ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΑρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Εδώ Κιάτο
Η βροχή μόλις σταμάτησε
Απέναντι όμως(εκεί που θέλατε να πατε ) δεν βλέπεις τίποτα από την βροχή
![]()
ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΑρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Εδώ Κιάτο
Η βροχή μόλις σταμάτησε
Απέναντι όμως(εκεί που θέλατε να πατε ) δεν βλέπεις τίποτα από την βροχή
![]()
SF-AIRLINES ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΑΚΑΔΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,
ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ STORK
ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ
ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΤΛ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΛΕΣ.
ΕΑΝ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ CB ΠΑΡΕ ΤΟ HONDA ΝΑ ΞΥΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΑΤ ΜΕΓΑΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕ ΤΟ JET ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ
ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ gixxerpap ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ
ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟ
http://www.forecasts.gr/cf.asp?city_id=56
ΑΘΗΝΑ
http://www.forecasts.gr/cf.asp?city_id=12
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 14.30
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΜΙΚΑΖΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
SF-AIRLINES ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΑΚΑΔΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,
ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ STORK
ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ
ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΤΛ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΛΕΣ... ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 14:30 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ
Ρε Σταύρο, τι παίρνες ρε και δε μας δίνεις κι'εμάς ρε φίλε? Ρε psycho, ρε τρελαμένε, ρε αθεόφοβε, τι πας να κάνεις ρε? Θα πάρεις όλο αυτό το κόσμο στο λαιμό σου ρε, το καταλαβαίνεις?
Δηλαδή για να πάτε Επίδαυρο, να ανεβοκατεβείτε 2-3 φορές και να είστε πίσω μέχρι τις 2:30 τι ώρα σκοπεύεις να ξεκινίσετε ρε? Απο τις 7 ??? ή μήπως και πιο νωρίς? Take it easy my man...
Όταν κανονίσουμε την άλλη βόλτα που λέμε, μη μου πείς καμμιά τέτοια ώρα εκκίνησης γιατί θα μου σηκωθούν τα μαλλιά Τίγκα σούζα λέμε...
EMEIΣ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΜΕ TON GIXXERPAP THN ΡΙΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ.
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΚΑΤΙ CBR ΠΟΥ ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΚΙΝ.
Η ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΡΥΘΜΟΥΣ , ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ .Αρχικά δημιουργήθηκε από Mitsos1
Ρε Σταύρο, τι παίρνες ρε και δε μας δίνεις κι'εμάς ρε φίλε? Ρε psycho, ρε τρελαμένε, ρε αθεόφοβε, τι πας να κάνεις ρε? Θα πάρεις όλο αυτό το κόσμο στο λαιμό σου ρε, το καταλαβαίνεις?
Δηλαδή για να πάτε Επίδαυρο, να ανεβοκατεβείτε 2-3 φορές και να είστε πίσω μέχρι τις 2:30 τι ώρα σκοπεύεις να ξεκινίσετε ρε? Απο τις 7 ??? ή μήπως και πιο νωρίς? Take it easy my man...
Όταν κανονίσουμε την άλλη βόλτα που λέμε, μη μου πείς καμμιά τέτοια ώρα εκκίνησης γιατί θα μου σηκωθούν τα μαλλιά Τίγκα σούζα λέμε...
Εγώ είχα "δύσκολή" νυχτα - Τώρα μόλις είδα τα μνματα.
Δεν ξέρω εσείς που ζείτε, αλλά το πρωί κατέβαζε ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!! ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ!
Α, και που'στε... από αύριο αρχίζουν οι λιακάδες για να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!
Cu @ Delear.
:ZZZ: :ZZZ:
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ.
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ.
ΨΨΨΨΨΨΨΨΨΟΥΤ ΠΑΛΙΟΓΑΤΑ
EMEIΣ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΜΕ TON GIXXERPAP THN ΡΙΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ.
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΚΑΤΙ CBR ΠΟΥ ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΚΙΝ.
Αυτοί όμως που έχουν τα CBR τα έχουν βάλει και και καμπόσες φορές στις Σέρρες και στα Μέγαρα, έτσι για να οδηγηθούν και όπως πρέπει τα μηχανάκια. Δε τα έχουν μόνο για καφέ...
Λέω εγώ τώρα... λέμε...
Θα στα πώ και από κόντα tomorrow@Δέλεαρ λέμε...
ρε παιδια αφου δεν σας παει αφηστε το καλητερα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ.
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ.
ΨΨΨΨΨΨΨΨΨΟΥΤ ΠΑΛΙΟΓΑΤΑ
an deite kanenan na kyklofwrei me kokkalakia eksw kai na kanei magika pragmata, PATHSTETON me ta 190 lastixa .....
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)