Τόπιασες.Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Αρα όλοι όσοι έχουν SS με αλλαγμένη εξάτμιση μας δηλητηριάζουν!
Τόπιασες.Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Αρα όλοι όσοι έχουν SS με αλλαγμένη εξάτμιση μας δηλητηριάζουν!
Εγώ φίλε Τάσο το έχω πιάσει αλλά τέσπα δεν είναι αυτό επι του παρόντος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Τόπιασες.
Δεν μας δηλητηριάζει μόνον αυτό αλλά ας μην το αναλύσουμε τώρα!
![]()
![]()
Καλέ μας κάστοραΑρχικά δημιουργήθηκε από castor
Καλοι μου συναδελφοι,δεν εβαλα το θεμα για μαθημα ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ,οπως εχω γραψει το τρανσ αλπ ανηκει σε φιλο και οχι σε εμενα,οποτε δεν θα του μεταφερω τα οικολογικα που μου λετε,αν καποιος φιλος ξερει τεχνικα για επιδοσεις,ροπη και δεν ξερω τι αλλο ειναι θα συμβει στο τρανς αλπ,καλος να μου απαντησει,αλλιος αν ειναι να απαντησει ασχετα ας μην απαντησει καθολου(μη γα@ατε επιτελους τα τοπικ με ασχετα)![]()
![]()
1 φίλος μου με ίδιο ακριβώς μηχάνημα, με αυτό του φίλο σου έκανε αυτήν την αλλαγή και επειδή είναι ψείρας, παρατήρησε με μεγάλη του απογοήτευση, μείωση των επιδόσεων και άδειασμα της απόδοσης της μηχανής σε όλο το φάσμα λειτουργίας του κινητήρα
Επίσης παρατήρησε, ότι οι θερμοκρασίες που ακτινοβολούσε ο σωλήνας( στην θέση του καταλυτη) ήσαν πιο χαμηλές, οπότε δεν κινδύνευε να του λειώσει το λάστιχο από την θερμότητα
Επίσης διαπίστωσε, ότι αν και έβγαλε τον καταλυτη, το τρανσαλπιον, δεν καίει το πίσω λάστιχο εν μέσω καπνών
Επίσης διαπίστωσε, ότι για να πάρει πίσω τα αλογα, που έχασε, έπρεπε να ταΐσει τον μηχανικό του με ευροπουλα (και όχι με σανό που είναι φτηνός και οικολογικός) ώστε να του αναπρογραμματίσει το μηχανάκι
2 πες τον φίλο σου, ότι όλες οι βενζίνες και τα υπόλοιπα της καύση τους είναι καρκινογόνες
Επίσης πες στον φίλο σου, ότι οι κατασκευαστές και οι συνωμότες γύρω από αυτούς, αντικατέστησαν την μολυβωμένη βενζίνη, με την λεγομένη αμόλυβδη, που μπροστά της η παλαιά βενζίνη, είναι αθωα περιστερά
Και όλα αυτά στον βωμό του κέρδους και της εύκολης λύσης
Για να μπαλώσουν λοιπόν αυτό το έγκλημα, έβαλαν καταλυτες
Η μηχανή του είναι καθημερινής χρήσης (και όχι το σούπερ ντουπερ μηχάνημα που θα το οδηγήσει περιστασιακά ο αναβάτης του μέχρι την πίστα) η το βουνο
Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όσο το οδηγα, χωρίς καταλυτη, καθημερινά, κερνά τον ευατον του και τον συνεπιβάτη του και όλους τους υπολοίπους, καθαρόαιμο καρκίνο πολλών ισοοκτανιων
Και επειδή δεν το αντιλαμβάνεται, δεν σημάνει ότι δεν συμβαίνει
Πες του επίσης να κάνει ένα πρόχειρο πείραμα (αν είχε οδηγήσει δίχρονο δεν θα χρειαζόταν να του το πεις )
Ας πάρει ένα αγαπημένο του πρόσωπο και όχι εχθρό, μια βόλτα με την μηχανή του - αφού έχει ρίξει μέσα στην εξάτμιση του, αρκετή ποσότητα λαδιού
Μετά να μπει σε κάποιο καθαρό περιβάλλον και να βάλει κάποιους να μυρίσουν τα μαλλιά και τα ρούχα τους
Τότε θα καταλάβει ότι και να κάνουμε, όσο και να τρέξουμε το φαινόμενο της οπισθέλκουσας, θα έχει φροντίσει να τους δώσει πίσω, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τους καρκινογόνους υδρογονάνθρακες που εξέπεμπε στην ατμόσφαιρα
Ας φροντίσει λοιπόν, να μην βγάλει τον καταλυτη, γιατι τα λεφτά, δεν περισσεύουν να τα χαλάμε σε γιατρούς και φάρμακα
Καταλαβαίνω ότι τέτοιες απαντήσεις ενοχλούν και στεναχωρούν πολλούς
Αλλά η απάντηση που σου δίνω, δεν την έχουν διατυπώσει οικολόγοι αλλά μηχανολόγοι και εγώ απλώς την μεταφέρω εδώ
Μου φαίνεται ότι έπρεπε να υπάρχει disclaimer για τέτοιες υποθέσεις
![]()
![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Γουαουυυ!!!Οικολογικη συνειδηση λεμε στο φουλ.....my 2 cents...ανακυκλωνεις και τα λαδια σου μηπως????We are worthless λεμε!!!:rotflmao: :rotflmao:
ps:Δεν πηγαινε για τον κανενα.![]()
Keep spamming!!!:a13:
επισης μιας και πεφτει οικολογικη συνειδηση οπως ειπε και ο gixxer απο πανω...
οι λαιμοι και οι βαλβιδες τιτανιου ξερετε πως εκπεμπουν ακτινοβολια στις θερμοκρασιες που λειτουργουν?
![]()
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!:a31: ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!
ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΛΕΩ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Όντως δεν μας δηλητηριάζει μόνο αυτό, μας δηλητηριάζουν και οι καταλυτες και σκόπιμα στις μετρησεις ρύπων, δεν αναφέρονται σχεδόν πουθενά οι καταλυτικοι ρυποιΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Εγώ φίλε Τάσο το έχω πιάσει αλλά τέσπα δεν είναι αυτό επι του παρόντος!
Δεν μας δηλητηριάζει μόνον αυτό αλλά ας μην το αναλύσουμε τώρα!
![]()
![]()
:wacko:
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Στο φούλ μάλλον όχι, απλά ο καθένας μας πρέπει να κάνει ότι μπορεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Γουαουυυ!!!Οικολογικη συνειδηση λεμε στο φουλ.....my 2 cents...ανακυκλωνεις και τα λαδια σου μηπως????We are worthless λεμε!!!:rotflmao: :rotflmao:
ps:Δεν πηγαινε για τον κανενα.![]()
Είναι αυτονόητο πώς αν αλλάζεις τα λάδια στο πεζοδρόμιο τα μαζεύεις και τα πηγαίνεις για ανακύκλωση στο πλησιέστερο βενζινάδικο/συνεργείο.
Και το λάδι από το τηγάνι σου δεν το πετάς στην αποχέτευση παρά το συλλέγεις σε πλαστικά μπουκάλια τα οποία πετάς στα σκουπίδια αφού τα κλείσεις καλά.
Το πιό σωστό που είπες.Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαι ομως εισαι αδιαβαστος!Τα λαδια τα τηγανισμενα δεν τα πετας ΠΟΤΕ σε κανενα καδο απορριματων ΟΣΟ καλα κι αν εινα ικλεισμενα,γιατι παλι στο χωμα θα καταληξηουν και στα υπογεια νερα,παρα μονο τα στελνεις εκει που αδειαζεις τα λαδια της μηχανης-αυτοκινητου σου.Οχι στο ιδιο δοχειο,στο βενζιναδικο της γειτονιας μου εχει ειδικο δοχειο περισυλλογης τηγανισμενων λαδιων.
Και ναι οσο κι αν σου φαινεται παραξενο το κανω και με τα λαδια του σπιτιου αλαλ και της μηχανης.(το αμαξι παει συνεργειο.)
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Kαι ομως εισαι αδιαβαστος!Τα λαδια τα τηγανισμενα δεν τα πετας ΠΟΤΕ σε κανενα καδο απορριματων ΟΣΟ καλα κι αν εινα ικλεισμενα,γιατι παλι στο χωμα θα καταληξηουν και στα υπογεια νερα,παρα μονο τα στελνεις εκει που αδειαζεις τα λαδια της μηχανης-αυτοκινητου σου.Οχι στο ιδιο δοχειο,στο βενζιναδικο της γειτονιας μου εχει ειδικο δοχειο περισυλλογης τηγανισμενων λαδιων.
Και ναι οσο κι αν σου φαινεται παραξενο το κανω και με τα λαδια του σπιτιου αλαλ και της μηχανης.(το αμαξι παει συνεργειο.)
![]()
Kαι μετά αναλαμβάνει ο βενζινάς να τα πετάξει στην αποχέτευση...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Kαι μετά αναλαμβάνει ο βενζινάς να τα πετάξει στην αποχέτευση...![]()
Αυτο ακριβως σκεφτομουν!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
![]()
![]()
![]()
Ladies ...
Μετακομίζουμε στις Αντιπαραθέσεις και κάντε τα κουμάντα σας ...!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
αντίς να καθίσεις και να εξηγήσεις στο παιδί τι κερδίζει και τι χάνει το τρανσάλπ, προτιμάς να το στείλεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μετακομίζουμε στις Αντιπαραθέσεις .....
Τι κακεντρεχής ανθρωπος ρπμ...![]()
![]()
Ρε συ Τάσο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
αντίς να καθίσεις και να εξηγήσεις στο παιδί τι κερδίζει και τι χάνει το τρανσάλπ, προτιμάς να το στείλεις...
Τα περί μολυβδούχας, αμόλυβδης, με υποκατάστατα και μη και περί καταλυτών, αρωματικών υδρογονανθράκων, βενζόλιου κ.λ.π. κ.λ.π. τάχουμε πει ένα κάρο φορές... (και φυσικά όχι μόνο εμείς..)
Από εκεί και πέρα, καθείς πράττει μετά συνειδήσεως ...
Το θέμα δημιουργείται στην περίπτωση που υπάρχει διαφωνία...!!!
π.χ. εάν εγώ θεωρώ ότι με σκοτώνεις με τα καυσαέριά σου, έχω το - αναφαίρετο δημικρατικό - δικαίωμα να σε στείλω στον γεροδιάολο (και ακόμη παραπέρα) ??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Και η ερωτηση και η κινηση ειναι λαθος.!!!
Εαν θελει να κερδισει σε ιπποδυναμη και βαρος δεν επρεπε να παρει Τρανσαλπ!!!!!
αχαχαχαχαχα
![]()