Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 162

Θέμα: Τι θα γίνει με τα κινητά επιτέλους?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν δεν υπάρχει σήμανση... (που συνήθως υπαρχει σε ταχείας κυκλοφορίας εντός πόλεως)... το όριο στην Ε.Ε. αν θυμάμαι καλά είναι τα 50-55 χ.α.ω.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σκεπτόμενο Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να τα κάνουν σε άλλη χώρα (π.χ. Αυστρία ή Γαλλία ή Ελβετία ή Γερμανία ή UK) και να αρχίσουν να βλέπουν τα ευρώ τους να μετακομίζουν απο την τσέπη τους (στην καλύτερη) και το όχημα τους να το παίρνει γερανός επιτοπου (στην χειρότερη ... και ναι συμβαίνει σε χώρες που είναι προηγμένες).

Ο ΚΟΚ είναι νόμος και ερμηνεύεται κατά γράμμα και οχι επιλεκτικά. Θες να κάνεις την παρανομία κύριος;... σαφώς και είναι επιλογή σου... εκείνο που δεν είναι επιλογή σου είναι να το παίζεις "άδικημένος-αγαναχτησμένος" όταν θα πέσει η καμπάνα.

Κατανοητό;

Gandalf
    Έχοντας ζήσει στη Γερμανία και οδηγήσει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα στο εθνικό, αλλά και στο επαρχιακό δίκτυο της Γερμανίας, Αυστρίας, Ελβετίας, Ιταλίας και πολλών άλλων χωρών της Ευρώπης (και όχι μόνο) θα συμφωνήσω με τον Gangalf ότι εκεί ούτε που διαννοείσαι να διαπράξεις παρανομία, αλλά όχι γιατί θα σε πιάσουν, αλλά διότι αγενός η οδική συμπεριφορά και παιδεία είναι τέτοια που και κάφρος να είσαι σε "βάζει" στη διαδικασία να σκεφτείς και να μην παρανομήσεις και αφετέρου, οι δρόμοι, η σήμανση και (πολλές φορές) τα όρια ταχύτητας είναι καλύτερα και πιο κοντά στην πραγματικότητα απ' ότι εδώ. Και για να προλάβω την όποια εξυπνάδα, δεν αναφέρομαι στην χωρίς όρια Autobahn, αλλά στο ευρύτερο οδικό δίκτυο.

Όσο αφορά τον κοκ, θα επαναλάβω ότι η απαρχαιωμένη λογική του σε συνδυασμό με την επιλεκτική του τήρηση από την τροχαία, δυστυχώς τον κάνει αναξιόπιστο. Και θα αγαναχτώ κάθε φορά που θα πληρώνω πρόστιμα-εισφορές στα ταμεία του κράτους, θα φρικάρω όταν πληρώνω διόδια σε εθνικές του τρόμου και θα ουρλιάζω όταν με γράφουν για υπερβολική ταχύτητα (110) στην άδεια Βουλιαγμένης με όριο 70 που στα 23 χρόνια που οδηγώ δεν έχω δει κανένα να οδηγεί με τόσα!΄

Και για να κλείσω, πριν μου ανέβει κι άλλο το αίμα στο κεφάλι, ας δούμε λίγο τους νομοθέτες μας πως κυκλοφορούν χωρίς κράνος ή ζώνη , που παρκάρουν, πόσο άνετα κλείνουν την κυκλοφορία σε ώρες αιχμής για να μην περιμένουν στην κίνηση μαζί με τα υπόλοιπα ζώα (εμάς) και ας μιλήσουμε μετά για την κατά γράμμα τήρηση του νόμου.
    never ride faster than your angels can fly

Αρχικά δημιουργήθηκε από agelosmarinis

Και για να κλείσω, πριν μου ανέβει κι άλλο το αίμα στο κεφάλι, ας δούμε λίγο τους νομοθέτες μας πως κυκλοφορούν χωρίς κράνος ή ζώνη , που παρκάρουν, πόσο άνετα κλείνουν την κυκλοφορία σε ώρες αιχμής για να μην περιμένουν στην κίνηση μαζί με τα υπόλοιπα ζώα (εμάς) και ας μιλήσουμε μετά για την κατά γράμμα τήρηση του νόμου.
    αν την καφρίλα των "από πάνω", την χρησιμοποιούμε ως πρόσχημα για να κάνουμε κι εμείς τα ίδια...

κλάφτα χαράλαμπε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    @VanDemien: την λογικη σου την καταλαβαινω, αλλα να ξερεις οτι οι νομοι απεχουν πολυ απ'το να ειναι "σωστοι"(με καθε τροπο:λογικης,καλυψης καθε περιπτωσης κτλ).
    αν ηταν ολα τελεια θα ηταν σωστη η αποψη σου αλλα οχι μ'αυτην την κατασταση.
    δειχνεις περιεργα τυφλη εμπιστοσυνη σ'αυτο που λεμε κρατος..

γινεσαι νομιζω κομματακι υπερβολικος

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Και μέχρι τη σελήνη να είχες ορατότητα, πάλι θα ήθελα να είμαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά όταν θα αποφάσιζες πως κατά τη γνώμη σου, δεν κινδυνεύει κανείς απ' την παράβασή σου.
    και χανεις το δικιο σου ετσι..
    αναμεσα απο τα αυτοκινητα(εν κινηση και σταματημενα) περνας;
    με αυτοκινητο η μηχανακι τηρεις παντου κ παντα(σε εθνικες..) τα ορια;

@sakisvolos: το οτι ειναι η πιο σωστη κινηση αυτη που εκανες σε περιπτωση που χρειαστει να μιλησεις στο αμαξι εξυπακουεται
    αλλα νομιζω το εχουμε παρατηρησει ολοι οτι αλλιως ειναι να μιλας σε καποιον διπλα σου κ αλλο να μιλας σε καποιον στο κινητο.
    δεν ξερω γιατι αλλα ειναι αλλιως..

Δεν είναι οτι δεν κάνουμε παρανομίες εδώ... φυσικά και κάνουμε όλοι μας... έστω και το στιγμιαιο 80-100χ.α.ω που έχουμε εντός άστυ είναι παράνομο. Η διαφορά δεν είναι εκεί όμως κύριοι... είναι στο οτι πάμε να βγούμε και απο πάνω και λέμε οτι ήταν "ασφαλές"!!! .. για να το κάνουμε.

Το κάναμε;;;;... οκ... ας πληρώσουμε τότε και ας αφήσουμε τις δικαιολογίες για αγρίους. (Κυριολεκτικά για αγρίους όμως).

Ο ΚΟΚ είναι νόμος και ερμηνεύεται κατά γράμμα και οχι επιλεκτικά. Θες να κάνεις την παρανομία κύριος;... σαφώς και είναι επιλογή σου... εκείνο που δεν είναι επιλογή σου είναι να το παίζεις "άδικημένος-αγαναχτησμένος" όταν θα πέσει η καμπάνα.

Κατανοητό;

Gandalf
    +1000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Μάλλον πρέπει να μάθουμε την αλφαβήτα εδώ πέρα.. πάντα οι ίδιοι νομιμοφανείς με τα μεγάλα λόγια..

Άλλο είναι το ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ το κόκκινο φανάρι και αλλο το ΠΕΡΝΑΩ το κόκκινο φανάρι!! Έλεος πια.. Δεν είπε κανένας ότι πέρασε το κόκκινο στη Βουλιαγμένης ώρα αιχμής γιατί βιάζεται, γιατί γουστάρει, γιατί είναι μάγκας, γιατί έτσι την έχει δει... Λέμε ότι περάσαμε ένα κόκκινο φανάρι υπό συνθήκες ασφαλείας που δε μπα να λέτε ό,τι θέλετε το να περιμένεις στην άκρη της αριστερής λωρίδας ν'ανάψει για να στρίψεις επειδή δεν υπάρχει βοηθητική λωρίδα με το ρεύμα σου να έχει πράσινο και να κινδυνεύεις να σου τον καρφώσει κανένας από πίσω και να σε στείλει 10 μέτρα μακριά, ναι ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ από το να περάσεις αν βλέπεις 100 μέτρα μακριά ότι δεν έρχετάι τίποτα.

Και πάλι αυτή είναι μία περίπτωση που μπορεί να τύχει να εκτιμήσεις ότι καλύτερα να περάσεις. Δεν λέμε κάντε το συνήθεια, δεν λέμε αγνοήστε τα πάντα και κάντε του κεφαλιού σας, αλλά καλύτερα να έχουμε σκεπτόμενους οδηγούς, παρά οδηγούς ρομπότ που δεν μπορούν να εκτιμήσουν μία κατάσταση. Και ξέρω ότι όλοι εδώ μέσα κατά καιρούς και εκεί που σας παίρνει κάπου θα την έχετε κάνει τη στραβή κι ας παριστάνετε τώρα τους νομοταγείς.

Όταν φτιάξουνε τους άθλιους δρόμους, την ανύπαρκτη ή ελλειπή σήμανση, τα γελοία όρια ταχύτητας, όταν βάλουνε σωστούς σηματοδότες με βοηθητικές λωρίδες και σωστά ρυθμισμένους και όταν αναθεωρήσουν τον προϊστορικό Κ.Ο.Κ. (αλήθεια τον εχετε διαβάσει ποτέ εσείς που τον υποστηρίζετε; ), τότε κάντε ξανά την κουβέντα με πιο σωστές βάσεις...
    Θάνος..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από agelosmarinis
    .................θα επαναλάβω ότι η απαρχαιωμένη λογική του σε συνδυασμό με την επιλεκτική του τήρηση από την τροχαία...........
    Μου απηύθηναν κι άλλοι το λόγο, αλλά κοιτάξτε τι λέει το άτομο.
    Ποιος επιλέγει που θα τηρήσει τον κ.ο.κ; Η τροχαία ή εσύ; Η τροχαία μπορεί να επιλέγει το είδος της παράβασης για την οποία θα σε γράψει! Εσύ επιλέγεις όμως τον κανονισμό στον οποίο θα υπακούσεις! Και σε ξαναρωτώ! Με ποιο δικαίωμα; Ποιος είσαι; Είσαι κάποιος υπέρτατος νομοθέτης που αποφασίζεις για το τι είναι χρήσιμο και τι άχρηστο στον κ.ο.κ; Λες πως απάντησες αλλά δεν απαντάς! Με ποιο δικαίωμα παραβιάζεις κατά βούληση ότι αποφασίσεις; Με ποιο δικαίωμα, όταν περνάς με κόκκινο, τολμάς και κατακρίνεις μια παράβαση που είναι λιγότερο επικίνδυνη, σύμφωνα με στατιστικές καταγραφές για τα αίτια των ατυχημάτων;

Παλαιό μέλος
    Που είναι επιτέλους αυτά τα φανάρια στη μέση του πουθενά, από όπου περνάνε μόνο κουνούπια και μύγες και στα οποία έχεις ορατότητα μέχρι το Παρίσι; Στο Θεσσαλικό κάμπο; Μπερδέψατε τις κόκκινες λάμπες ορισμένοι; Αgelosmarinis κι εγώ μιλάω στο κινητό όταν οδηγώ. Αλλά μόνο όταν είμαι μόνος στην εγνατία, απ' τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Αλεξανδρούπολη. Επίσης είμαι δυνητικός πρωταθλητής της F1 (ο Senna με δολοπλοκίες μου πήρε τη θέση στη McLaren), οπότε έχω πολύ καλύτερα αντανακλαστικά από εσάς τους κοινούς θνητούς και επέλεξα πως αυτή η παράβαση δεν είναι σημαντική για μένα, δεν ισχύει! Είναι άκυρη! Έτσι ακούγονται και τα..."ε να, δεν έρχονταν κανένας για 20 λεπτά, ήμουν στη μέση της ερήμου της Arizona, όπου οι κάφροι έβαλαν φανάρι" και λοιπές μπούρδες.
    Προς πληροφόρηση των υπολοίπων, που χωρίς να έχουν επιχειρήματα αναρωτιούνται αν εγώ που λέω αυτά, τηρώ τον κ.ο.κ. η απάντησή μου είναι πως τον τηρώ κατά γράμμα εκτός από περιπτώσεις που τον έχω παραβιάσει παρά τη θέλησή μου. Περιμένω και το επόμενο επιχείρημά σας.
    Επίσης προς κάποιον (δε θυμάμαι) που είπε "το βάλατε κάτω το καημένο το παιδί και του τη λέτε επειδή πέρασε με ένα κοκκινάκι ενώ κι εσείς κάνετε χειρότερα" τότε το ίδιο έχω να πω κι εγώ για τα καημένα τα παιδιά, που τα έβαλε κάτω ο δικός σου καημένος και τα χτυπάει ανελέητα επειδή έτυχε να μιλήσουν με την άρρωστη μανούλα τους στην Αυστραλία την ώρα που οδηγούσαν, επειδή σε λίγο θα έμπαινε στο χειρουργείο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Να τα κάνουν σε άλλη χώρα (π.χ. Αυστρία ή Γαλλία ή Ελβετία ή Γερμανία ή UK) και να αρχίσουν να βλέπουν τα ευρώ τους να μετακομίζουν απο την τσέπη τους (στην καλύτερη) και το όχημα τους να το παίρνει γερανός επιτοπου (στην χειρότερη ... και ναι συμβαίνει σε χώρες που είναι προηγμένες)
    Σε γενικές γραμμές συμφωνώ! Αλλά αν δείτε Ευρωπαίο οδηγό στην Ελλάδα και κυρίως Γερμανό ή
    ιταλό θα χάσετε κάθε ιδέα μα κάθε ιδέα λέμε ξεσαλώνουν κανονικά!
    Πιο πολύ οι Ιταλοί με τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα δεν υπολογίζουν τίποτα!

Που είναι επιτέλους αυτά τα φανάρια στη μέση του πουθενά, από όπου περνάνε μόνο κουνούπια και μύγες και στα οποία έχεις ορατότητα μέχρι το παρίσι; Στο Θεσσαλικό κάμπο; Μπερδέψατε τις κόκκινες λάμπες ορισμένοι;
    Φίλε μου γίνε λιγότερο σαιξπηρικός ανατρίχιασα..

Εσύ όταν βρίσκεσαι σε διασταύρωση χωρίς φανάρι παίρνεις τηλέφωνο τη NASA να σου δώσει το Οκ για να περάσεις ή κάθεσαι και περιμένεις μήπως και έρχεται κανένα διαστημόπλοιο με την ταχύτητα του φωτός από το Παρίσι;

Αντί να λες όλα αυτά τα τραγικά, έλα στην Αθήνα μία βόλτα και θα συναντήσεις πολλά πρόχειρα και επικινδυνα φανάρια κατά τη συνηθισμένη προχειράτζα που μας διακατέχει.
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    @sakisvolos: το οτι ειναι η πιο σωστη κινηση αυτη που εκανες σε περιπτωση που χρειαστει να μιλησεις στο αμαξι εξυπακουεται
    αλλα νομιζω το εχουμε παρατηρησει ολοι οτι αλλιως ειναι να μιλας σε καποιον διπλα σου κ αλλο να μιλας σε καποιον στο κινητο.
    δεν ξερω γιατι αλλα ειναι αλλιως..
    Είπαμε ότι ναι έχει διαφορά αλλά σκέψου λίγο να έχεις μπροστά σου ένα καραγκιόζη που με αυτοκίνητο
    που έχει στο χέρι το κινητό και μιλάει στο φανάρι και ανάβει πράσινο και κάνει μια ώρα να ξεκινήσει.
    Και αφού το κάνει το αμάξι πάει σαν σαλιγκάρι με λουμπάγκο διότι ούτε ταχύτητα μπορεί να αλλάξει
    αλλά και γιατί είναι εντελώς στην κοσμάρα του!

Ε! Αυτούς τους βρίζω και συνήθως δεν το καταλαβαίνουν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Όταν φτιάξουνε τους άθλιους δρόμους, την ανύπαρκτη ή ελλειπή σήμανση, τα γελοία όρια ταχύτητας, όταν βάλουνε σωστούς σηματοδότες με βοηθητικές λωρίδες και σωστά ρυθμισμένους και όταν αναθεωρήσουν τον προϊστορικό Κ.Ο.Κ. (αλήθεια τον εχετε διαβάσει ποτέ εσείς που τον υποστηρίζετε; ), τότε κάντε ξανά την κουβέντα με πιο σωστές βάσεις...
    +1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Άλλο είναι το ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ το κόκκινο φανάρι και αλλο το ΠΕΡΝΑΩ το κόκκινο φανάρι!! Έλεος πια.. Δεν είπε κανένας ότι πέρασε το κόκκινο στη Βουλιαγμένης ώρα αιχμής γιατί βιάζεται, γιατί γουστάρει, γιατί είναι μάγκας, γιατί έτσι την έχει δει...
    Εδώ είσαι πολύ λάθος! Θέλω να πιστεύω ότι δε μιλάς σοβαρά ε;;;; Τι θα πει άλλο παραβιάζω το κόκκινο και άλλο περνάω;;;
    Έλεος δηλαδή!!!!!!!!!!!
    Δεν υπάρχει κοίταξα είδα δεν έρχονταν κανείς και πέρασα είσαι λάθος!
    Αν δηλαδή είναι βράδυ και δεις ότι δεν έρχεται ''κανείς'' ενώ έρχετε κάποιος με χαλασμένα ή ξεχασμένα σβηστά φώτα τι θα γίνει;;;;

Παραβίαση θεωρείτε και είναι και στις δύο περιπτώσεις!
    Πριν από ενάμιση χρόνο έτσι σκοτώθηκαν δυο παιδιά 14 και 15 χρονών που κινούνταν στον περιφερειακό
    του Βόλου (που ο θεός να τον κάνει περιφερειακό χωρίς φώτα και σωστή σήμανση)!
    Πέρασε όπως λες το κόκκινο και ''έλεγξε καλά'' αλλά ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ τα πιτσιρίκια!
    Το μεγαλύτερο κακό στην περίπτωση αυτή είναι ότι τα παιδιά αυτά οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα ένα
    μισοχαλασμένο παπί χωρίς φώτα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    +1000

Εδώ είσαι πολύ λάθος! Θέλω να πιστεύω ότι δε μιλάς σοβαρά ε;;;; Τι θα πει άλλο παραβιάζω το κόκκινο και άλλο περνάω;;;
    Έλεος δηλαδή!!!!!!!!!!!
    Δεν υπάρχει κοίταξα είδα δεν έρχονταν κανείς και πέρασα είσαι λάθος!
    Αν δηλαδή είναι βράδυ και δεις ότι δεν έρχεται ''κανείς'' ενώ έρχετε κάποιος με χαλασμένα ή ξεχασμένα σβηστά φώτα τι θα γίνει;;;;

Παραβίαση θεωρείτε και είναι και στις δύο περιπτώσεις!
    Πριν από ενάμιση χρόνο έτσι σκοτώθηκαν δυο παιδιά 14 και 15 χρονών που κινούνταν στον περιφερειακό
    του Βόλου (που ο θεός να τον κάνει περιφερειακό χωρίς φώτα και σωστή σήμανση)!
    Πέρασε όπως λες το κόκκινο και ''έλεγξε καλά'' αλλά ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ τα πιτσιρίκια!
    Το μεγαλύτερο κακό στην περίπτωση αυτή είναι ότι τα παιδιά αυτά οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα ένα
    μισοχαλασμένο παπί χωρίς φώτα!
    Εκείνο που θέλω να πω είναι πως το περιστατικό που περιγράφεις μπορεί κάλλιστα να συμβεί σε μία διασταύρωση χωρίς σηματοδότη. Το "κοίταξα αλλά δεν είδα" είναι από μόνο του ένα γεγονός με καταστροφικές συνέπειες και όχι το αποτέλεσμα της απόφασης να περάσεις ένα κόκκινο. Ό,τι και να κάνεις εννοείται ότι βλέπεις και ελέγχεις απόλυτα τι γίνεται στο δρόμο, διαφορετικά δεν έχει νόημα να μιλάμε για οδηγούς!!

Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση ότι πρέπει κανείς να περνάει με κόκκινο και θέλω να το τονίσω γιατί στην προσπάθεια να εξηγήσω ένα μεμομονωμένο περιστατικό που μπορεί να συμβεί στον καθένα μπορεί να φανεί ότι λέω λάθος πράγματα..

Θα ξαναπώ όμως ότι το ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ είναι κάτι τελείως διαφορετικό, με διαφορετικές συνθήκες και διαφορετικούς λόγους όταν συμβαίνει.. πιστεύω ότι είναι ευνόητο, αλλά δεν θα επιμείνω αν δεν το βλέπετε έτσι.

Το θέμα της σήμανσης, του ΚΟΚ, της σηματοδότησης, των κινητών.. είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που εστιάζεται κυρίως στην υποδομή και την παιδεία και όχι στην τυφλή υπακοή των οδηγών σε αναχρονιστικούς νόμους που χρόνια τώρα αναπροσαρμόζονται μόνο ως προς τα πρόστιμα!
    Θάνος..

τι θα γινει με τα κινητα??? .............ΤΙΠΟΤΑ..........και 2000 προστιμο να ριχνουν ....ΤΙΠΟΤΑ ......

Σκεπτόμενο Μέλος
    Μου απηύθηναν κι άλλοι το λόγο, αλλά κοιτάξτε τι λέει το άτομο.
    Ποιος επιλέγει που θα τηρήσει τον κ.ο.κ; Η τροχαία ή εσύ; Η τροχαία μπορεί να επιλέγει το είδος της παράβασης για την οποία θα σε γράψει! Εσύ επιλέγεις όμως τον κανονισμό στον οποίο θα υπακούσεις! Και σε ξαναρωτώ! Με ποιο δικαίωμα; Ποιος είσαι; Είσαι κάποιος υπέρτατος νομοθέτης που αποφασίζεις για το τι είναι χρήσιμο και τι άχρηστο στον κ.ο.κ; Λες πως απάντησες αλλά δεν απαντάς! Με ποιο δικαίωμα παραβιάζεις κατά βούληση ότι αποφασίσεις; Με ποιο δικαίωμα, όταν περνάς με κόκκινο, τολμάς και κατακρίνεις μια παράβαση που είναι λιγότερο επικίνδυνη, σύμφωνα με στατιστικές καταγραφές για τα αίτια των ατυχημάτων;
    Κάτσε να δω τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις στην απάντηση μου και με ξαναρωτάς... Θα προσπαθήσω ξανά:

1) Ποιος επιλέγει που θα τηρήσει τον κοκ? Απάντηση: Εγώ!
    2) Με ποιο δικαίωμα; Απάντηση: Με το δικαίωμα που μου δίνει η κρίση μου.
    3) Ποιος είσαι? Απάντηση: Ένας άνθρωπος με κοινή λογική, καθόλου υπέρτατος νομοθέτης με εμπιστοσύνη στην κρίση του και ελάχιστη στους "νομοθέτες" και τηρητές του νόμου... Α, και με ελάχιστο έως καθόλου σεβασμό (όπως θα έχεις μάλλον καταλάβει μέχρι τώρα) στα όργανα της επιβολής του νόμου που αντί να εκτελούν ένα χρήσιμο λειτούργημα, λειτουργούν σαν μπαμπούλες - εισπράκτορες και χάνουν την ευκαιρία να παράγουν πολύτιμο έργο. Και να εξηγηθώ: δεν έχω τίποτε με τα μπατσάκια που ξεροσταλιάζουν στις πλατείες και πίσω από διαφημιστικές πινακίδες με σκοπό να φέρουν κανα πρόστιμο αντί να πάνε να κάνουν κάτι χρήσιμο. Το ξέρω ότι δεν είναι δική τους ιδέα, άλλωστε δεν νομίζω να "προβλέπεται" από την "υπηρεσία" να έχουν ιδέες... Με τους άλλους τα 'χω, αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις, και που σπαταλάνε τα (λιγοστά, είναι αλήθεια) μέσα που έχουν στη διάθεση τους σε άχρηστες δραστηριότητες αντί να μας προστατεύουν όπως οφείλουν!
    Αυτά!
    never ride faster than your angels can fly

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με τους καγκουρες με τα αυτοκινητα;
    από OrEsTiS82 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 09:17
  2. Τι θα γινει με τους Βενζιναδες?
    από Lazio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2005, 12:21