Σελίδα 282 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 182232272277278279280281282283284285286287292 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.216 έως 4.230 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    και να το παρει (λεμε τωρα) εσυ θα το καταλαβεις???αφου ο Ριμπο παιζει στον Ολυμπιακο....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το ερώτημά σου είναι άτοπο!!!!!

Αρχίζει με τέσσερις λάθος λέξεις!!!!!

Άλλα πράγματα μπορεί να πάρει!!! (καινούργιο πρόεδρο ας πούμε.....) αλλά για κάτι σαν πρωτόθλημα........... πάλι ονειρεύεσαι! Καλό είναι αυτό! Όσο ονειρεύεται ο άνθρωπος ζει καλύτερα!!!

Αλλά τι να πω! Ό,τι και να πω μπορεί να το θυμηθείς σε 10 χρόνια και να μου πεις πως είχα άδικο!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    βρε βρε βρε...

αιντε να αρχιζουν να βγαινουν σιγα σιγα απο τις ντουλαπες τα βατραχακια....προβλεπω να εχουμε παλι ενδοξες μερες...το καλο ειναι βεβαια οτι θα εχουμε με κατι να ασχολουμαστε στο γηπεδο μια και απο μπαλλα τζιφος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. Idi γαμα τις ωτοασπιδες....με ειδικα ακουστικα που απομονονουν ολους τους θορυβους (αυτα που φορανε αυτοι με τα κομπρεσερ ντε )σε βλεπω....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Oταν στα ελεγα εγω,κοροϊδευες
    Επιστρεφει ο Πριγκηψ καβαλα στο ασπρο αλογο
    Ευτυχως δηλαδη που την εκανε ο Ντεμης γιατι αλλιως Κυριος οιδε τι θα ακουγε!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Στο τραπέζι οι μέτοχοι και ο Σέρβος όπως μιλάμε...

http://www.sportdog.gr/new/TeamPage.aspx?team_id=3

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΛΕΜΕ... ΠΆΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ FROGGY... πάλι ανάρπαστα θα γίνουν αυτά και έχουμε και οικονομική κρίση.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

http://www.exedrasports.gr/default.a...12847&catID=24

να τα.. πήγε παντού η είδηση πλέον..

Για να δούμε τι θα γίνει τώρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81655

Και ξέρετε κάτι;... απο ανθρωπολογικό ενδιαφέρον και μόνο.. θέλω να κάνει ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ όπως είναι να πετάει στην κυριολεξία... και να αρχίσουν οι κωλοτούμπες...

Μαγε ωραια τα λες αλλα ακομα δεν εχεις δωσει ξεκαθαρο στιγμα με ποιον και με τι εισαι....και μην γραψεις και εσυ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ....ολα εδω πληρωνονται....

Εγω δηλωνω οτι αν γυρισει ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ (με Μπουρουτζικα Περσια για οποιον δεν ξερει ) μαζι με τον ΦΤΩΧΟ ΓΙΑΤΡΟ....ΠΑΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ...ΤΕΛΟΣ....απλα θα παρακολουθω μπαλλα,ακριβως οπως βλεπω τωρα και βαζελο και γαυρο....με ΑΠΑΘΕΙΑ....και δινω καθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε αυτους που με ξερουν (Trooper,Kalgeorge κλπ) αν ποτε κανουμε συζητηση και υπερασπιστω η ασχοληθω παλι ενεργα με την ΑΕΚ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ....

υ.γ. επειδη τα λεφτακια μου τα εχω δωσει για φετος....γηπεδο θα εξακολουθω να πηγαινω....ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΖΩ....ΙDI T'ΑΚΟΥΣ????ΑΚΟΥ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

edit....ΔΗΛΩΣΕΣ...

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81655

Είπατε τίποτα;

Αρχίζουν τα όργανα τώρα... Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ..

Και ξέρετε κάτι;... απο ανθρωπολογικό ενδιαφέρον και μόνο.. θέλω να κάνει ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ όπως είναι να πετάει στην κυριολεξία... και να αρχίσουν οι κωλοτούμπες...

Κρίμα μόνο γιατί πάμε πίσω και οχι μπροστά όπως θα έπρεπε... Να αναμείνετε και την συμμετοχή του Τίγρη τώρα, για αύξηση του μετοχικού και αγορά νέων παικτών τον Δεκέμβρη ώς αιτιολογία... συν το γήπεδο.

Έχουμε να συζητάμε τώρα..

Gandalf
    Ποια οργανα,γελιο μεγαλο θα πεσει...
    Τριαδα Ντουσκο,Μανωλας,Νικολαου σουπερ!
    Να δω με τι μουτρα καποιοι καποιοι θα θελουν να βρισουν...
    Ποιον να βρισουν,αφου ο Στελλαρας ο ιδιος ψηνει τον Ντουσκο...
    Τωρα βεβαια μεταξυ μας,σε αυτους τους ''θερμοαιμους'' καλα καλα μπορει να μην θυμιζουν και τιποτα τα ονοματα Μανωλας,Νικολαου...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Oταν στα ελεγα εγω,κοροϊδευες
    Επιστρεφει ο Πριγκηψ καβαλα στο ασπρο αλογο
    Ευτυχως δηλαδη που την εκανε ο Ντεμης γιατι αλλιως Κυριος οιδε τι θα ακουγε!

εγω δεν κοροιδευω ποτε με τοσο σοβαρα θεματα....τωρα θα αρχισω ομως....οχι εσενα βεβαια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Ποια οργανα,γελιο μεγαλο θα πεσει...
    Τριαδα Ντουσκο,Μανωλας,Νικολαου σουπερ!
    Να δω με τι μουτρα καποιοι καποιοι θα θελουν να βρισουν...
    Ποιον να βρισουν,αφου ο Στελλαρας ο ιδιος ψηνει τον Ντουσκο...
    Τωρα βεβαια μεταξυ μας,σε αυτους τους ''θερμοαιμους'' καλα καλα μπορει να μην θυμιζουν και τιποτα τα ονοματα Μανωλας,Νικολαου...
    Μανωλας μπορει οχι...αλλα πιστευω οτι κατω απο 4 χρονων παιδακια δεν εχουμε....

εγω δεν κοροιδευω ποτε με τοσο σοβαρα θεματα....τωρα θα αρχισω ομως....οχι εσενα βεβαια....

Το πλεον σοβαρο θεμα ειναι να τελειωσουνε τα φεουδα στον κοσμο της ΑΕΚ και να ειμαστε ολοι κοντα στην ομαδα για να βγει το καρο απο την λασπη.Αμα συνεχισουμε την διχονοια και τα αντιπαλα στρατοπεδα εντος των τειχων,προκοπη δεν βλεπουμε μαγκες!

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ...

Ούτε με την ΠΑΕ, ούτε με τον Σέρβο, ούτε με την Original, ούτε με τον Ντέμη.

Αν ο Σέρβος φέρει την ομάδα σε ποιότητα του 1991-4 πίσω ... καλώς έρχεται.
    Αν δεν τα καταφέρει...θα φύγει και αυτός όπως και άλλοι πριν απο αυτόν.

Δεν θεοποιώ πρόσωπα ούτε τους καταράσσομαι... θέλω απλά να βλέπω καλή μπάλα στην ομάδα της ΑΕΚ , ακόμα και αν παίζουμε εμείς μέσα αντί για 5Χ5... κατανοητό;

Δεν σας καταλαβαίνω.. τι σημαίνει αντι-Μπάγιεβιτς ή φιλο-Μπάγιεβιτς... αν η ΑΕΚ παίξει μπάλα , θα συνεχίσει να είναι κακός;

Σοβαρευτείτε επιτέλους και μην κάνετε σαν παιδιά που θυμώσαν σε κάποιον άλλο και κατεβάζουν μούτρα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Την μια είναι καλός ο Ντέμης.. την άλλη κακός.
    Την μιά ο Δώνης είναι σωτήρας.. την άλλη απλά δεν κάνει.
    Την μια είναι ο Φερέρ μάγος (κρίση ματαιοδοξίας.. ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΟΣ ) ..την άλλη αλμπάνης..

Δεν είναι τίποτα απο τα δύο οι παραπάνω πέρα απο συμμετέχοντες σε μια ομάδα που έχει μακρά ιστορία και λέγεται ΑΕΚ... αντιληπτό;

Αν είναι εγκληματίες ας τους καταδικάσουν...

Αν δεν μας αρέσει κάτι δεν πάμε στο γήπεδο.. αν μας αρέσει πάλι τότε πάμε... τόσο απλό είναι..

Το ποδόσφαιρο προσφέρει συγκινήσεις και διασκέδαση... είναι πολύ επιφανειακό όμως να λαμβάνω αποφάσεις εξαιτίας προσώπων και οχι αποδόσεων.

Gandalf

Μαγε και Vstrommer και καλα θα κανετε....εγω ειμαι ακομα ενας μαλακας ρομαντικος....

ΤΕΛΟΣ

Δεν σας καταλαβαίνω.. τι σημαίνει αντι-Μπάγιεβιτς ή φιλο-Μπάγιεβιτς... αν η ΑΕΚ παίξει μπάλα , θα συνεχίσει να είναι κακός;

Σοβαρευτείτε επιτέλους και μην κάνετε σαν παιδιά που θυμώσαν σε κάποιον άλλο και κατεβάζουν μούτρα. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Gandalf
    εισαι λαθος

Έχεις δίκιο ρε φίλε Busa... αλλά τι να κάνουμε που φαινόμαστε πιο καλά μαζί παρά χωρισμένοι;

χαχαχαχα... ελπιζω να μην το παρεξηγήσουν αυτό...

Προσωπική μου γνώμη είναι πως αν η ΑΕΚ δείξει δυνατή επιστροφή με όποιον και αν είναι στον Πάγκο, θα υπάρξει γενικότερη υποστήριξη. Δική μου γνώμη αυτή...

Gandalf

Μαγε και Vstrommer και καλα θα κανετε....εγω ειμαι ακομα ενας μαλακας ρομαντικος....

ΤΕΛΟΣ

α ναι σορρυ....πραγματικα τελευταιο....ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

Kalgeorge.. γνώμη σου.

Για μένα το ξαναλέω... απο την στιγμή που μια ΠΑΕ πουλάει προϊόν μαζεύει κόσμο όποιος και αν είναι στο τιμόνι της...

Θα σταματήσει κανείς να είναι ΑΕΚ ή ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ, γιατί είναι κάποιος αντιπαθής στις τάξεις της;

Μπορείτε να σκεφτείτε πόσο ρηχό είναι αυτό;

Gandalf

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε