Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Πληροφορίες για 848

Νέο μέλος
    Χαιρετω τους φιλους της κακκινης ιταλιδας θεας! Πρωτο μου ποστ στο φορουμ και μια και δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο θεμα ειπα να ποσταρω εδω και να παραθεσω τις αποριες μου.Ειμαι λοιπον σε αναζητηση αγορας δικυκλου. Μεχρι προχτες το βραδυ μονο τα ιαπωνικα 600αρια σκεφτομουν. Καπως εσπασε ο διαολος το ποδαρι του λοιπον και λεω δεν μπαινω μια και στο site της Ducati να δω τι παιζει;E, αυτο ηταν! Επαθα πλακα με την 848!Μιλαμε για σοβαρο προβλημα. Εχω κατεβασει ηχους φωτογραφιες και βιντεο και τα βλεπω συνεχεια!Μιλαμε για ομορφια ξεχωριστη και οχι σαν τα ιαπωνικα που ολα πανω κατω μοιαζουν... Εχω απογοητετει λιγο γιατι παρατηρησα παραπονα απο κατοχους οτι γενικως οι Ducati καποια μικροπροβληματα εχουν... Θελω να ρωτησω τι ειναι αυτα τα προβληματα που συνηθως προκειπτουν; Οπως διαβαζω επισης οτι το κοστος συντηρησης ειναι ακριβο. Μιλαμε δηλαδη για τι ακριβως; Αλλαγη λαδιων, αλυσιδας λαστιχα και γενικα τετοιου ειδους πραγματα που εγω τα θεωρω αυτονοητα; Ειμαι απο τα χανια αλλα δεν μενω μες στην πολη. Μενω καμια 7αρια χλμ εξω απ αυτην και κατα μεσο ορο καθε μερα κανω στην διαδρομη σπιτι-κεντρο γυρω στα 45 χλμ. + τα οσα κανω γυροφερνοντας για προσωπικη μου ψυχαγωγια. Εκτος ομως απο την καθημερινη μου μετακινηση εχω σοι και στην ανατολικη μερια της κρητης (ηρακλειο, Αγ. Νικολαο) και πηγαινω συχνα πραγμα το οποιο θα ηθελα οταν το επιτρεπει ο καιρος να το κανω με μηχανη μια και παντα μονος μου παω και η αποσταση πηγαινε-ελα ειναι 300+ χλμ. Με καλυπτει λοιπον το 848; Θα μου πινει το αιμα με λεφτα που θα το δινω για επισκευες (οχι για συντηρηση) ή θα του το πινω εγω;Δεν θελω να ειναι καθε 2 μηνες συνεργειο για επισκευες. Για τις αποστασεις που σας ειπα θα με κουραζει η θα το ευχαριστιεμαι;Ανυπομονω για τις απαντησεις σας. Αυτα...

Φιλικα
    Βαγγέλης

ΥΓ:Ξεχασα να σας πω οτι θα ναι η πρωτη μου μεγαλου κυβισμου μηχανη. Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ...:smilea:

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από varvag1
    Χαιρετω τους φιλους της κακκινης ιταλιδας θεας! Πρωτο μου ποστ στο φορουμ και μια και δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο θεμα ειπα να ποσταρω εδω και να παραθεσω τις αποριες μου.Ειμαι λοιπον σε αναζητηση αγορας δικυκλου. Μεχρι προχτες το βραδυ μονο τα ιαπωνικα 600αρια σκεφτομουν. Καπως εσπασε ο διαολος το ποδαρι του λοιπον και λεω δεν μπαινω μια και στο site της Ducati να δω τι παιζει;E, αυτο ηταν! Επαθα πλακα με την 848!Μιλαμε για σοβαρο προβλημα. Εχω κατεβασει ηχους φωτογραφιες και βιντεο και τα βλεπω συνεχεια!Μιλαμε για ομορφια ξεχωριστη και οχι σαν τα ιαπωνικα που ολα πανω κατω μοιαζουν... Εχω απογοητετει λιγο γιατι παρατηρησα παραπονα απο κατοχους οτι γενικως οι Ducati καποια μικροπροβληματα εχουν... Θελω να ρωτησω τι ειναι αυτα τα προβληματα που συνηθως προκειπτουν; Οπως διαβαζω επισης οτι το κοστος συντηρησης ειναι ακριβο. Μιλαμε δηλαδη για τι ακριβως; Αλλαγη λαδιων, αλυσιδας λαστιχα και γενικα τετοιου ειδους πραγματα που εγω τα θεωρω αυτονοητα; Ειμαι απο τα χανια αλλα δεν μενω μες στην πολη. Μενω καμια 7αρια χλμ εξω απ αυτην και κατα μεσο ορο καθε μερα κανω στην διαδρομη σπιτι-κεντρο γυρω στα 45 χλμ. + τα οσα κανω γυροφερνοντας για προσωπικη μου ψυχαγωγια. Εκτος ομως απο την καθημερινη μου μετακινηση εχω σοι και στην ανατολικη μερια της κρητης (ηρακλειο, Αγ. Νικολαο) και πηγαινω συχνα πραγμα το οποιο θα ηθελα οταν το επιτρεπει ο καιρος να το κανω με μηχανη μια και παντα μονος μου παω και η αποσταση πηγαινε-ελα ειναι 300+ χλμ. Με καλυπτει λοιπον το 848; Θα μου πινει το αιμα με λεφτα που θα το δινω για επισκευες (οχι για συντηρηση) ή θα του το πινω εγω;Δεν θελω να ειναι καθε 2 μηνες συνεργειο για επισκευες. Για τις αποστασεις που σας ειπα θα με κουραζει η θα το ευχαριστιεμαι;Ανυπομονω για τις απαντησεις σας. Αυτα...

Φιλικα
    Βαγγέλης

ΥΓ:Ξεχασα να σας πω οτι θα ναι η πρωτη μου μεγαλου κυβισμου μηχανη. Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ...:smilea:
    Θα σε απογοητεύσω αλλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ

Όλα τα sport της DUCATI είναι πολύ απόλυτα μηχανάκια και αποδίδουν καλά είτε σε πίστα είτε σε πολύ καλό οδόστρωμα. Δρόμοι όπως της Κρήτης τα βγάζουν έξω από τα νερά τους. Αυτό ισχύει και για όλα τα σημερινά SS και Supersport αλλα ειδικά για την Ducati και το στήσιμό τους ισχύει 100%. Θα την ταλαιπωρήσεις και θα σε ταλαιπωρήσει και η οδική της συμπεριφορά δεν θα είναι καθόλου καλή (σε σχέση με αυτό που πραγματικά μπορεί να κάνει).

Εαν θέλεις SS ή Supersport για την Κρήτη οποσδήποτε τότε ενα SUZUKI GSXR (οποιοδήποτε) είναι το πιο ταιριαστό.

Εαν πάλι θέλεις την 848 γιατι μονο αυτή θέλεις είναι άλλο πράγμα. Και αν σε κουράζει (που θα σε κουράζει) τι έγινε? Εαν την ευχαριστιέσαι είναι εντελώς προσωπικό θέμα.

Η Κρήτη και οι δρομοι της πάντως γενικότερα δεν κάνουν για spor μηχανές. Βέβαια και οι υπόλοιποι δρόμοι της Ελλάδας δεν κάνουν ουσιαστικά αλλα όλο και κάτι βρίσκεται. Πάντως ΟΛΕΣ οι σημερινές SPORT είναι σχεδιασμένες για πίστα. Εαν θέλεις γκάζια με ενα ΚΤΜ990 (διάλεξε όποιο θέλεις) θα περάσεις πού καλύτερα εκεί.

Υ.Γ. σε σχέση με την αρχική σου ερώτηση, να ξέρεις ότι 748/916/996 μπορείς να φέρεις από έξω με τιμή από 4000 για 748/916 (οι 996 ανεβαίνουν απο 6000+) χωρίς τελωνείο

Νέο μέλος
    Προτιμω κατι σε super sport. Το ξερω οτι αυτες οι μηχανες ειναι απολυτες και δεν θα αξιοποιηθουν (δεν εχω σκοπο να πηγαινω κομματια-βασικα δεν νομιζω να το χω).Γι αυτο αλλωστε κλινω και προς την μερια της ducati μια και ειναι δικυλινδρη και μπορει να αξιοποιηθει πιο ευκολα απο ενα μεσο οδηγο.Θελω να εχω μια μηχανη να κανω τις εκδρομουλες μου και να μην χρειαστει να την αλλαξω σε 2 χρονια.Γι αυτο ρωταω και για το κοστος των service της και των ανταλλακτικων και κατα ποσο πιστευεται οτι θα ταλαιπωρηθω με αυτα... Οσον αφορα την κουραση πιστευω οτι οποιο super sport και να διαλεξεις κανοντας μια διαδρομη 150χλμ θα σε κουρασει οπως και να χει.Μαλλον εχω αρχισει να παθαινω αυτο που προσπαθουν να περιγραψουν οσοι εχουν ducati αλλα δεν τα καταφερνουν.(Για την σχεση μηχανης-αναβατη λεω)Το μονο που δεν θελω ειναι να σκασω τοσα λεφτα για την 848 και να μετανοιωσω που την πηρα οχι γιατι δεν με καλυπτει αλλα γιατι θα με ταλαιπωρησει με προβληματα! Με αγχωσαν κατι ποστ που διαβασα στα θεματα της 848 για κατι προβληματα γι αυτο επικεντρωνομαι εκει. Ισως να ετυχε απλα στο συγκεκριμενο παλικαρι και πολυ απλα δεν θελω να τυχει και σε μενα...

στους δρόμους της Κρήτης πολύ πιο λογική επιλογή είναι κάτι στο στυλ του β-στρόμ

τώρα αν είσαι τρελαμένος με ΣΣ, άλλο θέμα...

καλό μάστορα για ντουκάτι έχεις βρει;

Νέο μέλος
    Παιδια το ξερω οτι για τους δρομους της κρητης καλυτερα θα ηταν ενα on-off.Εγω θελω σσ ομως!Και να τα παλι.Καλους μαστορες εχουμε πολλους.Για Ducati δεν ξερω.Αλλα πες μου με την σειρα σου γιατι με ρωτας...

ό,τι μηχανάκι και να πάρεις, καλό είναι να το πάρεις ΑΦΟΥ βεβαιωθείς πως έχεις καλό μάστορα να το πηγαίνεις

ειδικά για τα ντουκάτια που έχουν ιδιαίτερες διαδικασίες συντήρησης λόγω του ντέσμο, σε σχέση με ένα τυπικό ζαπόνι 4Κ σε σειρά

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Μην πάρεις Ducati για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ δρόμο εαν δεν έχεις σκοπό να μπείς στην πίστα. Η οδική τους συμπεριφορά δεν είναι καλή σε δρόμους με ανωμαλίες (όπως και κάθε άλλο μηχανάκι με σκληρές αναρτήσεις ρυθμισμένες για πίστα) και θα σε ταλαιπωρήσει.

Εαν θέλεις Sport πάρε ΟΠΟΙΟ GSXR θέλεις και θα το ευχαριστηθείς πιο πολύ.

Πάρε DUCATI μόνο εαν θέλεις ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ για τους δικούς σου λόγους.

Σίγουρα θα σε απασχολήσει ΔΙΠΛΑ (τουλάχιστον) από οποιοδήποτε Japan και κάποιες αστοχίες είναι αναμενόμενες αλλα προσωπικά δεν θα με απέτρεπαν από το να το αγοράσω. Άλλωστε εαν κάνεις μια βόλτα σε όλα τα φορουμ θα ακούσεις ανησυχητικά πράγματα για ΟΛΕΣ τις εταιρείες (BMW, SUZUKI, HONDA κλπ) από απλά προβλήματα εως σπασμένα πλαίσια.

Αυτά και η επιλογή είναι απ'οτι καταλαβαίνω συναισθηματική περισσότερο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Καλώς ήρθες στο moto.gr. Θα διαχωρίσω το θέμα σου με άλλο τίτλο προκειμένου να πάρεις περισσότερες απαντήσεις από παιδιά που έχουν Ducati.
    Κάποια μέλη γνωρίζουν λεπτομέρειες σχετικά με την συντήρηση τους και τα συνεργεία στην Κρήτη και φαντάζομαι ότι θα απαντήσουν όταν δουν το ποστ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Μην πάρεις Ducati για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ δρόμο εαν δεν έχεις σκοπό να μπείς στην πίστα. Η οδική τους συμπεριφορά δεν είναι καλή σε δρόμους με ανωμαλίες (όπως και κάθε άλλο μηχανάκι με σκληρές αναρτήσεις ρυθμισμένες για πίστα) και θα σε ταλαιπωρήσει.

Εαν θέλεις Sport πάρε ΟΠΟΙΟ GSXR θέλεις και θα το ευχαριστηθείς πιο πολύ.

Πάρε DUCATI μόνο εαν θέλεις ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ για τους δικούς σου λόγους.

Σίγουρα θα σε απασχολήσει ΔΙΠΛΑ (τουλάχιστον) από οποιοδήποτε Japan και κάποιες αστοχίες είναι αναμενόμενες αλλα προσωπικά δεν θα με απέτρεπαν από το να το αγοράσω. Άλλωστε εαν κάνεις μια βόλτα σε όλα τα φορουμ θα ακούσεις ανησυχητικά πράγματα για ΟΛΕΣ τις εταιρείες (BMW, SUZUKI, HONDA κλπ) από απλά προβλήματα εως σπασμένα πλαίσια.

Αυτά και η επιλογή είναι απ'οτι καταλαβαίνω συναισθηματική περισσότερο.
    Man δεν θελω gsxr!Αν τελικα καταληξω σε ιαπωνα θα επαιρνα με σειρα προτεραιοτητας cbr 600r και μετα zx6r. Και στο πρωτο μου ποστ δεν ρωταω τι μηχανακι να παρω για να με βολευει στην κρητη. Ρωταω για πληροφοριες για το συγκεκριμενο μοντελο.Κυριως για μικροπροβληματα που μπορει να προκειψουν.Μπορεις σε παρακαλω να μου προσδιορισεις τι εννοεις με τις αναμενομενες αστοχιες;Λογικο να υπαρχουν προβληματα σε ολα τα μηχανακι αλλα εδω εχω ακουσει κατι παραπανω!Γι αυτο αλλωστε θελω να με ενημερωσετε οσο πιο πολυ μπορειτε...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Καλώς ήρθες στο moto.gr. Θα διαχωρίσω το θέμα σου με άλλο τίτλο προκειμένου να πάρεις περισσότερες απαντήσεις από παιδιά που έχουν Ducati.
    Κάποια μέλη γνωρίζουν λεπτομέρειες σχετικά με την συντήρηση τους και τα συνεργεία στην Κρήτη και φαντάζομαι ότι θα απαντήσουν όταν δουν το ποστ.
    Ευχαριστω πολυ! Αναμενω απαντησεις να και τωρα που ειδα τον τιτλο δεν πολυταιριαζει γιατι δεν ειναι το θεμα η επιλογη ducati για κρητη αλλα τι προβληματα μπορει να παρουσιασει το συγκεκριμενο ducati για να δω αν μπορω να τα καλυψω...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παρε ενα Multistrada η ενα Hyper...και Ducati 100% ειναι και θα τα ευχαριστηθεις περισσοτερο απο οποιοδηποτε supersport στην Κρητη

εναλλακτικα monster...

Αρχικά δημιουργήθηκε από varvag1
    Man δεν θελω gsxr!Αν τελικα καταληξω σε ιαπωνα θα επαιρνα με σειρα προτεραιοτητας cbr 600r και μετα zx6r. Και στο πρωτο μου ποστ δεν ρωταω τι μηχανακι να παρω για να με βολευει στην κρητη. Ρωταω για πληροφοριες για το συγκεκριμενο μοντελο.Κυριως για μικροπροβληματα που μπορει να προκειψουν.Μπορεις σε παρακαλω να μου προσδιορισεις τι εννοεις με τις αναμενομενες αστοχιες;Λογικο να υπαρχουν προβληματα σε ολα τα μηχανακι αλλα εδω εχω ακουσει κατι παραπανω!Γι αυτο αλλωστε θελω να με ενημερωσετε οσο πιο πολυ μπορειτε...
    τα ντουκάτια ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ βγάζουν περισσότερα προβλήματα από ένα ζαπόνι, σε διάστημα π.χ. 50.000χλμ

το 848 είναι πολύ πρόσφατο και δύσκολα θα βρεις λεπτομέρειες

δοκίμασε στο www.ducatisti.gr, όπου θα σου δώσουν και μια καλή ιδέα κόστους για την τακτική συντήρηση της μηχανής

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Παρε ενα Multistrada η ενα Hyper...και Ducati 100% ειναι και θα τα ευχαριστηθεις περισσοτερο απο οποιοδηποτε supersport στην Κρητη
    εναλλακτικα monster...
    Ακριβώς αυτά θα πρότεινα κι εγώ στον σύντεκνο !

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    δοκίμασε στο www.ducatisti.gr, όπου θα σου δώσουν και μια καλή ιδέα κόστους για την τακτική συντήρηση της μηχανής
    Ένα κόμμα μετά το gr δεν αφήνει το λινκ ν'ανοίξει σωστά, επίσης αν είδα σωστά ο φίλος varvag1 είναι ήδη μέλος του φόρουμ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ακριβώς αυτά θα πρότεινα κι εγώ στον σύντεκνο !

Εμεις οι CBFαδες ειμαστε μπροστα στην σκεψη ρ.π.μ.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2005, 09:58
  2. Πληροφορίες για CBF-600S ABS;
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 12:54
  3. Πληροφορίες για TRIUMPH TIGER 900 '98
    από dolphincry78 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 00:30