Δεν ξέρω τι έγινε αλλά δεν μπορούσα να μπω από εχθές.Δεν δεχόταν τον κωδικό μου.Συνέβη κάτι?Αναγκάστηκα να κάνω ανάκτηση κωδικού κλπ.
Δεν ξέρω τι έγινε αλλά δεν μπορούσα να μπω από εχθές.Δεν δεχόταν τον κωδικό μου.Συνέβη κάτι?Αναγκάστηκα να κάνω ανάκτηση κωδικού κλπ.
Dr den paizei auto pou grafeis me tipota
Φυσικά και δεν παίζει, εκτός μόνο αν χρησιμοποιείς Autofill και στα συμπλήρωνε λάθος.
Ετσι ειναι οι...Σερωερ,παλιοχαρακτηρες.Σαν τους Νεφελιμ του Βεστρομα ενα πραγμα![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
ποιος ειναι αυτος ο SIR-ωερ ωρε? και ποιος τον εκανε SIR? η ΚΟΥΙΝ Ελισαβεθ?Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
και γιατι κανει τετοια πραγματα?οι ιπποτες ειναι καλοι χαρακτηρες υποτιθεται...
ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΟΡΔΟΣ-ωερ ...ισως ηταν αλλιως...
απ'οτι καταλαβαινω το πληκτρολογιο σου ειναι δαιμονισμενο ..πηγαινε ανεβασε το σε καμια ραμπα να στο κοιταξουν...σφιξε τα ζιγκλερια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Accipere quam facere praestat injuriam
Ο SERVER!Καλά σήμερα το είδα το λάθος.Πάντως δεν μπορούσα να μπω με τον κωδικό μου.
Αυτός ο φούστης φταίει που σηκώθηκα να φάω μεσημεριανό στις 5:30 τα ξημερώματα !Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Ο SERVER!:rotflmao:
Ας ρυθμίσει κάποιος το ρολόι βρεεεεεεεεε...![]()