#@#$!@&#&*($(&%*&#%@&%$#*^%#&$**%*
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
&#@%#*$(^%)&(*%(*&($&#^@$#@#$!@&#&*($(&%*&#%@&%$#*^%#&$**%*
ΚΑΛΑ Ε!!! ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ![]()
![]()
![]()
ΓΙΑ ΠΕΣ, ΓΙΑ ΠΕΣ!
Αααααα δεν γίνετε να μεταφράσω τα παραπάνω μπινελίκια φίλε μου….. απλά αφου μαμιετε έτσι….είμαι αναγκασμένος να πάω στο ΙΚΕΑ για ψώνια…..&*%#$*^%$(&)*&%$^((&(%(*&^%)&*(%*^#$_)%(^*#&@%
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Άντε να δούμε πότε θα πάμε βόλτα.
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
kala eee !!!
ti leme twwwwraaaa????
193 minhmata ..... kai akomh paizete h ekdromh tou s/k
Έτσι είμαστε εμείς στο Μοτο ρε, πολυλογάδες, και σε όποιον αρέσουμε.
Θυμάμαι αυτό που μας είπε ο Στάθης στο τελευταίο Δέλεαρ. Όταν έπεσε το forum και πήγαμε στο Bikenet, κάναμε 650 post σε 4-5 μέρες, τη στιγμή που οι γνήσιοι Bikenetάδες κάνανε περίπου 250 στο ίδιο χρονικό διάστημα...
Τελικά είναι να μην είσαι γρήγορος. Άμα είσαι γρήγορος, είτε στο στροφιλίκι είτε στο πληκτρολόγιο... αυτό φαίνεται !!!!
O KAIΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΛΙΑΣ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΡΙΧΝΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
Έλα μάγκες, η βροχή σταμάτησε!!!! Μπορούμε να βγούμε και να κάνουμε μια άνετη λασποβόλτα:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mitsos1
Έτσι είμαστε εμείς στο Μοτο ρε, πολυλογάδες, και σε όποιον αρέσουμε.
Θυμάμαι αυτό που μας είπε ο Στάθης στο τελευταίο Δέλεαρ. Όταν έπεσε το forum και πήγαμε στο Bikenet, κάναμε 650 post σε 4-5 μέρες, τη στιγμή που οι γνήσιοι Bikenetάδες κάνανε περίπου 250 στο ίδιο χρονικό διάστημα...
Τελικά είναι να μην είσαι γρήγορος. Άμα είσαι γρήγορος, είτε στο στροφιλίκι είτε στο πληκτρολόγιο... αυτό φαίνεται !!!!
EXOUME RR QWERTY !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Εδώ ΚιάτοΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
O KAIΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΛΙΑΣ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΡΙΧΝΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
Η βροχή μόλις σταμάτησε
Απέναντι όμως(εκεί που θέλατε να πατε ) δεν βλέπεις τίποτα από την βροχή
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΒΑΡΥΜΠΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΜΕ ΠΑΠΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOCBR
Έλα μάγκες, η βροχή σταμάτησε!!!! Μπορούμε να βγούμε και να κάνουμε μια άνετη λασποβόλτα:rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΜΕ ΠΑΠΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΜΠΟΠΗ ΕΙΝΑΙ