Σελίδα 14 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 2050

Θέμα: Xt 660 Z Aftermarket

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Φαίνεται ότι άρχισαν και αυτοί να μαθαίνουν από τη Yamaha..
    Μπααα...
    Η γιαμαχα ειναι εκτος συναγωνισμου.
    Δεν χτυπιεται απο κανεναν.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Eγώ παιδιά έκανα την παραγγελία του προστατευτικού του προβολαία από εδώ .Πριν την κάνω προέκυψε μια συνομιλία με 18 emails προσπαθώντας οι τύποι να με εξυπηρετήσουν...!

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Kι επειδή δεν ήθελα να τους δώσω στοιχεία κάρτας έτσι απλά το ανέβασαν στο eshop τους μετά από επικοινωνία με την Hepco...Ο κωδικός είναι ο 29021 και κοστίζει 63.90? + 20? τα μεταφορικά με UPS.Αν παραγγείλετε όμως 2 κομμάτια (όπως έκανα εγώ γιατί μου το ζήτησε ένας φίλος) θεωρώ ότι θα σας έρθει πιο φτηνά.Το site έχει κι άλλα πράγματα της hepco.Στην επικοινωνία είναι άψογοι και αμεσότατοι!!!
    Υπόψην.Είμαι υπέρμαχος των καταστημάτων των τοπικών και των εγχώριων γιατί τα λεφτά πρέπει να τα κάνουμε κύκλο μεταξύ μας κι όχι να τα διώχνουμε έξω, αλλά όταν τσατίζομαι με μερικούς το ψάχνω αλλιώς!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
    Είμαι υπέρμαχος των καταστημάτων των τοπικών και των εγχώριων γιατί τα λεφτά πρέπει να τα κάνουμε κύκλο μεταξύ μας κι όχι να τα διώχνουμε έξω, αλλά όταν τσατίζομαι με μερικούς το ψάχνω αλλιώς!
    Και κανεις αριστα γ@μω την μοτοδυναμικη μου την ηλιοφιλ μου και την μοτοροδα μου μεσα.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Επειδη ειμαι ευαισθητο παιδι και κρυωνουν τα χερακια μου γνωριζει κανεις για θερμαινομενα γκριπς για το τενερακι μας???
    Anty 12
    ggs
    jpk chios
    κλπ

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Επειδη ειμαι ευαισθητο παιδι και κρυωνουν τα χερακια μου γνωριζει κανεις για θερμαινομενα γκριπς για το τενερακι μας???
    Anty 12
    ggs
    jpk chios
    κλπ

Γεια σου ρε Στράτο …ευαίσθητε !!!!
    Εμείς στα νότια δεν την παλεύουμε με το κρύο….

Για …have a look

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=21578

http://www.motoraid.eu/shop/product_...roducts_id=944

Anty 12
    ggs
    jpk chios
    κλπ
    επίσης , αυτά της oxford …τα είχα βάλει στο Caponord

http://www.oxprod.com/index.php?pg=3...d=30&pid=174&p

(λες γι αυτό να είχαν γ@μηθει τα ηλεκτρικά του ???? μπααα…)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Γεια σου ρε Στράτο …ευαίσθητε !!!!
    Εμείς στα νότια δεν την παλεύουμε με το κρύο….

Για …have a look

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=21578

http://www.motoraid.eu/shop/product_...roducts_id=944
    Την αλλη Τεταρτη μαλλον παω για το σερβις των 5000 και σκεφτομαι να τα εχω παρει μεχρι τοτε για να μου τα βαλει ο γιατρος.
    Με τα χοντρα τα γαντια δεν κρυωνουν τα χερια αλλα δεν εχω καλη αισθηση και γιαυτο σκεφτομαι τα θερμαινομενα.
    Κατι ειχε πει ο Anty αν σηκωνει η ασφαλεια της μηχανης το ρευμα το επιπλεον, γνωριζεις κατι??

Την αλλη Τεταρτη μαλλον παω για το σερβις των 5000 και σκεφτομαι να τα εχω παρει μεχρι τοτε για να μου τα βαλει ο γιατρος.
    Με τα χοντρα τα γαντια δεν κρυωνουν τα χερια αλλα δεν εχω καλη αισθηση και γιαυτο σκεφτομαι τα θερμαινομενα.
    Κατι ειχε πει ο Anty αν σηκωνει η ασφαλεια της μηχανης το ρευμα το επιπλεον, γνωριζεις κατι??
    --------------------------------------------------------------------------------

http://www.xt660.com/showthread.php?...ght=alternator

Above is a thread that KEV provides the following info:

It states the alternator puts out about 35 Amps of which 20 is used already. (For an X or an R and I do not know if the Z is different but it will not be less) This leaves 15 of which he states 10 could be used safely.

What needs to be ascertained is the wattage as this is the simplest way of working it out.

Because Watts = Amps x Volts ( or W=AxV or A=W/V or V=W/A )
    We can work out what extra kit can be used on the bike.
    So if we use Kevs 10Amp useable limit we can work out how many Watts we have to play with.

10A x 12V = 120 watts.

Sat navs run for hours on a very small battery. Their power consumption is minimal. They are running a small processor and a small LCD screen and their consumption is minimal.

For example: my TomTom is rated at "5V DC 2A" (written on the back) which means it uses 10watts (max) i.e. the same as a Tenere indicator bulb or about 1/6th of a headlight bulb.

The other items are your problem. They produce heat as their primary function and this uses a lot of power. You need to add up all the wattage used and then work out if it exceeds what is available (and safe to use).

Grips that I have seen are rated at 3A and 36W (which are the same thing at 12V) and also 1.5A. I have a set that have 2 settings – Start up and normal. I do not know what wattages these are and I cannot look as I am in California at present. (Boasting – sorry)

Vests that I have seen (on the internet) do not go above 60W and a UK one from “Chilli” is only 38W.

If we add the max of all these 3 together:
    10W (GPS) + 36W (Grips) + 60W (Vest) = 106W.

This would fit in well with the 10A (or 120W at 12V) limit as suggested by Kev and still allow for a margin of safety (i.e. the other 5 unused Amps) but do not even think about getting a vest for the passenger .

One more thing, always have a margin of safety as most of these things draw a spike of high current at the point of being switched on. (like a light bulb always blows when it is being turned on)

Kev; Please jump in if need be.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Τι θα γίνει ρε με σένα...?
    Το καλοκαίρι ζεσταίνεσαι , το χειμώνα κρυώνεις....σε δουλεία να βρισκόμαστε.

Αν δεν κάνω λάθος ο ανορθωτής του Tenere είναι ίδιος με το XTR (Billy επιβεβαίωσε ) και είναι 450 Watt.
    Κάνε τους υπολογισμούς σου στο μάστορα.

Πάντως κάποιος από XT660.com που έβαλε Oxford δεν είχε πρόβλημα, αλλά είναι και ο πρώτος χειμώνας που θα βγάλει η μηχανή.
    Για να δούμε πως θα τα πάει με τα κρύα , και με περιορισμένο δούλεμα, η μπαταρία...

Στρατούλη ...δεν βάζεις και τα βύσματα που έχεις, μπας και παραπέσει κανένα repair manual στα χέρια μας .......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Τι θα γίνει ρε με σένα...?
    Το καλοκαίρι ζεσταίνεσαι , το χειμώνα κρυώνεις....σε δουλεία να βρισκόμαστε.

Αν δεν κάνω λάθος ο ανορθωτής του Tenere είναι ίδιος με το XTR (Billy επιβεβαίωσε ) και είναι 450 Watt.
    Κάνε τους υπολογισμούς σου στο μάστορα.

Πάντως κάποιος από XT660.com που έβαλε Oxford δεν είχε πρόβλημα, αλλά είναι και ο πρώτος χειμώνας που θα βγάλει η μηχανή.
    Για να δούμε πως θα τα πάει με τα κρύα , και με περιορισμένο δούλεμα, η μπαταρία...

Στρατούλη ...δεν βάζεις και τα βύσματα που έχεις, μπας και παραπέσει κανένα repair manual στα χέρια μας .......
    Εγιανε!!!
    Περιμενω απαντηση.

Φίλτατε πρόεδρα, για τον ανορθωτή, οι μηχανολογικές μου γνώσεις δεν φτάνουν τόσο μακριά!
    Σε κανά-δυό εβδομάδες πάω για το σέρβις των 20000χλμ οπότε θα είμαι ολημερίς με το δόκτορα (ΧΤολόγος ) και ελπίζω να μάθω μερικά πράγματα περισσότερα.

Στρατέγκο, και καμιά μποτούλα Alpine Stars σε "φιλική" τιμή, δεν θα μας χάλαγε!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Φίλτατε πρόεδρα, για τον ανορθωτή, οι μηχανολογικές μου γνώσεις δεν φτάνουν τόσο μακριά!
    Σε κανά-δυό εβδομάδες πάω για το σέρβις των 20000χλμ οπότε θα είμαι ολημερίς με το δόκτορα (ΧΤολόγος ) και ελπίζω να μάθω μερικά πράγματα περισσότερα.

Στρατέγκο, και καμιά μποτούλα Alpine Stars σε "φιλική" τιμή, δεν θα μας χάλαγε!!
    Τι νουμερο??? (με κομενα νυχια):rotflmao: :rotflmao:

Τι νουμερο??? (με κομενα νυχια):rotflmao: :rotflmao:
    45
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αφιερομένο στον Ταμία του Club.....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  2. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3