Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: ΒΛΑΒΕΣ Fuoco

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Πόσα ξέρεις τελικά....

Ίσως όσοι σκέπτονται έτσι κατάντησαν την αγορά σε αυτά τα χάλια....με την ατιμωρησία....δεν βαριέσαι...εγώ θα τρέξω...

πες το στην Γιαγιά Αρκούδα αυτό...

Απλά να υπογραμμίσω πως ότι του πρότεινα το έχω κάνει και έχω αποζημιωθεί.
    Τα έξοδα παράστασης και δικαστηρίου τα πληρώνει ο χαμένος.

Ευχαριστώ
    η γιαγια αρκουδα δεν εχει βλαβη 20 ευρω.η γιαγια αρκουδα κοντεψε να σκοτωθει και μπορει να κυνηγησει τους παντες για αμελεια και για σωματικη ακεραιοτητα.
    μην μπερδευεις την φουτσα με την βουρτσα.

τα χαρτοσημα δεν τα πληρωνει ο χαμενος ουτε και το ταμειο τους.ασε που δεν ξερεις ποιος ειναι ο χαμενος

Δεν εχει σημασία το υψος της βλαβης αλλα η παρανομια....

Εφοσσον δεν τηρει τις συμβατικές της υποχρεώσεις η εταιρια ειναι φαουλ....και το γνωριζει...

Κατα 95% δεν θα γινει καν ακροαση...αλλα συμβιβασμός....

Λεγοντας οτι ο χαμενος πληρωνει...εννοω οτι τα εξοδα του δικαστηριου επιβαρύνουν τον χαμενο, και τα εξοδα για παράβολα ενσωματώνονται στην αποζημίωση...

Σου ξαναειπα και χτες....100 χρονων η αλεπού, το αλεπουδακι 101!!!?

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    η γιαγια αρκουδα δεν εχει βλαβη 20 ευρω.η γιαγια αρκουδα κοντεψε να σκοτωθει και μπορει να κυνηγησει τους παντες για αμελεια και για σωματικη ακεραιοτητα.
    μην μπερδευεις την φουτσα με την βουρτσα.

τα χαρτοσημα δεν τα πληρωνει ο χαμενος ουτε και το ταμειο τους.ασε που δεν ξερεις ποιος ειναι ο χαμενος

+10000
    Η γιαγιά αρκούδα τα είδε όλα, που λένε, την έχω διαβάσει την ιστορία και φρικάρισα με την ευκολία που μπορεί κάποιος -χτύπα ξύλο- να χάσει ακόμα και τη ζωή του από στραβές καταστάσεις και να του το παίζουν και κινέζοι μετά οι ''ξύπνιοι''.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Δεν εχει σημασία το υψος της βλαβης αλλα η παρανομια....

Εφοσσον δεν τηρει τις συμβατικές της υποχρεώσεις η εταιρια ειναι φαουλ....και το γνωριζει...

Κατα 95% δεν θα γινει καν ακροαση...αλλα συμβιβασμός....

Λεγοντας οτι ο χαμενος πληρωνει...εννοω οτι τα εξοδα του δικαστηριου επιβαρύνουν τον χαμενο, και τα εξοδα για παράβολα ενσωματώνονται στην αποζημίωση...

Σου ξαναειπα και χτες....100 χρονων η αλεπού, το αλεπουδακι 101!!!?
    αφου εισαι 101
    για πες ποση ειναι η παρανομια?
    ποσος ειναι ο νομιμος χρονος παραδοσης ενος χαλασμενου οχηματος?
    ποσος ειναι ο νομιμος χρονος επικυρωσης και δικαιολογησης ενος ανταλλακτικου ως καλυπτωμενο στην εγγυηση.

πες μας τελος ποσα λεφτα μπορει να ζητησει ως αποζημιωση για την καθυστερηση 1μηνα?

για την ιστορια λοιπον ο φιλος μπορει να κανει αγωγη και να ζητησει αποζημιωση μονο για διαφυγοντα κερδη αναλογα με την καθυστερηση.αν φυσικα μπορει να αποδειξει οτι ειναι μερος της δουλειας του το μηχανακι.
    ο γιαγιας αρκουδος ειχε παρει το bmw με λιζιν και μπορει να αποδειξει οτι ειναι επαγγελματικο οχημα,συν ηθικες και πιθανες σωματικες βλαβες ασε που αν δεν κανω λαθος ακομη ακρη δεν βγηκε

Νέο μέλος
    ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ.
    ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ. ΑΚΟΥ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ). ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ (ΕΚΤΟΣ MHTSOY BISI). ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .
    ΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ.
    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ Η "ΑΓΟΡΑ" . ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ , ΑΛΛΑ.....
    ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ.

Νέο μέλος
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ.... ΤΟ ΠΗΡΑ. ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΡΘΩΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ Η ΖΗΜΙΑ. ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ. ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.
    ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ SCOUTER CLUB.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΒΓΑΖΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟ Ζ?
    από medieval στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 19:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •