Οπως ολες οι σωστες αντιπαραθεσεις-τσακωμοι ετσι και αυτη ξεκιναει χαλαρα μετα ψιλοαγριευει και στο τελος ειμαστε αγαπημενοι και αγκαλιασμενοι και παμε γιαΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τωρα εσεις ειστε σε αντιπαραθεση ????
![]()
![]()
Οπως ολες οι σωστες αντιπαραθεσεις-τσακωμοι ετσι και αυτη ξεκιναει χαλαρα μετα ψιλοαγριευει και στο τελος ειμαστε αγαπημενοι και αγκαλιασμενοι και παμε γιαΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τωρα εσεις ειστε σε αντιπαραθεση ????
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
και παμε για![]()
![]()
Άδικος κόπος, αυτό το "...απλώς υπάρχουν άντρες που δεν πίνουνε πολυ" έχει αποτέλεσμα μόνο στις γυναίκες![]()
Εγώ που έχω ΤΕΝΕΡΕ ,αλλά μου αρέσει και αυτό το ΚΤΜ , μάλλον θα πρέπει να νοσηλευθώ σε ψυχιατρική κλινική και να ακολουθήσω θεραπεία με ηλεκτροσόκ και κρύα ντους…
:hypnotize :hypnotize
ξεκινάς σωστά.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
θα πρέπει να νοσηλευθώ σε ψυχιατρική κλινική και να ακολουθήσω θεραπεία με ηλεκτροσόκ και κρύα ντους…:hypnotize :hypnotize
ΝΑΙΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Εγώ που έχω ΤΕΝΕΡΕ ,αλλά μου αρέσει και αυτό το ΚΤΜ , μάλλον θα πρέπει να νοσηλευθώ σε ψυχιατρική κλινική και να ακολουθήσω θεραπεία με ηλεκτροσόκ και κρύα ντους…
:hypnotize :hypnotize![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Πολλά ++++Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ξεκινάς σωστά.
Έχοντας καταλάβει και αποδεχτεί το πρόβλημα έχεις ήδη κάνει ένα τεράστιο βήμα προς την επίλυσή του![]()
![]()
Τι δουλειά έχει ο Χαρλεάς στη μέση με το Tenere Club ;Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
τελικα , αρεσει και σε άλλους....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τι δουλειά έχει ο Χαρλεάς στη μέση με το Tenere Club ;![]()
Αυτός είναι μέσα από την εποχή του ΧΤΖ600 ΤΕΝΕΡΕ , γι αυτό έχει μούσι…
![]()
Φαίνεται παλιά καραβάνα, θα περιμένει πως και πως το 12άρι φαντάζομαιΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Αυτός είναι μέσα από την εποχή του ΧΤΖ600 ΤΕΝΕΡΕ , γι αυτό έχει μούσι…
![]()
![]()
![]()
Αααα....ώστε έτσι εεεε.....???Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
στη μέση με το Tenere Club ;![]()
![]()
Ρε θα βάλω φουσκωτούς στην πόρτα στον Τερκενλή, κιάμα ξαναμπείς γράψε μου...![]()
Κάνε ευχή να περάσει σύντομα η οικονομική κρίση κι αν δεν τους περάσω από πάνω με την εικονιζόμενη κούκλα να μπω μέσα να μη με λένε maki206Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αααα....ώστε έτσι εεεε.....???![]()
Ρε θα βάλω φουσκωτούς στην πόρτα στον Τερκενλή, κιάμα ξαναμπείς γράψε μου...![]()
![]()
(ο Τερκενλής ελπίζω μόνο να μη στραβώσει που θα του κάνω το μαγαζί λαμπόγυαλο)![]()
![]()
![]()
Εσύ το πήρες το XR τελικά ; :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
tenere VS 690...![]()
ωραια κοντρα....
γιακαι για
![]()
Ωωωωππαααα....αποκαλύψεις…Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κάνε ευχή να περάσει σύντομα η οικονομική κρίση κι αν δεν τους περάσω από πάνω με την εικονιζόμενη κούκλα να μπω μέσα να μη με λένε maki206![]()
(ο Τερκενλής ελπίζω μόνο να μη στραβώσει που θα του κάνω το μαγαζί λαμπόγυαλο)![]()
![]()
![]()
![]()
Σε διορίζω Πρόεδρο Νοτίου Ελλάδος του club…:o
Το λοιπόν, αυτήν να πάρεις , την αγωνιάρικη
![]()