Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: On-line radio!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Δε θέλει να ακούσει, θέλει να ακουστεί!
    Ακριβως...Εγκαθιστας shoutcast dnas server και dsp pluggin και κανεις κανονικοτατα εκπομπη...

Σιγουρα δεν θα μπορουν να ακουνε πολλα ατομα σε μεγαλο bitrate αλλα για λιγους αν εχεις καλο upload παιζει κανονικοτατα...

P.S:Ξερω να διαβαζω...

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Διαβασα το σχολιο σου Anritsu και πιστευω πως αν οι υπευθυνοι εδω μεσα το επιτρεψουν θα βγει κατι πραγματικα καλο Σιγουρα δεν μπορουν να αναλαβουν βαρδιες οσοι θα ηθελαν να ασχοληθουν ομως δεν ειναι και αναγκαιο να δουλευει 24ωρο το ραδιοφωνο Αν μπορουν 5 ατομα εδω μεσα (κι εγω μεσα) να παρουσιασουν κατι ποιοτικο (και δεν εννοω Μαρια Φαραντουρη) αλλα κατι που θα αγγιζει (αν οχι ολους) τους περισσοτερους εδω μεσα για ενα 15ωρο (ας πουμε) θα ηταν περισσοτερο εφικτο! Προτεινω/Προτρεπω τους υπευθυνους να μου δωσουν την γνωμη τους και τις αποριες τους (φοβους) για μια τετοια κινηση σε πμ, για να μην κουραζουμε και τους αναγνωστες με τετοια θεματα.
    Φιλε πριν κανα δυο χρόνια που εκάνα την συγκεκριμένη πρόταση , ειχα αφθονο χρονο να ασχολήθω, πλέον όχι . Επισης το μανικι με το internet radio ειναι οτι ακομα και να εχεις κόσμο που θέλει να ακουσει ειναι δυσκολο και αυτος με την σειρα του να είναι κάποια συγκεκριμένη ώρα στον υπολογιστή του οπως το ιδιο δυσκολο θα ειναι για σενα να δεσμευεις ενα 2ωρο καθε βδομαδα , και ποσες ωρες για να ετοιμασεις playlist καθέ φορα .Εγω εχω αναλάβει ενα διωρο καθε κυριακή και το εχω σκυλομετανοιώσει . Γι'αυτο και ο κόσμος το έχει ρίξει στα ποντκαστ και στο podomatic.com. Νόμιζω πως το ιντερνετικο ραδιόφωνο κινείται σε γενικά καλά πλαίσια και δεν υπάρχει ανάγκη για ενα μοτο.gr radio . Για ερασιτεχνική ενασχοληση με το σπορ , προτείνω www.mindradio.gr. Το stream του UPLAY έχει φτιαχτεί για ακριβώς το λόγο που θέλει ο οζζυ . Με την διαφορά οτι δεν εχει περιορισμούς σε αριθμό ακροατών , το stream είναι υψηλής ποιότητας , έχει μέσα τσατ ρουμ οπού μπορείς να μιλήσεις με τους ακροατές και γενικότερα άκοπα κάνει κάποιος την εκπομπή που θέλει να κάνει , οποίος και ειναι αυτός , χωρίς ειδικότερες υποχρεώσεις και περιορισμούς .... Αν καποιος θέλει παραπανώ πληροφορίες ας ερθει με πμ μην θεωρηθεί οτι κανω και προμοσιον στον μαιντ . Ακομα καλυτερα ας παει στην σελιδα να διαβασει τι παιζει με τα UPLAY .....

Modenas Kriss 125

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Φιλε μου, δεν συζηταω για μουσικες εκπομπες και συγκεκριμενα προγραμματα, απλα για μια μουσικη υποκρουση με ακουστικη μουσικη, κλασσικες ξενες επιτυχιες pop, rock, ορχηστρικα, oxi extreme εκπομπες με αφιερωματα "The ultimate... Kawasaki,Honda,Triumph...... Sepultura,Madonna, Αννα βισση και Μπουγα! Μην τρελλαθουμε τωρα!. Απλα προτεινω να γινει ενα ξεκινημα και αν πετυχει αρχικα , βλεπουμε και αργοτερα για εκπομπες. Αστο να μπουσουλησει πρωτα και μετα βλεπουμε. Μην τα θελουμε ολα μονομιας και πληρως, αγαλι αγαλι...

Οι Mods εχουν να πουν κατι?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. αγορες on line
    από wild_cat/anima στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2006, 03:33
  2. agora on line
    από tzimakos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2006, 03:01
  3. Πολυ ευχαριστημενος απο on line shop