Χαιρετω τους φιλους της κακκινης ιταλιδας θεας!Πρωτο μου ποστ στο φορουμ και μια και δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο θεμα ειπα να ποσταρω εδω και να παραθεσω τις αποριες μου.Ειμαι λοιπον σε αναζητηση αγορας δικυκλου. Μεχρι προχτες το βραδυ μονο τα ιαπωνικα 600αρια σκεφτομουν. Καπως εσπασε ο διαολος το ποδαρι του λοιπον και λεω δεν μπαινω μια και στο site της Ducati να δω τι παιζει;E, αυτο ηταν! Επαθα πλακα με την 848!Μιλαμε για σοβαρο προβλημα. Εχω κατεβασει ηχους φωτογραφιες και βιντεο και τα βλεπω συνεχεια!Μιλαμε για ομορφια ξεχωριστη και οχι σαν τα ιαπωνικα που ολα πανω κατω μοιαζουν... Εχω απογοητετει λιγο γιατι παρατηρησα παραπονα απο κατοχους οτι γενικως οι Ducati καποια μικροπροβληματα εχουν... Θελω να ρωτησω τι ειναι αυτα τα προβληματα που συνηθως προκειπτουν; Οπως διαβαζω επισης οτι το κοστος συντηρησης ειναι ακριβο. Μιλαμε δηλαδη για τι ακριβως; Αλλαγη λαδιων, αλυσιδας λαστιχα και γενικα τετοιου ειδους πραγματα που εγω τα θεωρω αυτονοητα; Ειμαι απο τα χανια αλλα δεν μενω μες στην πολη. Μενω καμια 7αρια χλμ εξω απ αυτην και κατα μεσο ορο καθε μερα κανω στην διαδρομη σπιτι-κεντρο γυρω στα 45 χλμ. + τα οσα κανω γυροφερνοντας για προσωπικη μου ψυχαγωγια. Εκτος ομως απο την καθημερινη μου μετακινηση εχω σοι και στην ανατολικη μερια της κρητης (ηρακλειο, Αγ. Νικολαο) και πηγαινω συχνα πραγμα το οποιο θα ηθελα οταν το επιτρεπει ο καιρος να το κανω με μηχανη μια και παντα μονος μου παω και η αποσταση πηγαινε-ελα ειναι 300+ χλμ. Με καλυπτει λοιπον το 848; Θα μου πινει το αιμα με λεφτα που θα το δινω για επισκευες (οχι για συντηρηση) ή θα του το πινω εγω;Δεν θελω να ειναι καθε 2 μηνες συνεργειο για επισκευες. Για τις αποστασεις που σας ειπα θα με κουραζει η θα το ευχαριστιεμαι;Ανυπομονω για τις απαντησεις σας. Αυτα...
Φιλικα
Βαγγέλης
ΥΓ:Ξεχασα να σας πω οτι θα ναι η πρωτη μου μεγαλου κυβισμου μηχανη. Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ...:smilea: