Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 162

Θέμα: Τι θα γίνει με τα κινητά επιτέλους?

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Όχι που να το παινευτείτε αλλά όλοι το έχετε κάνει... αλλά είναι και λάθος... το ξέρετε και αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας όχι σαν τους άλλους που το παίζουνε και μάγκες.

Είστε ωραίοι εσείς ρε μπράβο! Αρκεί να παραδέχεσαι ότι πάνω απ'όλα οι νόμοι και να μην το κάνεις και βούκινο και το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό.

Τελικά η κουβέντα είναι όντως της πλάκας απ'ό,τι φαίνεται..

Και για όλους εσάς τους φανατικούς νομολάτρες έχω να πω ένα πράγμα...

Μάλλον δεν είχατε ποτέ καμία επαφή με την ελληνική νομοθεσία.
    Καληνύχτα :o
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν ξέρω τι στο διάολο φταίει, αλλά το θέμα με τους καβγάδες έχει παρατραβήξει. Για το αυτονόητο υπάρχει αντίλογος. Που βρέθηκαν τόσοι Σαρτζετάκηδες της νομοθεσίας δεν έχω καταλάβει.

ΓΤΠΚ όλο το θέμα.:a41:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Είμαι σε ένα δρόμο και θέλω να στρίψουμε δεξιά αλλά το φανάρι είναι κόκκινο και επειδή ο δρόμος στον οποίο θέλουμε να στρίψουμε είναι μεγαλύτερη η αναμονή. Δεξιά μου όμως βρίσκεται ένα βενζινάδικο. Αν κόψω μέσα απο το βενζινάδικο και μπώ στον δρόμο που θέλω λίγα μέτρα πιο κάτω... τότε είμαι παράνομος?

Θέλω να στρίψω πάλι δεξιά σε κεντρικό δρόμο και έχω δύο επιλογές. Να πάω απο δρόμο που έχει φανάρι για να στρίψω και να περιμένω το φανάρι, ή να πάω απο το πιο κάτω στενό που δεν έχει φανάρι. Αν ελένξω την κυκλοφορία και στρίψω (στην πρώτη περίπτωση παρανομόντας) και στις δύο περιπτώσεις είμαι το ίδιο επικίνδυνος?

Κάποιος πάει σε κεντρικό δρόμο με 120 όταν το όριο είναι 70 (πχ παραλιακή) και πέφτει πάνω σε κάποιον που παραβιάζει το κόκκινο. Τότε αυτόματα θεωρούμε οτι όλη την ευθύνη την έχει αυτός που παραβίασε το κόκκινο. Εάν όμως το ατύχημα γίνει με τον ίδιο τρόπο αλλά σε δρόμο που δεν υπάρχει φανάρι λίγα μέτρα πιο κάτω η ευθύνη αλλάζει και μπαίνει ο όρος της συνηπετιότητας.

Νοιώθω οτι η άποψη οτι αν παραβιάσεις το κόκκινο προκαλείς ατύχημα είναι κάπως λάθος... νομίζω οτι πιο σωστά είναι ότι ατυχήματα γίνονται επείδή είμαστε απρόσεκτοι όταν διασχίζουμε ένα δρόμο.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    sniper και λοιποί... το είπα και πιο πριν...

Μεγάλα παιδιά κάντε οτι θέλετε... για να μην σας τα πρήζω... απλά να μην διαμαρτύρεστε μετά γιατί κάποιος σκότωσε με το Ι.Χ. του επειδή παραβίασε κόκκινο/STOP ... γιατί σύμφωνα με την δική του κρίση και λογική, έπραξε ορθά αφού δεν κινδύνευε κανείς.

Και αν σας τα κάνω τσουρέκια ή μπαλόνια.. γιατί ακόμα διαβάζετε τα μηνύματα μου.

Στην πυρά εντωμεταξύ έκαιγαν και εκείνους που έλεγαν αλήθειες ή γενικά πήγαιναν κόντρα σε όσα γινόντουσαν καθημερινά... μαζί με τους μάγους. Απλά επειδή ενοχλούσαν.

Καλημέρα μας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
    Είμαι σε ένα δρόμο και θέλω να στρίψουμε δεξιά αλλά το φανάρι είναι κόκκινο και επειδή ο δρόμος στον οποίο θέλουμε να στρίψουμε είναι μεγαλύτερη η αναμονή. Δεξιά μου όμως βρίσκεται ένα βενζινάδικο. Αν κόψω μέσα απο το βενζινάδικο και μπώ στον δρόμο που θέλω λίγα μέτρα πιο κάτω... τότε είμαι παράνομος?

Θέλω να στρίψω πάλι δεξιά σε κεντρικό δρόμο και έχω δύο επιλογές. Να πάω απο δρόμο που έχει φανάρι για να στρίψω και να περιμένω το φανάρι, ή να πάω απο το πιο κάτω στενό που δεν έχει φανάρι. Αν ελένξω την κυκλοφορία και στρίψω (στην πρώτη περίπτωση παρανομόντας) και στις δύο περιπτώσεις είμαι το ίδιο επικίνδυνος?

Κάποιος πάει σε κεντρικό δρόμο με 120 όταν το όριο είναι 70 (πχ παραλιακή) και πέφτει πάνω σε κάποιον που παραβιάζει το κόκκινο. Τότε αυτόματα θεωρούμε οτι όλη την ευθύνη την έχει αυτός που παραβίασε το κόκκινο. Εάν όμως το ατύχημα γίνει με τον ίδιο τρόπο αλλά σε δρόμο που δεν υπάρχει φανάρι λίγα μέτρα πιο κάτω η ευθύνη αλλάζει και μπαίνει ο όρος της συνηπετιότητας.

Νοιώθω οτι η άποψη οτι αν παραβιάσεις το κόκκινο προκαλείς ατύχημα είναι κάπως λάθος... νομίζω οτι πιο σωστά είναι ότι ατυχήματα γίνονται επείδή είμαστε απρόσεκτοι όταν διασχίζουμε ένα δρόμο.
    Πολύ καλά τα λες!
    Θάνος..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Πολύ καλά τα λες!
    ναι θανο, πολυ καλα τα λεει αλλα ας μη μπερδευουμε το ηθικο με το νομοτυπο

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Aυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι ο ΚΟΚ δημιουργήθηκε για να μπορούν να οδηγούν με ασφάλεια (δική τους και δική μας) ακόμα και οι ηλίθιοι.

Αν χρειάζεστε ΚΟΚ για να αισθάνεστε ασφαλείς, είστε επικίνδυνοι, κυρίως για τον εαυτό σας.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Aυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι ο ΚΟΚ δημιουργήθηκε για να μπορούν να οδηγούν με ασφάλεια (δική τους και δική μας) ακόμα και οι ηλίθιοι.

Αν χρειάζεστε ΚΟΚ για να αισθάνεστε ασφαλείς, είστε επικίνδυνοι, κυρίως για τον εαυτό σας.
    συμφωνω νικο αλλα το να παραβιαζεις τον κοκ φερνει σε δυσκολη θεση του ηλιθιους οποτε αυξανεται η επικινδυνοτητα.

Παιδιά πουθενά δεν θα καταλήξουμε................παντού υπάρχουν ηλίθιοι και θα συνεχίσουν να υπάρχουν γι'αυτό προσοχή και για του άλλους!!!
    Oι κόντρες δεν είναι ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσεις λεφτά είναι ένας εύκολος τρόπος για να χάσεις τη ζωή σου!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    συμφωνω νικο αλλα το να παραβιαζεις τον κοκ φερνει σε δυσκολη θεση του ηλιθιους οποτε αυξανεται η επικινδυνοτητα.
    Δεν είπε κανένας ότι πρέπει να παραβιάζουμε τον ΚΟΚ ελαφρά τη καρδία.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που ο ΚΟΚ σε συγκεκριμένα σημεία, και χρόνο αν παραβιαστεί δεν θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.

Να υπενθυμίσω ότι στην εθνική το 95% των οχημάτων κινείται με πάνω από το μέγιστο όριο ταχύτητας; Με όριο το 120, αν πας 121 είσαι παραβάτης του ΚΟΚ.... αν πας με 140 είσαι επικίνδυνος, αν πας με 160 είσαι για φυλακή, αν πας με 200+ για κάποιους εδώ μέσα είσαι μίασμα....

Κανένας δεν λέει, περνάτε τα κόκκινα σαν αν μην τρέχει κάστανο.... αντίθετα! Το να γίνει όμως μια κάποιες φορές είναι και κάποιες φορές επιβεβλημένο....

Στο παράδειγμα με τα φανάρια που έβαλα, αν σταματήσεις στο κόκκινο και περιμένεις πράσινο (τερμα δεξιά και υπάρχει κι αυτοκίνητο που περιμένει να στρίψει αριστερά) για να ξεκινήσεις και δεις στους καθρέφτες σου (γιατί ΟΛΟΙ έχουμε καθρέφτες βάση του ΚΟΚ) το σκουπιδιάρικο που πάει στον ΧΥΤΑ στα Α. Λιόσια να έρχεται σαν τρένο να σε κάνει χαλκομανία, δεν θα ξεκινήσεις; Εκεί η παραβίαση του ΚΟΚ είναι ΟΚ?

Όταν κάνουμε σφήνες ανάμεσα στ' αυτοκίνητα.. τι; δεν κάνουμε γιατί το απαγορεύει ο ΚΟΚ;

Οταν περνάμε απο δεξιά σταματημένα στην κίνηση αυτοκίνητα.. τι; δεν κάνουμε γιατί το απαγορεύει ο ΚΟΚ;

Όταν πάμε 100μ με το παπί από το σπίτι να πάρουμε τσιγάρα χωρίς κράνος.. τι; δεν κάνουμε γιατί το απαγορεύει ο ΚΟΚ;

Όταν κάνουμε καμιά σουζα... τι; δεν κάνουμε γιατί το απαγορεύει ο ΚΟΚ;

Όταν πάμε με 40 σε δρόμο με όριο 30... τι; δεν κάνουμε γιατί το απαγορεύει ο ΚΟΚ;

Όταν κάνουμε βόλτα με το ποδήλατό μας χωρίς πινακίδα απο το Υπ. Μεταφορών.. τι; δεν κάνουμε γιατί το απαγορεύει ο ΚΟΚ;

κλπ κλπ κλπ

Τίποτα σ' αυτόν τον κόσμο δεν είναι άσπρο-μαύρο....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που ο ΚΟΚ σε συγκεκριμένα σημεία, και χρόνο αν παραβιαστεί δεν θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.

Να υπενθυμίσω ότι στην εθνική το 95% των οχημάτων κινείται με πάνω από το μέγιστο όριο ταχύτητας; Με όριο το 120, αν πας 121 είσαι παραβάτης του ΚΟΚ.... αν πας με 140 είσαι επικίνδυνος, αν πας με 160 είσαι για φυλακή, αν πας με 200+ για κάποιους εδώ μέσα είσαι μίασμα....

Κανένας δεν λέει, περνάτε τα κόκκινα σαν αν μην τρέχει κάστανο.... αντίθετα! Το να γίνει όμως μια κάποιες φορές είναι και κάποιες φορές επιβεβλημένο....

Στο παράδειγμα με τα φανάρια που έβαλα, αν σταματήσεις στο κόκκινο και περιμένεις πράσινο (τερμα δεξιά και υπάρχει κι αυτοκίνητο που περιμένει να στρίψει αριστερά) για να ξεκινήσεις και δεις στους καθρέφτες σου (γιατί ΟΛΟΙ έχουμε καθρέφτες βάση του ΚΟΚ) το σκουπιδιάρικο που πάει στον ΧΥΤΑ στα Α. Λιόσια να έρχεται σαν τρένο να σε κάνει χαλκομανία, δεν θα ξεκινήσεις; Εκεί η παραβίαση του ΚΟΚ είναι ΟΚ?

Όταν κάνουμε σφήνες ανάμεσα στ' αυτοκίνητα.. τι; δεν κάνουμε γιατί το απαγορεύει ο ΚΟΚ;

Οταν περνάμε απο δεξιά σταματημένα στην κίνηση αυτοκίνητα.. τι; δεν κάνουμε γιατί το απαγορεύει ο ΚΟΚ;

Όταν πάμε 100μ με το παπί από το σπίτι να πάρουμε τσιγάρα χωρίς κράνος.. τι; δεν κάνουμε γιατί το απαγορεύει ο ΚΟΚ;

Όταν κάνουμε καμιά σουζα... τι; δεν κάνουμε γιατί το απαγορεύει ο ΚΟΚ;

Όταν πάμε με 40 σε δρόμο με όριο 30... τι; δεν κάνουμε γιατί το απαγορεύει ο ΚΟΚ;

Όταν κάνουμε βόλτα με το ποδήλατό μας χωρίς πινακίδα απο το Υπ. Μεταφορών.. τι; δεν κάνουμε γιατί το απαγορεύει ο ΚΟΚ;

κλπ κλπ κλπ

Τίποτα σ' αυτόν τον κόσμο δεν είναι άσπρο-μαύρο....
    δεν διαφωνω πουθενα απλα εκανα μια παρατηρηση νικο.ειπα οτι αλλο το νομοτυπο και αλλο το ηθικο.δεν νομιζω να διαφωνουμε καπου.και φυσικα ο κοκ παραβιαζεται κατα συροη και κατ επαναληψη απο ολους μας.και κατα περιπτωση καλα κανυμε (οταν για παραδειγμα κινδυνευει η σωματικη μας ακαιρεοτητα).αλλα απο κει μεχρι το να το κανουμε ''εεεετσι γιατι περιεργα την ειδα'' εχει διαφορα και φυσικα συμφωνεις με αυτο λεγοντας ''Δεν είπε κανένας ότι πρέπει να παραβιάζουμε τον ΚΟΚ ελαφρά τη καρδία.''

απο κει και περα αναφερομενος στη τελευται σου φραση...ποτε μου εγινες διαλακτικος εσυ ρε ?????

Πολύ καλά τα λες!
    τωρα σοβαρολογεις? του λες και μπραβο απο πανω για αυτα που γραφει?

τι να πω ρπμ

Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78

τι να πω ρπμ
    τπτ γιατι εχει δικιο φιλε.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Κορυφαίο
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

Κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου!!!!

Ο ΚΟΚ φτιάχτηκε για να μπορούν ακόμα και αυτοί που δεν το κατέχουν το άθλημα, με ασφάλεια στο δρόμο!!!!!

Δεν μπορούμε να κρίνουμε ο καθενας πού το κόκκινο είναι επικίνδυνο αν το περάσουμε και που όχι γιατί ο κάθε ένας με την κρίση του μπορεί να θεωρήσει πως και το κόκκινο στην Πανεπιστημίου στις 3 το μεσημέρι δεν είναι επικίνδυνο! Ο ΚΟΚ φτιάχτηκε για να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο σε σχέση με τους κανόνες που πρέπει να ισχύουν στο δρόμο για να μην είναι στην κρίση του καθενός!!!

Όσο για τα όρια που αναφέρθηκε κάπου, αν τα ανεβάζανε μήπως οι οδηγοί θα πηγαίναν άλλα τόσα παραπάνω με αποτέλεσμα να σκοτώνονταν από κατασκευαστικά λάθη των δρόμων???? Ή μήπως έχει κάποιος την άποψη πως ο ΚΟΚ φτιάχτηκε για κακό μας????

Από το να κρίνουμε τον κοκ δεν βλέπουμε καλύτερα πόσο σωστοί είμαστε εμείς???? Και στην τελική, γιατί να περάσεις το κόκκινο? Όταν το κάνει αμάξι με τις ίδιες συνθίκες (αλλά το μηχανάκι δεν το βλέπει γιατί το παπί έχει μικρή λάμπα και τα φώτα του δεν φαίνονται από μακρια) είναι καλά??? Ή μήπως όταν μας το κάνουν εμάς τα παίρνουμε ενώ όταν το κάνουμε εμείς είναι καλά? Μήπως τελικκά μόνοι μας διαχωρίζουμε τον εαυτό μας από τα υπόλοιπα οχήματα? Μήπως τελικά μόνποι μας λέμε πως δεν είμαστε οχήματα και είμαστε μηχανάκια και μπορούμε να πηγαίνουμε ανάποδα σε μονόδρομο???

Μήπως τελικά μόνοι μας τα κάναμε σκατ@ και κανείς δεν μας υπολογίζει γιατί κι εμείς δεν υπολογίζουμε τίποτα? (Μηχανάκια είμαστε και χωράμε παντού!)

Ας κουλάρουμε λίγο και ας περιοριστούμε στο πάτημα της διαχωριστικής όταν προσπερνάμε άπειρα μποτιλιαρισμένα!!!!

Αααααααααααααααααχ, τα είπα και ξαλάφρωσα!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με τους καγκουρες με τα αυτοκινητα;
    από OrEsTiS82 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 09:17
  2. Τι θα γινει με τους Βενζιναδες?
    από Lazio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2005, 12:21
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2005, 14:45