ΕΥΤΥΧΩΣ...........ΠΗΡΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Στό τσάφ......!!!!
![]()
εγω για το παιχνιδι εχω να πω τα εξης :
- ΜΠΡΑΒΟ σε βαλβερδε και σαντος που σε ντερμπυ επαιξαν και οι δυο με 2 επιθετικους, οπως ακριβως πρεπει ( αυτα να τα βλεπουν καποιοι με συστηματα με ενα επιθετικο εντος εδρας)
- αυτος ο ντιογο φαινεται σε πολλες περιπτωσεις να ειναι μεγαλο καραγκιοζακι....
- ειμαι περιεργος να δω - μιας και οπως λενε τα βιντεο ειναι στην διαθεση της δικαιοσυνης - τι ακριβως θα γινει με το αλητικοχτυπημα στον ντιογο..
![]()
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ ....ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΝΟΣ![]()
![]()
![]()
ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
εγω για το παιχνιδι εχω να πω τα εξης :
- ΜΠΡΑΒΟ σε βαλβερδε και σαντος που σε ντερμπυ επαιξαν και οι δυο με 2 επιθετικους, οπως ακριβως πρεπει ( αυτα να τα βλεπουν καποιοι με συστηματα με ενα επιθετικο εντος εδρας)
- αυτος ο ντιογο φαινεται σε πολλες περιπτωσεις να ειναι μεγαλο καραγκιοζακι....
- ειμαι περιεργος να δω - μιας και οπως λενε τα βιντεο ειναι στην διαθεση της δικαιοσυνης - τι ακριβως θα γινει με το αλητικοχτυπημα στον ντιογο..
![]()
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ ....ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΝΟΣ![]()
![]()
![]()
ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ
Α.......Α........Α ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ
Μήν άδικείς κάποιους άλλους........
![]()
Ευτυχως που υπαρχει και ο Ολυμπιακος......Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΥΤΥΧΩΣ...........ΠΗΡΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Στό τσάφ......!!!!
![]()
Και παιρνεις κανα στοιχημα.....![]()
ρε φιλε γι'αυτο δεν θα κανετε ποτε τιποτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
θα ηταν πολυ ευκολο οι γκελες των αλλων να απαλλασουν το γαυρο απο τη βρωμα των πετσινων πρωταθληματων που παιρνει!!!!!
αλλα δυστηχως για σας δεν ειναι ετσι φιλε μου!!!!
γιατι οτι και να παθετε, οσο και χαλια να ειστε παντα η διαιτησια, η παραγκα και ο κοκκαλης θα φταιει...
![]()
Αστους τωρα........ Δεν τους λυπασαι......Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ρε φιλε γι'αυτο δεν θα κανετε ποτε τιποτα...
γιατι οτι και να παθετε, οσο και χαλια να ειστε παντα η διαιτησια, η παραγκα και ο κοκκαλης θα φταιει...
![]()
Θυμασαι...??? Καπου τον αυγουστο......
Πατερας,Βγαινοπουλος, Γιανακοπουλαιοι..... ΘΑ...ΘΑ....ΘΑ....ΘΑ.....
(Α ρε τζιγγερακο..... Ολοι για εσενα δουλευουν.....)
Και ποιο να βρισουν τα παιδια τωρα...??? Το κοτερο...????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
:rotflmao:
Εχει ξαναμπει...... :rotflmao:
Πριν τρεις μηνες περιπου....![]()
![]()
![]()
Αν θες ... Κατι νεωτερο...... :rotflmao:
Κι αυτό που λες εσύ έχει ξαναγραφτεί...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εχει ξαναμπει...... :rotflmao:
Πριν τρεις μηνες περιπου....![]()
![]()
![]()
Αν θες ... Κατι νεωτερο...... :rotflmao:
Αν θες κάτι πρωτότυπο..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι και έκανε μια ευκαιρια ο ΠΑΟΚ και καμια ο Ολυμπιακος....(αν εξαιρέσεις τις στημένες φάσεις)...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
το πόσο επιθετικά παίζεις εξαρτάται από το πόσους παίχτες βγάζεις στην επίθεση και όχι από τους πόσους επιθετικούς έχεις μέσα στην ενδεκάδα...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Γκαγκατσοπατερας Vs Γκακγατσο-υϊο...
μια συχγυση την ειχε ο διαιτητης και οι νοικοκυρες στα πλαγια...δεν ηξεραν τι να σφυριξουν![]()
![]()
![]()
![]()
Περα απο την πλακα απαραδεκτη η ενεργεια του Γκαρσια, ο οποιος ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθει πρωτιστως απο τον ΠΑΟΚ...οχι μονο να φωναζουν επειεδη βγηκε ο Κωνσταντινου και ειπε μια μ@λ@κι@...
Για τον ΠΑΟ, ηταν ισως το χειροτερο παιχνιδι που εχει παιξει μεχρι σημερα.
Ξαναρχισαν οι γκρινιες...να φυγει αυτος, να ερθει εκεινος, που βαδιζουμε, τι μας επιφυλασσει το μελλον, ειναι στραβος ο γυαλος; και αλλα τετοια...
Οι παικτες αυτοι εχουν αποδειξει οτι ξερουν καλα ενα πραγμα τουλαχιστον φετος...να κυκλοφορουν την μπαλα! Ειδατε κατι τετοιο στον αγωνα με την ΑΕΛ; @@δια...κατι κουρασμενα και βαριεστημενα παλικαρια απεναντιο σε μια ομαδα που πηγαινε πρωτη στην μπαλα και ασκουσε πιεση σε ολες τι γραμμες...
μετα βεβαια μας φταιει ο Τεν Κατε...επειδη μερικοι ειναι βαριοκοληδες και δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους...
+7 ε; στα @@δια μας...
1 γκολ εχετε πετυχει εκτος εδρας ρεεεεεεεεεεε
![]()
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ξαναρχισαν οι γκρινιες...να φυγει αυτος, να ερθει εκεινος, που βαδιζουμε, τι μας επιφυλασσει το μελλον, ειναι στραβος ο γυαλος; και αλλα τετοια...
Οι παικτες αυτοι εχουν αποδειξει οτι ξερουν καλα ενα πραγμα τουλαχιστον φετος...να κυκλοφορουν την μπαλα! Ειδατε κατι τετοιο στον αγωνα με την ΑΕΛ; @@δια...κατι κουρασμενα και βαριεστημενα παλικαρια απεναντιο σε μια ομαδα που πηγαινε πρωτη στην μπαλα και ασκουσε πιεση σε ολες τι γραμμες...
μετα βεβαια μας φταιει ο Τεν Κατε...επειδη μερικοι ειναι βαριοκοληδες και δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους...
και οπως ειπε και ο Μουρινιο...
"τι να κάνει ο προπονητης οταν οι παιχτες δεν μπορουν να διωξουν την μπαλα 3 μετρα μακρια?"
ετσι και εμεις....τι να σου κανει ο προπονητης αν οι παιχτες δεν μπορουν να δωσουν μια πάσα στα 3 μέτρα...??
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
+7 ε; στα @@δια μας...
1 γκολ εχετε πετυχει εκτος εδρας ρεεεεεεεεεεε
![]()
Ασε να πουμε και καμμια μ@λ@κι@ ρε.......![]()
Εχει πολυ δρομο ακομα...... Το +7 τοσο νωρις ειναι απλα.....Τιποτα.
![]()
ναι το ιδιο λεμεΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ναι και έκανε μια ευκαιρια ο ΠΑΟΚ και καμια ο Ολυμπιακος....(αν εξαιρέσεις τις στημένες φάσεις)...
το πόσο επιθετικά παίζεις εξαρτάται από το πόσους παίχτες βγάζεις στην επίθεση και όχι από τους πόσους επιθετικούς έχεις μέσα στην ενδεκάδα...![]()
θυμησου ομως με τον γαυρο με ποσους επαιξες εσυ και ποτε![]()
Εν τω μεταξυ με την μαλακια του Γκαρσια, πραγματικα λυπηθηκα τον Ντιογκο και για πρωτη φορα στην ζωη μου υποστηριξα γαυρο...ηθελα να φανε ενα γκολ τα Μπογκια γιατι δεν γουσταρω τετοιες λαλακιες...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ασε να πουμε και καμμια μ@λ@κι@ ρε.......![]()
Εχει πολυ δρομο ακομα...... Το +7 τοσο νωρις ειναι απλα.....Τιποτα.
![]()
![]()
Τωρα εχω συνελθει βεβαια....γ@μιεται ο γαυρος...![]()