ρε παιδια καπου ειχα δει μια αγγελια για ενα rgv 250 μπανανα αλλα δεν την βρισκω πουθενα μπορει καποιος να βοηθησει?
ρε παιδια καπου ειχα δει μια αγγελια για ενα rgv 250 μπανανα αλλα δεν την βρισκω πουθενα μπορει καποιος να βοηθησει?
κανεις δεν την ειχε δει?![]()
![]()
![]()
nomizo o xxxristos to edine alle an thymamai kala poylithike
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
ευχαριστω πολυ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
nomizo o xxxristos to edine alle an thymamai kala poylithike![]()
φιλε χιλια ευχαριστω!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
http://www.moto.gr/forums/showthread...ghlight=banana
παρακαλω σε καποιον moderator να σβησει το topic αν θελει!!!![]()
οριστε.. δεν πουληθηκε..![]()
![]()
σορυ με απατησε η π&$$% η μνημη μου..
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
ελπιζω να μην εχει πουληθει και εγω γιατι ο φιλος θελει απελπισμενα αυτο το μηχανακι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
οριστε.. δεν πουληθηκε..![]()
![]()
σορυ με απατησε η π&$$% η μνημη μου..![]()
Εαν χρειαζεσαι ανταλλακτικα, εχει ενας φιλος απο Χαλανδρι ο οποιος ειχε τρεξει σε μερικους αγωνες και απο τοτε το εχει λυμενο στην αποθηκη του......Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
ελπιζω να μην εχει πουληθει και εγω γιατι ο φιλος θελει απελπισμενα αυτο το μηχανακι!!!![]()
![]()
φιλε gmakris ευχαριστω αμα με το καλο το παρει ο κολλητος μου θα σε εχω στα υποψιν!!!ευχαριστω παντως!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Εαν χρειαζεσαι ανταλλακτικα, εχει ενας φιλος απο Χαλανδρι ο οποιος ειχε τρεξει σε μερικους αγωνες και απο τοτε το εχει λυμενο στην αποθηκη του......
![]()
![]()
![]()