Ακόμα το κοιτάς?Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Enoeitai oti DEN xreiazetai na grapso ti marka moto exei o Nikolas (apo tin Athina)...
...ma fysika BMW 1200 HP2!!!
Den xero ti symvainei...
...prepei na to koitaxo.
![]()
![]()
![]()
Γι'αυτό καθυστερείς στο ταξιδιωτικό [ή αντιταξιδιωτικό, αντιBMWιωτικό ή όπως και το πείς]?
Πήγες σε ψυχαναλυτή?
Η κάνεις μία πρώτη γύρα στις μάνδρες ψάχνοντας για μία τρυφερή μπέμπα? Ξέρω μία καλή περίπτωση, μία adve, .... να ρωτήΞω?
Περιμένουμε συνέχεια, σαν στην αναμονή αίθουσας τοκετών.... ανυπόμονα, περπατάμε, ρουφάμε τσιγάρα, go on, θέλουμε κι'άλλο....
![]()
![]()
![]()
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος
Πέρασαν σχεδόν 3 βδομάδες, από την επιστροφή μου στο slow motion της φαιδρής καθημερινότητας στη ...Συμβασιλεύουσα.
Μέχρι στιγμής, ούτε τα ταριχευμένα οικονομικά συμφέροντα...
... ούτε τα γκρίζα κλισέ των Πολεοδομικών υπαλλήλων...
... ούτε ο μόνιμα αναδευόμενος βόθρος της Σοφοκλέους, που κάνει τα ανθρωπάκια με ονειρώξεις βίλλας στη Μύκονο, να βρυχώνται σαν αιχμαλωτισμένες ύαινες...
...κατάφεραν να μου κάνουν το μυαλό σπανακοτυρόπιττα!
Είμαι ήρεμος και παρακολουθώ θυμοσοφικά τα τεκταινόμενα.
Σύννεφα στο γάμο της Βανδή, λοιπόν. Η Άντζελα σκέφτεται πλέον σοβαρά ν΄ανοίξει κομμωτήριο και τις προάλες παντρεύτηκε η αγαπημένη ξαδέλφη της Μαριέττας Χρουσαλά, Δήμητρα, με γνωστό επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη...
Υπομονή παιδιά! Φορτώνω!
Διότι κύριος, τι να γράψω όταν είμαι σε κατάσταση νιρβάνα?
Κείμενα για να προσηλυτίσω μπακαλιάρους στον Ινδουϊσμό?
Θα με γράψετε στ΄@ρχίδι@ σας! Εεε, όσοι έχετε, τέλος πάντων.
Το αναγνωστικό κοινό θέλει αίμα για να ικανοποιηθεί!
Περιμένει εν είδει πτωματοφάγου, ίντριγκες, καρφιά, αιμοσταγή ειρωνία...
...να πάρει το καλαμάκι και να ρουφά ανηλεώς, ερυθρά αιμοσφαίρια!
Προς το παρόν κερνάω τσάι απ΄το Χαλέπι.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Πέρασαν σχεδόν 3 βδομάδες, από την επιστροφή μου στο slow motion της φαιδρής καθημερινότητας στη ...Συμβασιλεύουσα.
Μέχρι στιγμής, ούτε τα ταριχευμένα οικονομικά συμφέροντα...
... ούτε τα γκρίζα κλισέ των Πολεοδομικών υπαλλήλων...
... ούτε ο μόνιμα αναδευόμενος βόθρος της Σοφοκλέους, που κάνει τα ανθρωπάκια με ονειρώξεις βίλλας στη Μύκονο, να βρυχώνται σαν αιχμαλωτισμένες ύαινες...
...κατάφεραν να μου κάνουν το μυαλό σπανακοτυρόπιττα!
Είμαι ήρεμος και παρακολουθώ θυμοσοφικά τα τεκταινόμενα.
Σύννεφα στο γάμο της Βανδή, λοιπόν. Η Άντζελα σκέφτεται πλέον σοβαρά ν΄ανοίξει κομμωτήριο και τις προάλες παντρεύτηκε η αγαπημένη ξαδέλφη της Χρουσαλά, Δήμητρα, με γνωστό επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη...
Υπομονή παιδιά! Φορτώνω!
Διότι κύριος, τι να γράψω όταν είμαι σε κατάσταση νιρβάνα?
Κείμενα για να προσηλυτίσω μπακαλιάρους στον Ινδουϊσμό?
Θα με γράψετε στ΄@ρχίδι@ σας! Εεε, όσοι έχετε, τέλος πάντων.
Το αναγνωστικό κοινό θέλει αίμα για να ικανοποιηθεί!
Περιμένει εν είδει πτωματοφάγου, ίντριγκες, καρφιά, αιμοσταγή ειρωνία...
...να πάρει το καλαμάκι και να ρουφά ανηλεώς, ερυθρά αιμοσφαίρια!
Προς το παρόν κερνάω τσάι απ΄το Χαλέπι.
Γραφε ρε Βασιλη!!!! γραφε!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιας κι ο παγετός δεν μου επιτρέπει να ρίξω μπετά στον Χολομώντα…
…αποφάσισα να ρίξω μερικά ταξιδιωτικά πυρότουβλα στο φόρουμ!
Δυσκολεύομαι, βέβαια, ακόμα ν’ αποφασίσω, σε ποιο “section” θα τα τοποθετήσω, λόγω του
ότι δεν υπάρχει στο φόρουμ σχετική στήλη ταξιδιωτικής ψυχοπαθολογίας!
Τι τίτλο να βάλει κανείς σ΄αυτή την ανατροπή της παραμύθας του ταξιδιωτικού correct?
Πιθανόν ...“Συρία-Ιορδανία …απόδραση από την παστεριωμένη καθημερινότητα”
Θα χρειαστώ μερικές μέρες, για να θυμηθώ τις “φάσεις” του ταξιδιού. Ημερολόγια και λοιπά ταξιδιωτικά βοηθήματα, ως γνωστόν, δεν χρησιμοποιώ…
Μόνο για αναγνώστες που μπορούν να κατέβουν μαζί μου στα έγκατα του χιούμορ. Κρυόκωλοι να μην ενοχλήσουν…
Για πρώτη φορά, το psychoΤαξιδιωτικό θα μεταδίδεται απ΄ευθείας και στους BMWbikers.gr
Πρεμιέρα την Κυριακή 30/11/08
Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.00’
Cheers
![]()
![]()
![]()
Πρωτοτυπείς.... & δε ξέρω αν είναι για καλό.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Για πρώτη φορά, το psychoΤαξιδιωτικό θα μεταδίδεται απ΄ευθείας και στους BMWbikers.gr
Cheers
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το υποφόρουμ των ταξιδιωτικών σε περιμένει!!!![]()
![]()
Μιας κι ο παγετός δεν μου επιτρέπει να ρίξω μπετά στον Χολομώντα…
…αποφάσισα να ρίξω μερικά ταξιδιωτικά πυρότουβλα στο φόρουμ!
Δυσκολεύομαι, βέβαια, ακόμα ν’ αποφασίσω, σε ποιο “section” θα τα τοποθετήσω, λόγω του
ότι δεν υπάρχει στο φόρουμ σχετική στήλη ταξιδιωτικής ψυχοπαθολογίας!
Τι τίτλο να βάλει κανείς σ΄αυτή την ανατροπή της παραμύθας του ταξιδιωτικού correct?
Πιθανόν ...“Συρία-Ιορδανία …απόδραση από την παστεριωμένη καθημερινότητα”
Θα χρειαστώ μερικές μέρες, για να θυμηθώ τις “φάσεις” του ταξιδιού. Ημερολόγια και λοιπά ταξιδιωτικά βοηθήματα, ως γνωστόν, δεν χρησιμοποιώ…
Μόνο για αναγνώστες που μπορούν να κατέβουν μαζί μου στα έγκατα του χιούμορ. Κρυόκωλοι να μην ενοχλήσουν…
Cheers
![]()
![]()
![]()
ΩΧ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Eνημερωτικό trailer
Tί συζήτησαν ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ με τον Uriah Heep στην ολιγόλεπτη τετ-α-τετ συνάντησή τους έξω από τη Δαμασκό, πίνοντας καφέ και ροκανίζοντας κράκερς?
Φωτό και όλο το παρασκήνιο...Κυριακή, 30/11/08...
στο moto.gr και στους bmwbikers.gr
doors open at 08.00am
Stay tuned!
Όπως περιμέναμε κάποτε τα νέα LP των METALLICA, με ανυπομονησία!!:smilea:
the Journey is the Destination
Και μετά πήγαν κι έβγαλαν το "n' justice for all" και ξενερώσαμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από xmen
Όπως περιμέναμε κάποτε τα νέα LP των METALLICA, με ανυπομονησία!!:smilea:
![]()
[Το ταξιδιωτικό του Βασίλη βέβαια αναμένεται πολύ εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο...]
Στα Ταξιδιωτικά...
"Συρία-Ιορδανία ...απόδραση από την παστεριωμένη καθημερινότητα"
Απαγορεύεται αυστηρά σε κρυόκωλους με αφυδατωμένο χιούμορ.
Σχόλια, προειδοποιήσεις, μπινελίκια, μηνύσεις στο παρόν thread...
![]()
![]()
![]()
Πλησιάζοντας στα Τέμπη, παραλίγο να τελειώσουν όλα! Δικάβαλο SS, με μπάσο εκκωφαντικό θόρυβο, με προσπερνάει ξαφνικά, σχεδόν ξύνοντας την αριστερή μου βαλίτσα, πάνω σε στροφή με ταχύτητα …χωρίς αύριο! Ίσα που πρόλαβα να δω το κωλί με το τατουάζ από τη ξεκράνωτη γατογαμούλα, σε προσκυνηματική στάση…
…λες και ήταν στα Ιεροσόλυμα!
Τρέμοντας από το ξάφνιασμα και τη τσαντήλα, τους είδα λίγο παρακάτω, την ώρα που είχαν σταματήσει στο πάρκιν της γέφυρας του Πηνειού. Το ανθρωποειδές ξεκαβαλούσε τη μηχανή, βγάζοντας το κράνος με φλιπαρισμένο ύφος συνοικιακού γκαραζοτεκνού με ονειρώξεις νικητή σε GP. Δεν είμαι σίγουρος αν άκουσα την επηρμένη συνεπιβάτιδα, την ώρα που έφτιαχνε το μαλλί της, να φωνάζει "για την Ελλάδα ρε γαμώτο" !
Ζυγίζοντας την κατάσταση πατώντας τη μανέτα του φρένου, συνειδητοποίησα ότι θα έχανα το χρόνο μου ζητώντας τα ρέστα από τα τρισβάρβαρα εκτοπλάσματα του μοτοσυκλετισμού και άνοιξα το γκάζι συνεχίζοντας στον ανοιχτό δρόμο του θεσσαλικού κάμπου.
:rotflmao:
![]()
:a19:
Πομφόλυγες ή φλήναφήματα...?
Άκρατη μεγαλοστομία ή τάσεις επίδειξης...?
Μπορεί, άν έγραφε οποιοσδήποτε άλλος. Ακόμη κι εγώ.
Διότι εδώ πρόκειται για επίθεση μετά εκκωφαντικού κρότου στα κυλινδροπίστονα των απανταχού αυτοαποκαλούμενων χιλιομετροφάγων μεταξύ κουζίνας και κρεβατοκάμαρας ή Αθήνας-Αράχωβας...
Εδώ πρόκειται περί χειρουργικού ευνουχισμού -χωρίς αναισθησία- νεροβούβαλων μετά παραφορτωμένων σκρινίων δωρικού ρυθμού, φυσικά παρκαρισμένα, έξω από καφέ ή χασαποταβέρνες, πλησιέστερα στο σπίτι τους και από το περίπτερο της γειτονιάς σου...
@uriah: -μου φαίνεται πως έχεις ρίξει λίγο τους τόνους χάριν δημοσίων σχέσεων...?
ή κάνω λάθος....?
-Και τις φωτό να παραλείψεις πάλι συνεπιβάτες σου, είμαστε...![]()
Τι να πεις και τι να πρωτοπαραθεσεις!!!
...και ειμαστε στην αρχη ακομα!
Εχω λυθει σε πολλα σημεια στα γελια απο μεμονομενες λεξεις!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οπως παντα ο Βασιλης,
Α-ΠΟ-ΛΑΥ-ΣΤΙ-ΚΟΣ!!!!!!
Καλά "τελειώματα" φίλε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα κολακευτικά σχόλιά σας με άγγιξαν μέχρι μυελού οστέων!
Δεν είχα καμία διάθεση να γράψω, για διάφορους λόγους γενικώς, ταξιδιωτικό στο φόρουμ.
Τα σχόλια όσων έγραψαν σ΄αυτό το thread και η παρακίνηση λίγων ανθρώπων, που δεν γνώριζα κι ούτε γράφουν στο φόρουμ, με έσπρωξαν να το επιχειρήσω.
Σας ευχαριστώ όλους εσάς, γιατί τα σχόλιά σας με ντοπάρουν για kick box στο πληκτρολόγιο!
![]()
![]()
![]()