Σελίδα 289 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 189239279284285286287288289290291292293294 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.321 έως 4.335 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    πανο ειδες;; στο πα ρε...
    θα τρελαθειτε στην κολοτουμπα στο γηπεδο :rotflmao: :rotflmao:
    Ρε Γιωργο μειλαμε για λαο εεεεεε???συνολικα 4000 κοσμος ψηφισε....και οι 1500??? ειναι Αεκτζηδες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε αυτο θελουν....να γυρισει ο πριγκηπας....να σφαζομαστε...για να μην παρουμε πρωταθλημα που το εχουμε σιγουρο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειναι σαν τους τυπαδες που τους ρωτανε....''αν σας κερατωνε η γυναικα σας τι θα κανατε???''...απαντουν ολοι ''θα την σκοτωνα''....και μετα δεν περνανε απο τις πορτες....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    α μπαίνεις στα "χωράφια μου" τώρα...

Ατόπημα γιατί;... αν εννοείς το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ξεκάθαρα το φάουλ είναι οχι σε νεκρό... αλλά σε άκρως πεθαμένο χρόνο.(αν γίνεται καθώς προσωπικά δεν είδα επαφή και γνωρίζω καλά το άθλημα για να το ξεχωρίσω)

Για το θέμα ποιότητας της ομάδος...δεν έχει παίκτες - σωστόν.. προπονητής δεν έχει περγαμυνές - σωστόν... εξήγησε μου τώρα πως έχει καταφέρει να είναι στην πρώτη εξάδα με οτι έχει μέχρι στιγμής και χρωστόντας ακόμα και τώρα σε παίκτες. Για τα μέτρα και σταθμά της, αφού λαχτάρησε και τον ΟΣΦΠ μέσα στην έδρα του μέχρι και τρίτο δεκάλεπτο (πρωτάθλημα) βλέποντας το στεφάνι σαν βαρέλι, νομίζω οτι παίζει ΑΨΟΓΑ, με πάθος και δύναμη και κάνει πάνω απο αυτά που μπορεί.

Στα δύσκολα ειναι η ΑΕΚ τώρα στην μπάλα εδώ και 4 χρόνια κοντά... απο το 4 λοιπόν και μετά έπαιρνα διαρκείας... όταν είδα όμως το περισυνό ρεζίλι στα playoffs με τις όποιες λάθος κινήσεις έγιναν και με το φετινό χάλι απο τα φιλικά ακόμα (εξού το θα δώ και θα πράξω) , αποφάσισα basket και οχι μπάλα. Γιατί 250 περίπου + 350 φίλε δεν τα δίνω και στα δύο οτι και να λέμε. Προτίμησα τα 250 για φέτος... του χρόνου θα δούμε.

Για το θέμα μηχανή... :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:

Υποννοείς κάτι για το ΧΤΧ μου;....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    1.5 χρονο υπεγραψε...Αν φυγει το καλοκαιρι θα συνεχισεις να εχεις την ιδια αποψη επειδη αυτη η διοικηση,αν μεινει η ιδια,θα συνεχισει?
    καταρχην μιλανε για 2,5 χρονια....κατα δευτερον αυτη η διοικηση απεδηξε ΤΡΑΝΑ οτι δεν εχει καμμια σχεση με την μπαλλα...τα λεφτακια τους εχουν βαλει οι ανθρωποι,και θελουν να τα παρουν πισω....εμενα οσο ηταν ο Ντεμης με παραμυθιαζαν ομορφα (εις γνωσην μου παντα ) και τους τα εσκαγα γιατι πιστεψα στο οραμα.....τωρα που ερχονται και μειλανε ολα τα φαντασματα χλωμο το βλεπω...εχω δηλωσει κιολας...ανθρωποι που με ξερουν και εκτος Μοτο.....αν ποτε εκφραστω αντιθετα απο οσα γραφω τωρα....να βγουν να με κανουν ΡΟΜΠΑ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    α.. εξήγησε μου τώρα πως έχει καταφέρει να είναι στην πρώτη εξάδα με οτι έχει μέχρι στιγμής και χρωστόντας ακόμα και τώρα σε παίκτες. Για τα μέτρα και σταθμά της, αφού λαχτάρησε και τον ΟΣΦΠ μέσα στην έδρα του μέχρι και τρίτο δεκάλεπτο (πρωτάθλημα) βλέποντας το στεφάνι σαν βαρέλι, νομίζω οτι παίζει ΑΨΟΓΑ, με πάθος και δύναμη και κάνει πάνω απο αυτά που μπορεί.

:

Gandalf
    θα σου απαντησω εγω σε αυτο... γιατι ΟΛΟΙ οι αλλοι πλην παο-γαυρου, ΔΕΝ υπαρχουν
    και θα το δεις σε λιγες αγωνιστικες.
    ασε που το αεκακι στο μπασκετ συντομα θα ξεφουσκωσει....δεν εχει παιξει ουτε με πανεληνιο, ουτε με παοκ, ουτε αρη, ουτε παο, ουτε ουτε αν θυμαμαι καλα
    κατσε και θα δεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ρε Γιωργο μειλαμε για λαο εεεεεε???συνολικα 4000 κοσμος ψηφισε....και οι 1500??? ειναι Αεκτζηδες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι ρε;;;
    ειστε περισσοτεροι;;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

me OSFP kai Panelinio Panionio exei paiksei idi.

Tha doyme.. pantos genika paei kala

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

καταρχην μιλανε για 2,5 χρονια....
    <<Ο Ντούσκο θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2010 και τα σενάρια που αναπτύχθηκαν ότι από πλευράς ΑΕΚ θα βάλει υπογραφή ο Νικολαίδης δεν έχουν καμία βάση και επί της ουσίας καμία σημασία.>>

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...EK/221130.html

Για 1.5 λεει στο contra...Τελος παντων,αν ειναι 1.5 χρονο και φυγει το καλοκαιρι(στο .5 δηλαδη) θα επιστρεψεις του χρονου στην εξεδρα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    <<Ο Ντούσκο θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2010 και τα σενάρια που αναπτύχθηκαν ότι από πλευράς ΑΕΚ θα βάλει υπογραφή ο Νικολαίδης δεν έχουν καμία βάση και επί της ουσίας καμία σημασία.>>

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...EK/221130.html

Για 1.5 λεει στο contra...Τελος παντων,αν ειναι 1.5 χρονο και φυγει το καλοκαιρι(στο .5 δηλαδη) θα επιστρεψεις του χρονου στην εξεδρα?

Με αν δεν μιλαμε....αλλα λεω ΟΧΙ...γιατι δεν ειναι μονο ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ....ειναι και τα υπολοιπα φαντασματα...ο φτωχος αεκτζης πρωην προεδρος της ΑΕΚ πχ....η Ναξιωτικη σημαια που αποφασισε επιτελους να μιλεισει (και καλα εκανε αλλα λιγο αργα)....
    το μονο που μας λειπει ειναι να γυρισει ως δευτερος Μεσσιας ο Τιγρης...και βεβαια ο ''πεστε κατω'' Σταθης να κλεισει το καρε...

ετσι ετσι....25.000 κολοτουμπες να βλεπω (βγαζω τους 5000 της σκεπαστης γιατι συνηθως αλλα λενε και αλλα κανουν)....για να ζησουμε παλι μεγαλεια...και ειπα 30.000 συνολικα γιατι τοσοι ηταν στο Ν.Γκουμας που βλεπανε τα κωλοδαχτυλα (το ποσοι εψαξαν και δεν βρηκαν εισητιριο δεν γνωριζω...αλλα φανταζομαι ολοι οι Αεκτζηδες)...

υ.γ.Με βλεπω να ξαναπαιρνω διαρκειας οταν θα ειμαστε παλι στο χειλος της καταστροφης....και ελπιζω και αυτην την φορα να βρεθει καποιος να μας απλωσει το χερι και να μας σωσει...και να ειναι απλα τρελλος και οχι λαμογιο...απλα να μην ειναι τοσο οραματιστης και αγαθος...
    υ.γ.2 Τον BigMac δεν τον εβαλα στο γκρουπακι γιατι τωρα εχει αλλα στο μυαλο του...πως θα καταστρεψει την Καβαλα(μετα τον Ακρατητο και την ΑΕΚ βεβαιως βεβαιως)...αλλα ποτε δεν ξερεις...
    υ.γ.3 ελπιζω πραγματικα να βγω τελειως λαθος στο υ.γ.1 για περνατε ολοι οι υπολοιποι καλα...

αυτο ηταν.....ΑΔΕΙΑΣΑ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ....

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΕΚΑΡΕΣ,ΑΕΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΕΚΟΠΟΥΛΑ........

Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ.........ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ....!!!!!

Θά τό χωνέψετε...???

Έχουμε έναν φανατίλα πού νομίζει ότι ή ΑΕΚ είναι κτήμα του νά

συγκρούεται μέ έναν χαλαρό.....

ΕΓΩ ΡΕ ΣΕΙΣ...........είμαι πολύ πιό άρρωστος καί άπό τούς δυό σας....

Σέ πολύ χειρότερη κατάσταση.......!!!!!!!!

ΟΥΤΕ...........ΤΗ ΦΑΝΤΆΖΕΣΤΕ........ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ......!!!!!

Τί θά κάνουμε τώρα θά βγούμε νά μετρήσουμε ποιός είναι πιό πολύ

ΑΕΚ....??

Καί γώ πρίν άπό 2 έβδομάδες έδωσα 1000 εύρώ γιά νά δώ τήν

ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..........

ΠΟΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ....???

Άν στή θύρα 12 παίζουν καί άπλά είσιτήρια.........γιά νά μπορώ νά παίρνω

μαζί καί τό γιό μου........

ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.............

ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΕΚΑΡΑ............

Μέ Μπάγιεβιτς,μέ Κωστένογλου,μέ τόν Τιραμόλα.........ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ

ΕΓΩ..............ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ............

Τόν Μπάγιεβιτς,..........ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.........ΜΕ ΛΥΣΣΑ........

ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.......

Βγήκε καί ζήτησε συγνώμην άπό τούς φιλάθλους τής ΑΕΚ.........

Τόν ξευτελίσαμε,τόν βρίσαμε,τόν....ΞΕΣΚΙΣΑΜΕ........μέχρι στά πεντοχίλιαρα

τόν βάλαμε............

ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ...........ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Αύτός ρισκάρισε καί ξανάρθε στήν όμάδα..........ΓΙΑΤΙ...??

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΙΣΜΑ....??

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΣΗΣ..???

Άς τού δώσουμε μιά άκόμα εύκαιρία.........τήν άξίζει

Μανωλάς.........Γεωργαμλής.........Νικολάου.........

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ............έγώ πιστέυω πώς καί ό Μπάγιεβιτς είναι.....!!!

ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΙΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑ .............

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.........!!!!!!

Δέ μέ νοιάζει πιά ,άς έρθει όποιος νάναι.........άς έρθει καί ό Μελισσανίδης.......

Τό μόνο πού θά μέ πείραζε καί δέ θά άντεχα θάταν νά βλέπω τήν όμάδα

ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.........ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.........

ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΞΙΑ.........

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ.........

ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟ.............

Η ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.....!!!!!

Γιατί άπ'έξω δέν είναι ποδόσφαιρο.............

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ....!!!!!!!.................

ΠΑΡΑΓΚΑ.............ΠΑΡΑΓΚΑ...............ΠΑΡΑΓΚΑ............ΠΑΡΑΓΚΑ.... .......

ΥΓ. ΠΡΟΣ ΓΑΥΡΟΥΣ............

Ότι καλύτερο κάνατε στήν ίστορία σας...........ήταν μέ αύτόν τόν άνθρωπο.........!!!!!!!!
    Γιαυτό..........ΤΟΥΜΠΕΚΙ.........ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ....!!!

ΥΓ2. ΠΡΟΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ...........

Θά θέλατε πολύ τόν Μπάγιεβιτς,τό ξέρουμε.........άν όχι έσείς τό ΚΟΤΤΕΡΟ.....!!!
    Χρόνια τώρα,όλο θάρθει δέ θάρθει........άλλά θά σάς φάει ή μούρη όπως μέ τόν
    Κυριάκο...!!!
    Κι άν τόκανε μιά φορά τό λάθος μέ τό γαύρο,νομίζω πώς γιά τήν ύστεροφημία του
    σάν .....ΑΕΚΤΣΗΣ..........δέ θέλησε νά τό ξανακάνει πηγαίνοντας σέ άντίπαλο
    διεκδικητή τού τίτλου......

ΥΓ3. Καλά τώρα ή ένσταση μέ τόν Πανιώνιο ......ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ....??
    Ούτε κάν φάουλ ύπήρξε,πόσο μάλλον πού ήταν καί έκτός χρόνου....!!!!!!
    Θά ήταν μεγάλη άδικία νά χάσουμε ,μέ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ...!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Θά θέλατε πολύ τόν Μπάγιεβιτς,τό ξέρουμε.........άν όχι έσείς τό ΚΟΤΤΕΡΟ.....!!!
    Κυριάκο...!!!
    διεκδικητή τού τίτλου.....
    Ναι η αληθεια ειναι πως κανει ο πο*υτσος μας φιογκους για να ερθει ο Μπαγιεβιτς στον ΠΑΟ, αλλα ο κερατας δεν θελει ρε γαμοτο...

Μακραν ο πιο υπερεκτιμημενος προπονητης...μετριος και ηττοπαθης. Του κατσε μια φορα στην ΑΕΚ και μετα ευνοηθηκε απο την παραγκα στον γαυρο...και ολοι τον εχετε κανει θεο της προπονητικης...:a31:

ΕΓΩ ΡΕ ΣΕΙΣ...........είμαι πολύ πιό άρρωστος καί άπό τούς δυό σας....

Σέ πολύ χειρότερη κατάσταση.......!!!!!!!!
    το έχουμε καταλάβει μην σε νοιάζει...

για αυτό δεν σου λέμε και τπτ....

υ/γ τα χάπια σου μην ξεχάσεις
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Κυριάκο...!!!
    διεκδικητή τού τίτλου......
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε Τερενς θες και τα λες;;:rotflmao: :rotflmao:
    δνε το λενε μουρη ρε Τερενς....αξιοπρεπεια το λενε , αλλα οπως φαινεται εσιες δεν τα ξερετε αυτα

α και που σαι....δεν ηθελε να ερθει στον παναθηανικο;;;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε τι αλλο θα ακουσουμε σημερα

α και που σαι πανουληηηηηηηηηηηηηηηηηηη

να σε πειραξουμε και λιγο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dusko_aek1.jpg 
Προβολές:	37 
Μέγεθος:	12,9 KB 
ID:	148518

Terens... άστο ρε φίλε... άσε τον τρελό στην τρέλα του δεν λένε;

Ας είναι προτιμώ να μην τακώνομαι με ΑΕΚτζήδες γιατί δεν βγάζει πουθενά. Ίσα ίσα που μας χαλάει ακόμα περισσότερο οπότε προτιμώ να κάνω εγώ οτι νομίζω σωστό και ας κάνουν εκείνοι οτι νομίζουν. Μεγάλα παιδιά είναι.

EL hymador... για τον Σέρβο μιλάνε οι δουλειές του ρε φίλε οχι εμείς. Ο ΠΑΟΚ είδε τίτλο (κύπελο) μετά απο πάρα πολλά χρόνια... στον ΟΣΦΠ έχτισε αυτοκρατορία (και ας είχε πλάτες τον Κόκκαλη.. και άλλοι είχαν αλλά δεν...)..στον ΠΑΟ αν πήγαινε και εκεί θα έκανε έργα.

Πέρισυ με τον ΑΡΗ κατάφερε να τον βγάλει Ευρώπη και να νικήσει την Σαραγόσα ανατρέποντας τα πάντα...

Με την ΑΕΚ έχει ανατροπή απο 2-0 στο Μπερναμπέου σε 2-2...

Στο CH.L. η ΑΕΚ ακόμα παραμένει η μόνη αήτητη ομάδα σε πρώτο γύρο , με τις ιστορικές 6 ισοπαλίες. Στο χάος που επικρατούσε με την διχόνοια κατάφερε και έδωσε το κύπελο στην ΑΕΚ.

Είναι οχι απλά καλός προπονητής φίλε... αλλά για τα Ελληνικά δεδομένα πολύ καλός...

Για την προσωπικότητα του είναι άλλη συζήτηση βέβαια. Εκεί το συζητάμε το ποσα στραβά έχει.

Gandalf

Με αν δεν μιλαμε....αλλα λεω ΟΧΙ...γιατι δεν ειναι μονο ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ....ειναι και τα υπολοιπα φαντασματα...ο φτωχος αεκτζης πρωην προεδρος της ΑΕΚ πχ....η Ναξιωτικη σημαια που αποφασισε επιτελους να μιλεισει (και καλα εκανε αλλα λιγο αργα)....
    το μονο που μας λειπει ειναι να γυρισει ως δευτερος Μεσσιας ο Τιγρης...και βεβαια ο ''πεστε κατω'' Σταθης να κλεισει το καρε...

ετσι ετσι....25.000 κολοτουμπες να βλεπω (βγαζω τους 5000 της σκεπαστης γιατι συνηθως αλλα λενε και αλλα κανουν)....για να ζησουμε παλι μεγαλεια...και ειπα 30.000 συνολικα γιατι τοσοι ηταν στο Ν.Γκουμας που βλεπανε τα κωλοδαχτυλα (το ποσοι εψαξαν και δεν βρηκαν εισητιριο δεν γνωριζω...αλλα φανταζομαι ολοι οι Αεκτζηδες)...

υ.γ.Με βλεπω να ξαναπαιρνω διαρκειας οταν θα ειμαστε παλι στο χειλος της καταστροφης....και ελπιζω και αυτην την φορα να βρεθει καποιος να μας απλωσει το χερι και να μας σωσει...και να ειναι απλα τρελλος και οχι λαμογιο...απλα να μην ειναι τοσο οραματιστης και αγαθος...
    υ.γ.2 Τον BigMac δεν τον εβαλα στο γκρουπακι γιατι τωρα εχει αλλα στο μυαλο του...πως θα καταστρεψει την Καβαλα(μετα τον Ακρατητο και την ΑΕΚ βεβαιως βεβαιως)...αλλα ποτε δεν ξερεις...
    υ.γ.3 ελπιζω πραγματικα να βγω τελειως λαθος στο υ.γ.1 για περνατε ολοι οι υπολοιποι καλα...

αυτο ηταν.....ΑΔΕΙΑΣΑ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ....

ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΑ...........ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ

Πού ξέχασε άπό πού ξεκίνησε.............καί ήθελε μετά 20 μπράβους γιά νά
    βαφτίσει τό παιδί του....!!!
    Έχεις δεί ποτέ τό Νικολαίδη πώς συμπεριφερόταν άπό μέρα σέ μέρα.......??
    ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ...??
    Γιά νά τής γλυτώσει λεφτά...???
    ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ............ΚΑΛΑΜΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΒΑΛΛΗΣΕ....
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΕΜΗΣ..........

Κί άν κράτησε κάποτε όρθια τήν ΑΕΚ σέ κάποια δύσκολα χρόνια δέν τό
    ξεχνάμε καί τόν τιμάμε σάν παίχτη.........

ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ........

ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

ΓΙΑ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ......!!!!

Κί αύτός τί έκανε ..??

Μετά άπό 5 χρόνια μάς είπε μαλάκες άν δέν πάμε στό γήπεδο νά βλέπουμε τήν
    ΑΕΚ νά σέρνεται.........!!!!

Πολύ πιό μάγκας ό Ζαγοράκης ,έχει τόν ΠΑΟΚ δεύτερο μέ δανεικά.......καί σέ 1
    χρόνο ,.........ΟΧΙ ΣΕ 5........!!!!!

Καί μήν τρώει κανείς τό παραμύθι.........Η ΑΕΚ ΣΩΘΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.........

ΚΑΝΕΝΑΣ..............ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ............ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ........

Η ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ............ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ..........

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ............έξ αίτίας τού κάθε Μπάγιεβιτς.......!!!!

Γιαυτό φίλε Πάνο άν δέν τό θές τό διαρκείας ...........καί έπειδή έγώ δέ θέλω νά
    κράζεις............
    ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ..............ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΙΤΣΩΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.....!!!!!!!

Έ..........δέ θέλω νά χάσεις καί τά λεφτά σου........

ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα