ναι είναι η αλήθεια ότι εσύ τις λές καλύτερα τις παπαριές.....Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
div400 δεν τοχεις το θεμα.Ας το να παει στην ευχη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
...
![]()
ναι είναι η αλήθεια ότι εσύ τις λές καλύτερα τις παπαριές.....Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
div400 δεν τοχεις το θεμα.Ας το να παει στην ευχη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
...
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Vestromas το γεγονός ότι πίσω από τους περισσότερους πολιτικούς υπάρχουν συμφέροντα (οικονομικής πιστεύω φύσης) τα οποία προσπαθούν να επηρεάσουν (και πολλές φορές επηρεάζουν) τις αποφάσεις τους είναι απλά αναμφισβήτητο. Εξάλλου το lobbying έχει γίνει πλέον επιστήμη. Κατά την άποψή μου τα μόνα συμφέροντα που κρίβονται πίσω από διάφορα πολιτικά γεγονότα είναι οικονομικής φύσης σε συνδύασμο με την απόκτηση ισχύς μέσω της εξουσίας, με σκοπό όμως και πάλι το κέρδος.Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
sergiosm πριν τον Πουτιν οι αδελφοτητες κανανε κουμαντο στην Ρωσσια με μαριονετες τον Γελτσιν και πριν τον Κορμπατσοφ, που διαλυσανε την Ρωσσια, με σκοπο να την ενταξουν στο σχεδιο της νεας παγκοσμιας ταξης οπως κανανε και με τις Η.Π.Α.
Ο Πουτιν προοριζοταν για μαριονετα στα συμφεροντα των ολιγαρχων της νεας ταξης και κατ επεκταση του Σατανα και των Νεφελιμ, για οσους τα πιστευουν.
Ο Πουτιν ομως τους χαλασε την μαγιονεζα και ηδη εχουν αρχισει τα μεγαλα γλεντια.
Φορολογισε μαφιες φυλακισε λαμογια και αναγκασε να αυτο εξοριστουν πολλοι αλλοι λαμογιοι που παρασκηνιακα τον στηριξαν.
Ετσι ξαναεκανε την Ρωσσια υπερδυναμη και οι Σατανοσταλτοι, προσπαθουν να τον μαζεψουν με κατι ψιλοτερτιπια, που ο Πουτιν δεν τα μασαη, γιατι ειναι παλιος εκπαιδευμενος καγκεμπιτης. Δεν ειναι ουτε Ομπαμα ουτε Μπους.
Γι αυτο λεμε οτι στον Πουτιν πουτινιες δεν περνανε.![]()
Τωρα γιατι πολυ χαιρομαστε με τις πουτινιες του Πουτιν και οχι των αλλων;
Γιατι εχουμε διαβασει τα πρωτοκολα του Σαμαελ και ξερουμε το ζοφερο μελλον που ετοιμαζετε για την ανθρωποτητα μεσω της νεας ταξης πραγματων.
Ξερουμε επισης ολα τα κολπα και τα στημενα καθως και ποσο ευκολα μπορουν με την προπαγανδα τους να κανουν το ασπρο μαυρο.
Τελος ξερουμε οποιος αντιστεκετε ποσο ευκολα βγαινει γραφικος συνομοσιολογος κλπ και δεν μας πειραζει καθολου οταν χρεωνομαστε τετοιες ρετσινιες γιατι επαληθευοντε ολα οσα ξερουμε.![]()
Οταν παρει χαμπαρι και ο υπολοιπος κοσμος τι παιζετε θα ειναι καλυτερα για ολους μας.![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Πούτιν φυλάκισε και εξολόθρεψε αυτούς με τους οποίους δεν μπορούσε ή δεν ήθελε πλέον να συνεργαστεί και έφτιαξε αυτούς που θέλει.
Μήπως το ίδιο δεν έκαναν και οι αμερικάνοι με τον Λάντεν. Στην αρχή τον εκπαίδευσαν για να πολεμήσει μαζί τους και μόλις τους την έκανε έγινε τρομοκράτης. Νομίζω ότι η ιστορία έχει πολλά τέτοια παραδείγματα.
Η σύνδεση όμως όλων αυτών με το θέο και τον σατανά και συνακόλουθα ο χαρακτηρισμός των μεν ως των καλών και των δε ως των κακών, οι οποίοι πολεμάνε για τα σχέδια του θεού και του κακού αντίστοιχα, προσωπικά δεν μεν πείθει. Δεν θα προσπαθήσω όμως να σε πείσω για το αντίθετο, διότι καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του. Και φυσικά, εγώ τουλάχιστον, δεν θα σου απαγορεύσω να λες τη γνώμη σου.
![]()
![]()
![]()
o Bladimir δεν ειναι πολιτικος
http://efficientawesomeness.com/blog...re-badassness/
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Aμα διαβασετε τα πρωτοκολα, θα παθετε μεγαλη πλακα. Τα αυθεντικα ομως του Σαμαελ.
Εκει θα δειτε αν στην πραγματικοτητα παιζουν οικονομικα συμφεροντα.
Τα οικονομικα, ειναι η επιφανεια. Πισω απ ολα αυτα παιζετε τρελο παιχνιδι εξουσιας σε σκληρο πνευματικο επιπεδο.
Αυτοι που εχουν οικονομικα συμφεροντα ειναι απλες μαριονετες που εχουν τρελαθει απο πλεονεξια και απλως θα τα παρουν στον ταφο τους.
Πισω ομως απ το σχεδιο αυτο καποιοι δεν πεθαινουν δεν διψανε δεν πεινανε δεν εχουν αναγκη το χρημα γιατι το εχουν ολο και διαχειριζοντε ψυχες με αυτο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλη μία αφελής ερώτηση:Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Aμα διαβασετε τα πρωτοκολα, θα παθετε μεγαλη πλακα. Τα αυθεντικα ομως του Σαμαελ.
Πώς ξέρουμε ότι αυτά είναι τα αυθεντικά;
![]()
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από div400
ο Πούτιν είναι με τα Νεφελίμ που του δίνει αυτομάτως το αλάθητο...:hypnotize
![]()
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Εγω προσωπικα επαθα πλακα οταν τα διαβασα...και συνειδητοποιησα οτι ο πακιστανος στο Μοναστηρακι μου ειχε πουλησει τα ημιτασιον.Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
![]()
Υ.Γ Αληθεια ποσο πρωτοκολλα (και ποια) πρεπει να διαβασουμε για να κατανοησουμε το αυτονοητο.Οτι ολα γινονται για το χρημα και την εξουσια.Ολα ετσι δουλευαν απο αρχαιοτατων χρονων.
Βρε συ βεστρομα φοβαμαι ωρες ωρες να σου πω οτι οταν η μελισσουλα παει στο λουλουδακι εχει πονηρο σκοπο.
Επισης οταν ο Αι βασιλης καθεται πισω απο τον ταρανδο δεν ρυθμιζει βαλβιδες.....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Θα το καταλαβεις αμεσως Θεου θελοντος, πια ειναι τα αυθεντικα.
Πως καταλαβαινεις ας πουμε τα αυθεντικα τα Dainese απ τα φερμουαρ που χαλανε αμεσως;![]()
Καπως ετσι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
gcrook, οι ανθρωποι, απο τον πιο φτωχο εως τον πιο πλουσιο, ζουν ενα τεραστιο σκηνοθετημενο παραμυθι και χορευουν ασταματητα χωρις να το καταλαβαινουν, οχι για παρτι τους αλλα για τον εξω απο δω.
Βεβαια αυτο φαινετε πολυ κουφο για πολλους, αλλα δυστηχως ετσι ειναι.
Οι πραγματικες απαντησεις υπαρχουν για οποιον θελει να τις δει.
Για οποιον δεν θελει οτι και να λεω εγω η οποιοςδηποτε αλλος και οτι αποδειξεις και να βγουν, θα λεμε για Ταρανδους βαλβιδες μοναστηρακια και αλλες π@π@ριες χειροτερες απο αυτες που λεω εγω.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
και αλλες π@π@ριες χειροτερες απο αυτες που λεω εγω.![]()
![]()
![]()
Χαχαχα το ακουσες αυτο div400; :a17: :a17: :a028: :a028: :a44: :a44:![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
τη σοβιετική ένωση... Τη ρωσία την διαλύσανε άλλοι το '17...Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
με μαριονετες τον Γελτσιν και πριν τον Κορμπατσοφ, που διαλυσανε την Ρωσσια
γης μαδιαμ...
RASPUTIN...
Accipere quam facere praestat injuriam
έτσι ακριβώς.Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Οι πραγματικες απαντησεις υπαρχουν για οποιον θελει να τις δει.
αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επειδή θέλεις να δεις κάτι και για το λόγο αυτό το βλέπεις, αυτό το κάτι υπάρχει πραγματικά...
![]()
Για οσους τα πιστευουν, φιλε sergiosm. Eγω ειμαι απ αυτους που τα πιστευουν.
Δεν τα επιβαλω σε κανεναν. Απλως εκφραζω αυτο που πιστευω.
Φυσικα το εχω ψαξει και το εχω μελετησει.
Δεν ξυπνησα ενα πρωι και ειπα ετσι ειναι.
Απο την αλλη, πολλοι τα μελετανε αυτα και πιο πολυ απο εμενα και βγαζουν διαφορετικα συμπερασματα.
Δεν τρεχει τιποτα. Κουβεντα να γινετε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΛΣτρωμάΑρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ο Πουτιν ομως τους χαλασε την μαγιονεζα και ηδη εχουν αρχισει τα μεγαλα γλεντια.
Φορολογισε μαφιες φυλακισε λαμογια και αναγκασε να αυτο εξοριστουν πολλοι αλλοι λαμογιοι που παρασκηνιακα τον στηριξαν.
Ετσι ξαναεκανε την Ρωσσια υπερδυναμη και οι Σατανοσταλτοι, προσπαθουν να τον μαζεψουν με κατι ψιλοτερτιπια, που ο Πουτιν δεν τα μασαη, γιατι ειναι παλιος εκπαιδευμενος καγκεμπιτης. Δεν ειναι ουτε Ομπαμα ουτε Μπους.
Γι αυτο λεμε οτι στον Πουτιν πουτινιες δεν περνανε.καμία επαφή με την πραγματικότητα ε; Δεν καβαλάς μία το ΛΣτρώμι που το έχεις 4 χρόνια και έχει κάνει 25Κχμλ, και να ανηφορίσεις για Ρωσσία να δεις τα new russians και μετά να μας τα πεις και εμάς; :smilea:
Α, πάρε και μια σκηνή θαυμασμού του δικού σου:
«Θα πάω και θα τον κρεμάσω τον Σαακασβίλι από τα αρχ...» είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός στον Ν.Σαρκοζί, ο οποίος ρώτησε έκπληκτος: «Να τον κρεμάσεις;». Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό, ο Βλ.Πούτιν απάντησε: «Γιατί όχι; Μήπως και οι Αμερικανοί δεν κρέμασαν τον Σαντάμ Χουσεΐν;»
Ψύχραιμος, ο Γάλλος πρόεδρος σχολίασε: «Θέλεις λοιπόν να καταντήσεις σαν τον Μπους;», οπότε έλαβε την απάντηση από τον Βλ.Πούτιν: «Σε αυτό που λες έχεις κάποιο δίκιο».
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=957943![]()
Eιπα εγω οτι ο Πουτιν ειναι κανενας Αγιος;![]()
Ειναι γνωστα αυτα που λες.
Ψαξε λιγο και τα αγνωστα και αυτα που δεν τα μαθαινεις ετσι ευκολα.
Εισαι ο βιογραφος μου μηπως και ξερεις τα χλμ που εχω κανει ψαρουκλα;![]()
![]()
![]()