όντως, στο μανιατό για την ακρίβεια υπάρχει διαφορά και μοιάζει να προέρχεται από το μοντέλο του '42, που εκείνο βέβαια έιχε άξονα μετάδοσης και όχι αλυσίδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Στο μοτέρ διαφέρουν πάντως....
όντως, στο μανιατό για την ακρίβεια υπάρχει διαφορά και μοιάζει να προέρχεται από το μοντέλο του '42, που εκείνο βέβαια έιχε άξονα μετάδοσης και όχι αλυσίδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Στο μοτέρ διαφέρουν πάντως....
Ίσως να είναι το μανιατό που τον κρύβει, αλλά μου φαίνεται πως υπάρχει και διαφορά στον κύλινδρο; Μπορεί να κάνω και λάθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
όντως, στο μανιατό για την ακρίβεια υπάρχει διαφορά και μοιάζει να προέρχεται από το μοντέλο του '42, που εκείνο βέβαια έιχε άξονα μετάδοσης και όχι αλυσίδα...
Tι να πω Τασο, εκανες ολη την ερευνα και νομίζω οτι δικαιώθηκες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αρη ακούω...![]()
Εγω δεν την είχα ξανακούσει αυτη την μάρκα, αλλέ τελικά φαίνεται οτι ηταν όντως Sertum 500 VL, αφού και η εξάτμιση και το μοτερ και το μανιατό είναι ίδια.
Κοίταξα λίγο στο νετ και αναφέρεται οτι εφτιαξαν αρκετα κομμάτια για τον πόλεμο, οπότε φαίνεται λογικό να βρεθηκε τέτοια μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα.
Θα ηταν κι αυτη μια απο τις πολλές μοτοσυκλέτες που τους τσιμπήσαμε![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Στην άλλη φωτό -δεν μπορώ να την ποστάρω- η αριστερή όψη ομοιάζει ακριβώς με την τσιλέρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
τελικά φαίνεται οτι ηταν όντως Sertum 500 VL,
Έχει ακόμη και στο τιμόνι το κλάξον με την φούσκα όπως έχει και η τσιλέρα στην ίδια θέση μάλιστα...
Επίσης δεν φαίνεται να έχει ανάρτηση πίσω όπως έχει η Σερτουμ.
Θα μπορούσε βέβαια, ο σκελετός να έιναι από την τσιλέρα και το μοτέρ από την άλλη.
Δεν είναι απίθανο να είχε κάνει κάτι τέτοιο γιατί ήταν μηχανικός...εκείνο τον καιρό δούλευε σαν φαρνατζής σε ένα συνεργείο στο μεταξουργείο...
Αυτά από μένα, αρκετά σας κούρασα με τα δικά μου.
Με τέτοια δεν κουραζόμαστε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αυτά από μένα, αρκετά σας κούρασα με τα δικά μου.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957