Για πες δάσκαλε των Jedi για πες, εγώ θα παρακολουθώΑρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ :ZZZ:
για να μάθω τίποτε...![]()
![]()
![]()
Για πες δάσκαλε των Jedi για πες, εγώ θα παρακολουθώΑρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ :ZZZ:
για να μάθω τίποτε...![]()
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
amesws na kra3ete re!!!!!!!!!
rwtise to palikari... den tha parei tsixles!!!!! mixani tha parei!!! amesws to thelei gia kagoutilikia k na parei 50ari k malakies!!!!oti goustarei tha kanei... k den dinei k logariasmo se kanena!!!!ante.. oloi pilotares.. koblexikoi!!! giannare s euxomai na kaneis thn kaliterh epilogh!!!
ετσι μπραβο ρε φιλε! χωσ τους τα να πουμε που ξεψαρωσανε ολοι αμεσως να κραξουνε το παιδι!
ΓΑΜΑΣ! ΔΩΣΕ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
amesws na kra3ete re!!!!!!!!!
rwtise to palikari... den tha parei tsixles!!!!! mixani tha parei!!! amesws to thelei gia kagoutilikia k na parei 50ari k malakies!!!!oti goustarei tha kanei... k den dinei k logariasmo se kanena!!!!ante.. oloi pilotares.. koblexikoi!!! giannare s euxomai na kaneis thn kaliterh epilogh!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
na se kala re lefteraki....ante na paroume mhxanes na phgainoume boltoyles....ekei apo epidauro kai apo vouta .... an eisai fan twn strofwn...aliws den peirazei 8a "anoigoume" sthn e8nikh gia xalkida h opou 8es..!!!! kalh tUXH KAI SE ESENA LEYTERH !!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
KAI OPOTE 8ES SE PAW KONTRA ME TO HONDA INNOVA MOU ( 8 ALOGA, 125 cc)......ESY ME TO RS .....8A MOU AFISEIS NA EIMAI MPROSTA SOU 20 MHXANAKIA KAI tote 8A ANOIKSOUME 400m.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρή συζήτηση μεταξύ ΣΟΒΑΡΩΝ μοτοσικλετιστών!Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
egine!!!! hahahahaha![]()
![]()
![]()
Δεν πάτε καλά ρε πιτσιρίκια!
Ρε μεγαλύτερο όργιο από εσένα υπάρχει σ' αυτό το φόρουμ;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
noulwne re orgio esi!!!!![]()
![]()
Μάζεψε λίγο τη γλώσσα σου πιτσιρίκο και σε καλό θα σου βγει αυτό!![]()
Αστον τώρα δε μπορεί ''χτύπησε'' δίσκο του κεφάλι του και παίρνει το ακόλουθο μήνυμα......Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Θα μας πεις βρε Λευτεράκη για να τελειώνουμε;
Τι είναι αυτό το noulwne ???![]()
![]()
![]()
Master boot record not found or disk error ..... MALFUNCTION MALFUNCTION![]()
![]()
![]()
Ω ρε μεγάλε τι έχεις πάρει, τι έχεις πάρει:o :o :oΑρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΙΝΝΟVΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ 18 ΜΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ DUCATI 999, ΤΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ . ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 19 ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ CBR600RR KAI 636 ΠOY EINAI ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ...ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΙΣΩ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ 4000 ΕΥΡΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ R1 2000.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 18....ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 600? Ε ΚΥΡΙΕ ΑPK ????
Όλα τα έχεις πάρει εσύ!!!![]()
![]()
Μας καράφλιασες! Είσαι τρελός πιλότος λέμε!
Πέρνεις αυτό, παίρνεις το άλλο, δε μου λες;
Τίποτα για τον πονοκέφαλο πήρες;![]()
![]()
o sakis mas simvoulepse file m!!!!! pwwwwwww mas eipe oti den pame kala!!!!!!!! pitsirikia kiolas!!!! hahahahahahahah oussssssssssssssssssssssssssssssssst apo dw re!!!!!! magakia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...
:a16: :a16: :a16: disk error.......system failure.......run cskdsk command and try again :a16: :a16: :a16:Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
o sakis mas simvoulepse file m!!!!! pwwwwwww mas eipe oti den pame kala!!!!!!!! pitsirikia kiolas!!!! hahahahahahahah oussssssssssssssssssssssssssssssssst apo dw re!!!!!! magakia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΝΤΑΞΕΙ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ,ΘΑ ΠΑΡΩ 50.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΟΚ? ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ R1 ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΙΝΑ.ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ? ΑΡΧΙΚΑ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ R1 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤ, ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΚΛΠ.... ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ μου ,ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΜΟΥ ΑΝ ΠΕΘΑΝΩ 'Η ΟΧΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ SITE ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΤΕ....ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ...ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΑ ΤΕΙΡΗΤΕ ΕΣΕΙΣ???ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ Κ5 ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΗΡΙΛΕ???? ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΑΛΟΓΑ ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ??????????????? Η' ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΟΛΑ??ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟY ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ CBR 1000RR,K5,K6,ZX10R ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΚ ?? 120 κm???????????????????????????????????? παντα θα τρεχουμε και παντα θα κανουμε βλακειες( εντο , σουζες κλπ) ,σκοπος ειναι να ξερουμε ποτε μπορουμε να τα κανουμε αυτα!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
:a015:
να λειθει η απορια μου ηθελα και να συζητησω γαι να μαθω περισσοτερα....οχι για να μου την λενε καποιοι σαν εσας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a24: :a24: :a07: :a07: :
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ......ΣΤΑ @RXIDI@ MOY !!!!!!!!!!!!!!!!!! TOYLAXISTON EXΩ THN TYXH NA EIMAI ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ( HONDA-SUZUKI CENTER) ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΤΣΑΜΠΑ
Εγω ρε μακες ειλικρινα σας ζηλευω, αλλα λογω ηλικιας, πρεπει να κρατησω λιγο τους τυπους![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον, κρανοι, μποτες, δερματινες φορμες και. Ασε δεν μου παει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μαγκες, γραφτε μας στ @ρχιδι@ σας και χαρειτε την ζωη οπως γουσταρετε και αμα ειναι να σας κατσει, θα σας κατσει η στραβη.
Το 95 τα 100 του φορουμ σαν κ εσας ημασταν και χειροτεροι.
Αντε γιατι το παραγ@μησαμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
re vestroma αυπνιες?
![]()
![]()
![]()